Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Starostna razlika

Starostna razlika

Če se sili uporabljati strokovne izraze oz izpasti kot analitik, pa že kajne 🙂 Pa ne samo fak. Mora biti še pravi smeri, če se hoče v določeni veji siliti biti ekspert. Ta omenjeni pa ne samo, da to ni, niti približno ni v tej smeri, niti po stopnji izobrazbi, kaj šele smeri. Poleg tega pa ni niti nefak. izobražen, le nek kolaž bullshita lima random in to poizkuša s takim stilom, da bi izpadlo učeno. Če bi pisal normalno, kot ostali, naj govori pa prepoznava kar hoče, samo on točno ve kako želi izpasti. Učenjaško. Kot zadnje pa kaj je prav in kaj je narobe, kdo ima zgrešene poglede… o tem raje ne bi kajne, ker “pravi” odgovor na to imajo samo bolniki, verjetno ti “veš” kdo ima prav kajne. A vseeno, pravi strokovnjaki znajo izpeljati neko misel in tezo (ki ni nujno pravilna – kar priznavajo, saj temelji na predpostavkah, na kateri izpeljejo), ta pa je vse skupaj pomešal v en crap, da ima vedno prav. Močno upam pa, da se nisi vtaknil v nek faks-nefaks argument, ker ga verjetno nimaš ? Ti verjetno vse odgovore dobiš v bifeju, al od zdravnika pričakuješ, da ima formalno izobrazbo kot predpogoj al se vse v bifeju zmenite, če je kdo morda kaj prebral na internetnu, pa še operirate se v garaži kajne ? Morda veš, da mora biti psihiater prvo zdravnik, predno se sploh začne silit kaj v to smer. Medtem k v bifeju veste vse iz “zdrave pameti” kajne, ponavadi je enačaj vašemu življenju in iz tukaj izhajate. No sej ti si mislim ta drugi tukaj, k vedno folku vsiljuje nekaj, če se spomnim tujih kritik, samo tebe se ne spomnim, le tega vodovodarja…

Ne gre se za potrebo, ampak vedno ko kaj berem kod neodvisen opazovalec, opazim, da se vedno en in isti sili biti dr.rugelj foruma in se bojim, da bi mu utegnil kdo celo nasesti. Ta potem dela krivico vsem dejanskim strokovnjakom tega foruma, med njimi tudi pokojni.

Gre se za to, da poserješ cel forum s tem, ne more človek nič napisati, brez da bi se ti prišel s kuhinjskim nožem operirat možgane (ljudem k so prišli na čaj), zraven pa se pretvarjal, da si lincenciran kirurg in jih prepričeval, da je potrebno nekaj izrezat, ker si prebral da to in to nakazuje na tumor, ki ga je treba nemudoma operirat. Lej še v tem odstavku ne moreš brez super analize in to čustev, groza. Sem pa tja ti mora nekdo povedati kar ti gre, ker zgleda te tukaj ali ignorirajo (kar si razlagaš, kot potrditev), kar je boljša verzija, slabša pa, da te kakšna uboga deklina dejansko posluša in si naredi še več škode. Če ti pa kdo nameni čas, pa ne tebi, ampak ostalim, ki to berejo, da si malo zamislijo, pa to spet “strokovno” oceniš kot zgoraj (izbruh, čustva…).
Ja dekle ja, dej sej je celemu forumu jasno, da ženske nisi videl v živo, sploh tisto z modrcem je bil dead giveaway.[/quote]

In kaj sedaj?
Ti si se tu našel kot razsodnik kdo sme kako pisati? Kdo piše “prav” in kdo “narobe”?
A ti to iz garaže pišeš, ko ti kolegi svetujejo?

Počneš stvari nad katerimi se zgražaš pri drugih.
Nisi še povedal od kod ti potreba po hvalisanju, lastnem poveličevanju.

Stari s tem tvojim razsojanjem si povozil sam sebe….

CIljna publika, kateri je bil moj komentar namenjen, bo razumela.

