Starostna razlika
glede na to, da je temu tipu (Srednja leta) komaj mleko nehalo od brade tečt, bi blo za poklicat policijo, ker mora bit po letih sodeč tale “mnogo mlajša” še v vrtcu.
Če bosta z Matjažkom še kakšno pametno rekla, bi bilo že skoraj fajn, če ona to prebere. :o[/quote]
Ja upam da ne 🙂 Sicer pa naj, ne skrivam. V bistvu najbolje, da kar takoj povem kot je hehe. Samo sem jo hotel pustiti, da bo malo v rožicah, slej k prej bi itak zvedla kako stvari stojijo, jst ne nakladam, trda resnica pa to 🙂
Ne assholka, je že polnoletna, ker je pa debela zgleda pa še ene par let starejša, jst pa zgledam ene 5let mlajši. Tko da na videz zgledava 5-10let narazen v resnic sva pa 5+10+ 🙂
torej si 30+? kako ti je pa toliko časa uspelo obstat na nivoju (zaostalega) 20-letnika?
torej si 30+? kako ti je pa toliko časa uspelo obstat na nivoju (zaostalega) 20-letnika?[/quote]
Vedno bom na nivoju 20letnika 🙂 Še en nezrel, k mu diši mlad pičič, jebiga 🙂
khm…. si misili, na nivoju zaostalega 20-letnika
Ja staranje se mi je zaustavilo, pa 20letnice so mi všeč že odkar sem se rodil pa do sedaj, zataknilo oz zaustavilo se mi je pri mladem mesu, kako naj se premaknem, da mi bodo všeč starejše ?
Ne morem se premakniti iz te faze na višjo, da bi mi bili všeč sivi lasje, povešeni joški, carski rez, garje, bivši fantje, možje, k ljubosumni s sekiro vahtajo na “ženine” porivače… Veš da ločenci svojih bab nikol ne prebolijo, sploh če jih ona zapusti ? 🙂 Pa njunih otrok, da si jih podajal čez pol sveta, če bom hotel kam dlje na dopust. Ta mladenka pa je še sveža, neobremenjena, vsa je mrtva k me vidi.
še enden k misli, da je treha nad orodjem k ga ne uporabljaš več, seksi :))))))))))) hudooooo
še enden k misli, da je treha nad orodjem k ga ne uporabljaš več, seksi :))))))))))) hudooooo[/quote]
Iz kje si pa to povlekla ven ? Ne imam šestvorček piva, k ga ne pijem 🙂 Tud ko sem se zredil v enem obdobju, se mi je videl 🙂 http://2.bp.blogspot.com/-zUX87Zxwoog/UctsvGTsF4I/AAAAAAAABRE/y2morqr8va4/s1600/instant+6+pack.jpg
No daj mi prodaj zakaj moram gledati tok stare kot ti ? Čez 10let boš mela že totalno protezo. Boš videla, četud nimaš plombe, pride do ustne bolezni pa ti ob sumu raka poberejo cel set ven 🙂 Ponavad je tko, al maš piškave zobe, k jih maš kar dolgo, al pa maš popolne, dokler samo ne začnejo izpadat ali pa ti jih preventivno ven poruvajo 🙂
No zakaj naj pa ne bi razmislil o tej mladenki, če se mi ponuja ? No morda ko bo zvedela mojo starost, da jo bo minilo, samo za enkrat je mrtva in si želi, da bi mi vsaj dvakrat rodila, se ji vidi. Debele so itak vse materinske (za izgovor pa to:).
Lepolaska, chuby je drugače, ni neki super debela, chuby. Kar ma tud prednosti. To je pravi fitness porivat. Pa prednost je tud, da ne bo zlezla dol s postelje kot ostale suhice, k jo moram ene 5x prestavit kot pri starem tiskarskem stroju, na tok in tok tapk, jo moraš na začetek prestavit, saj drugače pade iz postelje oz se zaletava ob rob postelje, odvisno ali leži vzporedno al pravokotno glede na posteljo 🙂
Lepolaska vse najbljše za 33 let drugače 🙂
A smo vsi k mamo radi mladenke, od rojstva do smrti, zaustali ? No kot otrok sem verjetno prehiteval, sedaj pa zaustajam ? mladenke so konstanta, jebiga 🙂
Kolk pa si star in koliko je stara ta tvoja gospodična?
Spet ta čudak multinik. Bljak.
