starostna razlika partnerjev
Hja,fetis gor al dol,ampak dvomim,da tudi ce bi se strinjal z mano,da bi mi bil simpaticen.[/quote]
Ne, sem mislil, da premoreš kaj materinskih občutkov… 🙁
Mogoče sem pa prestar? :D[/quote]
Seveda,premorem materinske obcutke.
Nee cist ok si.Vsak dan,se zahvaljujem vsemogocem,da sem prisla na Mon in da lahko berem,tvoje brilijantne poste.Tako mlad pa tak genij.Obvladas vsa podrocja.V cast mi je,da si.vzames cas in me pokomentiras.
Mater, kak sem jaz pameten in prelep za ta grdi forum, a ne? :)))
@Ona, ti pa čisto nekam mladostniško deluješ, ne bi ti pripisal dosti čez 30, tako da jasno, saj ne moreš imeti enega +50 letnega, na pol spolno obnemoglega, starino, da bi vrtnaril in zalival tako živahno rožico. Se prileže bolj poživljajoče mlado meso… Imaš prav. 😀
vem, kakšni so tele vrste frendi… noben nima nikoli mehkega, vsi seksajo po dve uri skupaj (minimalno) in 12x/teden, dolgega imajo nekje od 19…22 cm, vozijo A6 avanta 3.0 in v prtljažniku imajo skritega svizca, ki jim vsak dan zavija čokolade za horde frišnih 20-letnic, ki jih oblegajo :))))))))
OK, dr. Matjazko.[/quote]
Odvisno, kaj si želiš od veze. 10 let mlajši moški te verjetno ne bo poročil niti ostal s tabo?
Ampak veliko žensk si ravno to želi – stabilne, trajne zveze z moškim – jah, ampak kaj, če jim ne “blisne”, da se to ne bo uresničilo, če se zapletajo zgolj z mlajšimi, medtem pa se starostno premikajo vse višje po letih.[/quote]
Jao si dosadan :)))
A se ti zdi, da sem kje spraševala za mnenje? Aja ne, to ti volentersko pomagaš ranjenim monam, da bi končno (čeprav v odcvetu), našle svoj smisel.
Forum je zaprt za komentiranje.