Neizvirnost in blesavost izbire tisoč nikov? Dvomim, mogoče te bodo razumeli le oni gospodje v belem v posebnih ustanovah, pa še zdravniki so, da ti ne bo izpod časti, čeprav mislim, da bi bil zate dober tudi kak skladiščnik, vodovodar ali avtomehaniki, ki jih preziraš, češ da niso dorasli tvoji izobrazbi, da te malo kljuvne po glavi s kakim topim železnim predmetom, če bi kaj pomagalo, čeprav dvomim. hehe 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, s tabo se ukvarjati (oz. ti kaj dopovedati) je dejansko tako, kot z matjažkom. Ti razumeš le matjažko jezik (otroški). Dovolj časa sem ti posredno namenil. Cilj mi je bila publika, če obstaja tukaj. Mislim, da nekaj ljudi pa je na tem forumu, k bodo razumeli.

Ti si itak skos neki “resen” in sarkastičen hkrati, tako da imaš vedno izhod. Če zadaneš, si bil resen, če ne si bil pa sarkastičen oz si se samo hecal. Tako verjetno tudi osvajaš ženske, “A bi šla z mano na pijačo ? :)” Če bi rekla ja, bi letel kot sam satan, če bi te pa zavrnila oz. se nekako drugače izvila, pa bi rekel “saj sem se samo hecal, sej si videla smajlila”. Otroček in (navidez) odrasel. Premalo možat, za resno debato oz. zavrnitev. To je eden od razlogov zakaj si še samski. Predlagam, da ti forum organizira prvo spolno izkušnjo, saj drugače boš 40letni devičnik.

Ti si itak skos neki “resen” in sarkastičen hkrati, tako da imaš vedno izhod. Če zadaneš, si bil resen, če ne si bil pa sarkastičen oz si se samo hecal. Tako verjetno tudi osvajaš ženske, “A bi šla z mano na pijačo ? :)” Če bi rekla ja, bi letel kot sam satan, če bi te pa zavrnila oz. se nekako drugače izvila, pa bi rekel “saj sem se samo hecal, sej si videla smajlila”. Otroček in (navidez) odrasel. Premalo možat, za resno debato oz. zavrnitev. To je eden od razlogov zakaj si še samski. Predlagam, da ti forum organizira prvo spolno izkušnjo, saj drugače boš 40letni devičnik.[/quote]
HAHAHAHAHAHAHA

Ti si itak skos neki “resen” in sarkastičen hkrati, tako da imaš vedno izhod. Če zadaneš, si bil resen, če ne si bil pa sarkastičen oz si se samo hecal. Tako verjetno tudi osvajaš ženske, “A bi šla z mano na pijačo ? :)” Če bi rekla ja, bi letel kot sam satan, če bi te pa zavrnila oz. se nekako drugače izvila, pa bi rekel “saj sem se samo hecal, sej si videla smajlila”. Otroček in (navidez) odrasel. Premalo možat, za resno debato oz. zavrnitev. To je eden od razlogov zakaj si še samski. Predlagam, da ti forum organizira prvo spolno izkušnjo, saj drugače boš 40letni devičnik.[/quote]

Keks…. :)))

Keks…. :)))[/quote]

Sedaj mi pa razloži, kakšna je razlika med seksom in keksom?

Pri prvem seksaš, pri drugem pa keksaš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pri prvem seksaš, pri drugem pa keksaš.[/quote]

Pri keksu so jajce notri, pri seksu pa zunaj.

Prava starostna razlika partnerjev je do 8 let mlajša partnerka. Vse druga odstopanja so sicer sprejemljive napake.

Če bosta z Matjažkom še kakšno pametno rekla, bi bilo že skoraj fajn, če ona to prebere. :o[/quote]

Res je.