Seveda, resnica je čudna. Zrel moški bi rad porival protezarsko osteoporozo z vaginitisom, polno otrok, čustvene navlake in problemov. Jo tolažil, miril in se opravičeval za vsako napako, ki bi jo morda storil oz. bi ona posumla, da jo bo, ker je bila že 100x pičena od raznih kač, tako se mora ta številak 101 orapvičeva za vsak štrikec, k ga ta baba zagleda. Glej ta forum, nastavlale so praktično prvemu, pol k jo je pa preklepal k koso pa bi ženska od naslednjega pričakovala ne vem kakšen standarde. Kot sem rekel, kurja logika, avto se stara a cena mu raste. Jah, eni ga bodo tako tudi prodali, za res redke primere, a tudi ob tistih rabiš še daily driver 🙂
A zdej veste zakaj je tok laži pa hinavščine, babure ? Ker če nekdo samo malo resnice pove, bi ga najraje kar zadavle (v spanju). Pol se pa čudite, k vas nategujejo, sej drugač se s takimi kurami nikamor ne pride. Lie, lie and lie some more je ključ do vašega panja, potem pa spizdit, zamenjat številko, pa ste srečne tukaj potem. To pravite, da najbolj sovražite a drugače ne znate ljubiti, saj se zaljubljate le v laži. Resnica vas sili k bruhanju. Tko je.
Še vedno lahko računaš na to, da ti nikoli ne bo verjela. 🙂
Še vedno lahko računaš na to, da ti nikoli ne bo verjela. :)[/quote]
No lepo vsaj en pozitiven komentar, da se ne poslovim na najslabših 🙂
Ja un k je pisal kuči propalo, je mel prav, sam nisem rekel, da se nam več vrnil 🙂 No sedaj pa lahko grem v miru, se ne vračam več oz. who knows…
Se mi je že zgodilo to ja, mi ženska ni verjela, je mislila da jo jebem v glavo, sem moral osebno pokazat. Tok so navajene nategunov, da potem itak za vse mislijo, da jih nategujejo, sploh če je takih nenavadnih zgodb kot sem jaz 🙂
V duševnem razvoju? Ja, se opazi… :D[/quote]
Kaj pa je tvoj izgovor, da nisi sposoben ene resne šole skupaj spravit ? Ni večje diskreditacije, kot da strokovne izraze nepravilno uporabljaš ? Samo te ne bom popravlal, ker nisem za to plačan. Kar naprej se smešiš, si nedavno tako glupost napisal, da se jasno vidi, da faksa od daleč nisi videl. Pejt mrvo grabit raje, ne sili se uporabljat možganov, izguba časa.
V duševnem razvoju? Ja, se opazi… :D[/quote]
Kaj pa je tvoj izgovor, da nisi sposoben ene resne šole skupaj spravit ? Ni večje diskreditacije, kot da strokovne izraze nepravilno uporabljaš ? Samo te ne bom popravlal, ker nisem za to plačan. Kar naprej se smešiš, si nedavno tako glupost napisal, da se jasno vidi, da faksa od daleč nisi videl. Pejt mrvo grabit raje, ne sili se uporabljat možganov, izguba časa.[/quote]
Za vse zaustale, s slovnico smo mi začeli v osnovni šoli. 😀
Kaj pa je tvoj izgovor, da nisi sposoben ene resne šole skupaj spravit ? Ni večje diskreditacije, kot da strokovne izraze nepravilno uporabljaš ? Samo te ne bom popravlal, ker nisem za to plačan. Kar naprej se smešiš, si nedavno tako glupost napisal, da se jasno vidi, da faksa od daleč nisi videl. Pejt mrvo grabit raje, ne sili se uporabljat možganov, izguba časa.[/quote]
Za vse zaustale, s slovnico smo mi začeli v osnovni šoli. :D[/quote]
In tam tudi končali. Koliko si pa (ne)dosegel na maturi, če si do nje prišel ? Kaj pa, če je bilo tako napisano namerno, da bi se ti nataknil gor in se tako izognil odgovoru, morda ti je bil puščen zasilni izhod kamor lahko pobegneš kot vedno, ko je napeto. Sedaj pa hitro v mišjo luknjico dokler ne bo palačink z marmelado, te imaš najrajši, te pokličemo, prav ?
No miška, kaj je tvoj izgovor. Duševna zaostalost zgleda ne, časa imaš zgleda na pretek, pri taki pameti, bi lahko hodil le na izpite, šolanje je za enkrat še brezplačno. Kaj je potem tvoj izgovor ? Boš rekel, da si potem z mnogo boljšimi kartami – pametjo (izgubil) proti retardu ?
In tam tudi končali. Koliko si pa (ne)dosegel na maturi, če si do nje prišel ? Kaj pa, če je bilo tako napisano namerno, da bi se ti nataknil gor in se tako izognil odgovoru, morda ti je bil puščen zasilni izhod kamor lahko pobegneš kot vedno, ko je napeto. Sedaj pa hitro v mišjo luknjico dokler ne bo palačink z marmelado, te imaš najrajši, te pokličemo, prav ?