Kako neki bi se lohk kerakol ženska prepoznala v tem ? Saj v ta opis jih paše kukr čš.

pozablja, da se stara in da bo tudi on nekoč star in zelo verjetno sam s svojimi spomini na trofeje.
Glede na to kako je izpostavil znance, da imajo ženske svojih let( stare) in najverjetneje urejeno družino bi rekel, da ker sam ni dovol zrel, da bi tudi sam imel takšen odnos išče uteho v mlajših, ki kmalu spoznajo, da je prestrašen, nezrel in nezanesljiv. Zato sem mu najbrž pogosto dogaja, da ostane sam in mora iskati novo trofejo.
Iz lastnih izkušenj lako rečem le to, da sem bil v njegovi koži in da vse moje trofeje ne sežejo do kolen moji sedanji partnerki, ob kateri sem dozorel. Spoznal sem, da so trofeje le za na polico, dobra partnerka pa te celo življenje dopolnjuje in osrečuje.

Glede na g. sr. leta so ženske le predmeti in ne ljudje, saj je njegovo spoštovanje do njih enako NIČ.

Avtor, kaj je pravzaprav tvoje vprašanje? Aja, ni ga. Samo želel si z nami delit informacijo, da te gleda mlada debeljuca, ki je noben vrstnik noče, ti bi pa z njo vsaj enkrat dobil občutek, da te ženska spoštuje. Ja, super dobr zate, vsi skačemo od navdušenja in vama pošiljamo dobro energijo.

Teb je razlilo polobli, pa vse mešaš oz selektivno prebiraš, da ti je lažje v življenju, saj tako lahko sama zase (p)ostaneš zmagovalka za to življenje, pravi vzorčni model sodobne uspešne, lepe, pametne in mladostne ženske, k si jo žele mladi in stari, le ona izbira, vedno. Če je kdo zavrne je pa le nezrel in ne ve kaj je prava zrela ženska, ki je sposobna sinhronizirati orgazmeeeee 🙂

Kje piše, da je noben noče ? Debelost si vsak po svoje razlaga, maš tipe k če ma ženska močnejša stegna, je zanj že debela. Maš pa tipe k če ma ženska 5-10k čez optimalno, pa pravi, da nimaš nič za prijet. Samo seveda, ti si si, da boš bolje spala, takoj prestavlalo 100kg grdobo, čeprav v prvem postu posebej piše, da je lepa v obraz, samo to si s svojo slepo pego “spregledala”, videla si le takole. DEBELA+(NE)SPOŠTOVANJE=noben je noče grozildo, jasno, če ne neb gledala starejših tipov, bi raje vrstnike; on pa tud ni sposoben, da mora bajso vzet, četudi toliko mlajšo od njega 🙂 Poznam enga k ma žensko k ma 25kg preveč, vamp ima kot bojler, rit pa temu primerno, da se ne prekucne. A s tipom gledava tenis in vidi tenisačico kako ima mišičasta stegnja in pravi “pizda je debela”. Spoštovanje je bilo omenjeno, zato ker je bolj dominantne sorte in take redko koga zares spoštujejo, si mora RES zaslužit. Ne moreš prebolet, da imajo moški raje mlajše kajne, to je vsa ideja. Uživaj v smaragdnem mestu Doroteja, kar počasi, važna je pot, da ne prideš prehitro do “cilja” 🙂

Lihkar sm si nalakirala nohtke in čakam, da se posušijo, zato se mi ne da it brskat/kopirat citatov, ker si lahko kakšnega opraskam. Pa kaj se name jeziš, sej je avtor pisal, da je bajsa. :))) Če ji daje na razpolago 5-10 let, da shujša, pol ni sam debeljuca, ampak je sod špeha. Zdej, na podlagi česa si se odločil, da sebe kakorkoli vpletam/primerjam/bla, bla, bla … ve pa samo tvoj čudaški um, torej svet, v katerega NE želim imeti vpogled.

Aja, to te je zbegalo :)) Kerakol ženska lahko shujša do 5kg/mesec, več pa ni zdravo oz. odvisno koliko ima oz. koliko časa je imela to težo. Pri mladi k nimajo več kot 20kg čez, to ni problem, 20kg se da izgubiti v pol leta brez problema, odvisno kako lepo ji koža leze nazaj, mlade so v bisveni prednosti. PROBLEM je, koliko časa rabijo za “priprave”, da grejo zaresno dieto, brez prekrškov, saj vemo kaj en prekšrek pomeni. Tako da ene se na pravo hujšanje pripravjajo 1dan, druge 1mesec, tretje, 1leto, pete pa celo življenje in ne shujšajo nikoli, čeprav vedno hujšajo a nikol zarese ne shujšajo 🙂 Jah po tvoji logiki, da bi ena hujšala 5let+ bi morala imeti pa res 200kg ja 🙂

Debelost je skoz na udaru pri ženskah, ki se ne počutijo najbolje v svojem telesu: strogo pedantno opazovanje sebe, da se ja ne zredijo za kakšno dekico, in ostalih žensk v primerjalne namene, ki morajo za njih prevzeto biti “debele”, da se same vidijo lepše in bolj zaželjene moškemu spolu. Pa ni tako pri večini moških, namreč skladiščenje maščobe je evolucijskega pomena, ker takšne ženske so genetsko bile v prednosti od suhih, saj so imele več potomcev zaradi razpoložljive ‘telesne shrambe’ v obliki maščob, ki so v času stradanja prišle prav, da so recimo imele (hranljivo) mleko za dojenčka. In imeti potencialno več potomcev, je ista lastnost, da so mlajše ženske iz čistega naravnega vidika atraktivnejše moškim, saj imajo na razpolago več jajčec do konca rodne dobe.

Že proizvajalci recimo kakšnih barbi pupk, vcepljalo mladim puncam, kakšne morajo izgledati, slediti nekim neumnim modnim trendom: biti suhe kot trlice, tanka stegna, majhna sploščena zadnjica, ozki boki – povsem popačena slike prave ženske.

Praktično vse te “bajse” v sloveniji, saj za enkrat še ni tako hudo kot v ameriki, so nekje največ 1leto (večina pa 3-6mesecev) stran od idealne teže, rečmo da se hujša 0,5-1kg/teden, to je optimalno hujšanje in vsaki dosegljivo. To je popolnoma dosegljivo, z garancijo! ob doslednjem izvajanju s pomočjo strokovnjakov, za vsak primer, da ni kakšne neumnosti, kot pri samoukih “dietetičarkah”, k jih potem oživljamo, ker zraven še telo izčrpavajo, najhuje je radikalno hujšanje (stradanje) in (dolg) tek… Problem pa je, kdaj se bodo odločile za to, koliko dosledno se bodo držale, saj večino en prekršek vrže nazaj, kot alkoholika, k je abstiniral 20let, potem pa je na eni zabavi en kozarček srknil in je konec, je nazaj, zato ni prekrškov! Zato je pomembno, da se prvo odloči, dosledno izvaja in odštevanje do sanjske teže se začne. Vsaka je praktično 3m-6m stran do svoje “sanjske” teže, zjebe jih ZAČETEK in DOSLEDNOST, nič drugega. Saj tako je tudi pri ostalih stvareh, ljudje imajo veliko stvari za vogalom, samo začetek in, če do tja pridejo, izvajanje/vztrajnost jih zjebe 🙂 Zato se da tudi en rok ponavadi, do kdaj boš nekoga čakal, da začne in dokonča. Sej ženske dajo tudi tipom čas, da se ODluzirajo, to ne pomeni da bodo toliko časa rabli oz. da je toliko časa potrebno ampak so v ta časovni okvir vračunani tudi čas do štarta, neuspeli poizkusi ipd 🙂 Je pa pri mladih to bistveno lažje. Če je ena debela pri zgodnjih 20ih je to čisto drugačne, kot ena, k se odloči shujšat pri 30/40, zelo redkim uspe, sploh obdržati novo težo, ker navada je železna srajca, cela njena osebnost (dogodki, nostalgija…) se je definirala ob določeni prehrani, prehranjevalskih navadah in je zelo zelo težko, hrana je preveč prepletena v našem življenju, saj se vse vrti okoli hrane (praznovanje, žalovanje, kaznovanje, nagrajevanje, druženje:), tako da če je ena stara tam recimo 40+, če ni res trdno odločena, se sploh ne splača ubadat, samo jezna bo na strokovnjaka, iskala izgovore in se upirala spremembam ali pa bo padla nazaj v luknjo, slej ko prej, zato se takim prej predlaga kakšne medicinske rešitve, obvod želodca ipd… Spet, mlade se še moda da vržti na prave tirnice 🙂 Najbolje pa je, da se sploh nikoli ne zrediš, ker se je zelo težko vrniti, pa ne zaradi česarkol drugega kot začetek in vztrajnost (volja), drugače tehnično se da PREPROSTO!, telo ima izjemne sposobnosti, če le ni zelo bolano, samo vsaj za sposobnost hujšanja, se ga da kar hitro usposobiti, sploh če gre za slavno ščitnico, kjer je več al manj samo jod fora, al ga je preveč (se požge) al premalo, ješ tablete in je, tko da te babe k se zgovarjajo ne ščitnico, malo morgen, tud stopijo ne zdravnika, sam prebrale so nekje 🙂 Btw stvari okoli tega zelo dobro poznam iz teorije in prakse, svoje in tuje, uradne in neuradne. Še največji problem je koliko si nekdo želi biti FIT in koliko je pripravljen za to delati, drugega ni, vsak ima zlat kluč do idealne teže v žepu! Pazite, teže, ne postave, čeprav gre velikrat skupaj 🙂