No miška, kaj je tvoj izgovor. Duševna zaostalost zgleda ne, časa imaš zgleda na pretek, pri taki pameti, bi lahko hodil le na izpite, šolanje je za enkrat še brezplačno. Kaj je potem tvoj izgovor ? Boš rekel, da si potem z mnogo boljšimi kartami – pametjo (izgubil) proti retardu ?[/quote]
Pavlihovski Multikeksić, ne no toliko melodramatičnosti, solz in krvi, vse te filmske teatralnosti z izbruhi čustev, preveč se raznežiš, te čustva čisto prevzamejo, se mi tu izpoveduješ in odpiraš teme v mojo čast in me poskušaš impresionirati s temi cirkuškimi predstavami. Mogoče pa spretno skrivaš spol za to čustveno acting-out čustveno nestabilnostjo in si v resnici mlado simpatično dekle in te nezavedno privlačim…. 😀
No miška, kaj je tvoj izgovor. Duševna zaostalost zgleda ne, časa imaš zgleda na pretek, pri taki pameti, bi lahko hodil le na izpite, šolanje je za enkrat še brezplačno. Kaj je potem tvoj izgovor ? Boš rekel, da si potem z mnogo boljšimi kartami – pametjo (izgubil) proti retardu ?[/quote]
A tebi se zdi, da človek rabi imet fak. izobrazbo, da prepozna kaj je prav in kaj narobe, kdo ima zgrešene poglede na življenje in soljudi?
Od kod tebi taka potreba po hvalisanju in primerjanju z drugimi, da se ji ne moreš upret in jo izživljaš v vsakem svojem prispevku s tisočerimi imeni?
Če se sili uporabljati strokovne izraze oz izpasti kot analitik, pa že kajne 🙂 Pa ne samo fak. Mora biti še pravi smeri, če se hoče v določeni veji siliti biti ekspert. Ta omenjeni pa ne samo, da to ni, niti približno ni v tej smeri, niti po stopnji izobrazbi, kaj šele smeri. Poleg tega pa ni niti nefak. izobražen, le nek kolaž bullshita lima random in to poizkuša s takim stilom, da bi izpadlo učeno. Če bi pisal normalno, kot ostali, naj govori pa prepoznava kar hoče, samo on točno ve kako želi izpasti. Učenjaško. Kot zadnje pa kaj je prav in kaj je narobe, kdo ima zgrešene poglede… o tem raje ne bi kajne, ker “pravi” odgovor na to imajo samo bolniki, verjetno ti “veš” kdo ima prav kajne. A vseeno, pravi strokovnjaki znajo izpeljati neko misel in tezo (ki ni nujno pravilna – kar priznavajo, saj temelji na predpostavkah, na kateri izpeljejo), ta pa je vse skupaj pomešal v en crap, da ima vedno prav. Močno upam pa, da se nisi vtaknil v nek faks-nefaks argument, ker ga verjetno nimaš ? Ti verjetno vse odgovore dobiš v bifeju, al od zdravnika pričakuješ, da ima formalno izobrazbo kot predpogoj al se vse v bifeju zmenite, če je kdo morda kaj prebral na internetnu, pa še operirate se v garaži kajne ? Morda veš, da mora biti psihiater prvo zdravnik, predno se sploh začne silit kaj v to smer. Medtem k v bifeju veste vse iz “zdrave pameti” kajne, ponavadi je enačaj vašemu življenju in iz tukaj izhajate. No sej ti si mislim ta drugi tukaj, k vedno folku vsiljuje nekaj, če se spomnim tujih kritik, samo tebe se ne spomnim, le tega vodovodarja…
Ne gre se za potrebo, ampak vedno ko kaj berem kod neodvisen opazovalec, opazim, da se vedno en in isti sili biti dr.rugelj foruma in se bojim, da bi mu utegnil kdo celo nasesti. Ta potem dela krivico vsem dejanskim strokovnjakom tega foruma, med njimi tudi pokojni.
Gre se za to, da poserješ cel forum s tem, ne more človek nič napisati, brez da bi se ti prišel s kuhinjskim nožem operirat možgane (ljudem k so prišli na čaj), zraven pa se pretvarjal, da si lincenciran kirurg in jih prepričeval, da je potrebno nekaj izrezat, ker si prebral da to in to nakazuje na tumor, ki ga je treba nemudoma operirat. Lej še v tem odstavku ne moreš brez super analize in to čustev, groza. Sem pa tja ti mora nekdo povedati kar ti gre, ker zgleda te tukaj ali ignorirajo (kar si razlagaš, kot potrditev), kar je boljša verzija, slabša pa, da te kakšna uboga deklina dejansko posluša in si naredi še več škode. Če ti pa kdo nameni čas, pa ne tebi, ampak ostalim, ki to berejo, da si malo zamislijo, pa to spet “strokovno” oceniš kot zgoraj (izbruh, čustva…).
Ja dekle ja, dej sej je celemu forumu jasno, da ženske nisi videl v živo, sploh tisto z modrcem je bil dead giveaway.
Forum je zaprt za komentiranje.