Debelost je skoz na udaru pri ženskah, ki se ne počutijo najbolje v svojem telesu: strogo pedantno opazovanje sebe, da se ja ne zredijo za kakšno dekico, in ostalih žensk v primerjalne namene, ki morajo za njih prevzeto biti “debele”, da se same vidijo lepše in bolj zaželjene moškemu spolu. Pa ni tako pri večini moških, namreč skladiščenje maščobe je evolucijskega pomena, ker takšne ženske so genetsko bile v prednosti od suhih, saj so imele več potomcev zaradi razpoložljive ‘telesne shrambe’ v obliki maščob, ki so v času stradanja prišle prav, da so recimo imele (hranljivo) mleko za dojenčka. In imeti potencialno več potomcev, je ista lastnost, da so mlajše ženske iz čistega naravnega vidika atraktivnejše moškim, saj imajo na razpolago več jajčec do konca rodne dobe.

Že proizvajalci recimo kakšnih barbi pupk, vcepljalo mladim puncam, kakšne morajo izgledati, slediti nekim neumnim modnim trendom: biti suhe kot trlice, tanka stegna, majhna sploščena zadnjica, ozki boki – povsem popačena slike prave ženske.[/quote]

Pol praviš, da je najbolje MLADA in DEBELA ? 🙂

Že proizvajalci recimo kakšnih barbi pupk, vcepljalo mladim puncam, kakšne morajo izgledati, slediti nekim neumnim modnim trendom: biti suhe kot trlice, tanka stegna, majhna sploščena zadnjica, ozki boki – povsem popačena slike prave ženske.[/quote]

Pol praviš, da je najbolje MLADA in DEBELA ? :)[/quote]

Ne, stara in debela, kot je tale: :)))
[img]https://bigsisterdiaries.files.wordpress.com/2010/08/sexy-blonde-woman-in-tight-yoga-pants-shows-great-round-butt.jpg[/img]

Pol praviš, da je najbolje MLADA in DEBELA ? :)[/quote]

Ne, stara in debela, kot je tale: :)))
[img]https://bigsisterdiaries.files.wordpress.com/2010/08/sexy-blonde-woman-in-tight-yoga-pants-shows-great-round-butt.jpg[/img][/quote]

Ta je dobra in je v redu.
“Da gurneš i da umreš”

Fak. Raj se odpovem seksu, kot da rabm tako porivat.

Potem pa si slab jebač.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close