Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Starostna razlika

Starostna razlika

Ne morem,da ne bi komentirala 🙂 tole bi napisala popolnoma enako kot ti glede omenjenega zgoraj:)) uzivaj kjerkoli si in brez zamere.

@Ona, uživam kjerkoli sem. Vedno :)))

@Ona, uživam kjerkoli sem. Vedno :)))[/quote
:)))
My kind of man 🙂

Tvoj post je čisto slinjenje starca nad mladim, zašpehanim mesom. Drugače pa sploh žensk ne spoštuješ, zato ni naključje, da šele v srednjih letih oprezuješ, katere so dovolj neumne, da bi ti padle.

Nimaš kej, nekulturni neresneži smo sami fejst ljudje.

Hudič je, ko se znajdeš na forumu, kjer vsak misli, da je njegove mnenje objektivno. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kako bi se počutil, če bi nekdo tako opisal tvojo hči (ali sina)?

Zdi se mi dokaj izrojeno, brez duše, kot da si le fizično živ, drugače pa popolnoma prazen.

Tudi tebe zna zviti, kot gospe z vsemi temi težavami, ki jih naštevaš. Reševala te bo pa kakšna predana, poštena zdravnica, ne vedoč, da te tam sploh ni.

Hudič je, ko se znajdeš na forumu, kjer vsak misli, da je njegove mnenje objektivno. :D[/quote]

In ti že 10 let misliš, da brez tebe tukaj ne gre?

Hudič je, ko se znajdeš na forumu, kjer vsak misli, da je njegove mnenje objektivno. :D[/quote]

In ti že 10 let misliš, da brez tebe tukaj ne gre?[/quote]

Seveda ne, kaj bi ženske brez mene , tavale brezglavo izgubljene v temi. 🙂

Tapravi hudič je šele, ko že desetletje serviraš svoje mnenje kot objektivno. :/

Spoštovanje ? Bajse bi rade spoštovanje ? Same se ne spoštujejo oz. svojega telesa (“treba vsega po mal popapcat, mam take gene ipd…), dokler se svinjsko ne zredijo (točka brez povratka), če ne prej pa ko so malo starejše, v mladosti je morda prenekatera pametna, da se ne more zrediti. Če želite spoštovanje se morate prvo same in bajse se ne, prima vista. To je začaran krog, ko se začne rediti je potem depresivna in ker je depresivna potem žre itd.. Potem je pa samo še debela in večno na “dieti” in polna izgovorov, da bo shujšala za “pravega”, če jo ta “pravi” potem želi “spreminjat”, ga spraska po obrazu oz. zamenja za še boljšega “pravega”, ko ji vrednost, ob morebitnem uspelem hujšanju, naraste. Bajse nosito diplomo s sabo “Sem debela, ne morem oz ne želim si pomagati, ne znam se obvladati, ne spoštujem se”. In kaj bi rade potem ? Da vas za eno vitko piško zamenjamo, ker ste noranje lepe, haha. Ste sploh že vidli bivšo bajso ? Ja kakšni na milijon pa uspe in postane nabrekel penis v prepotenci, to so kot jara gospoda. Pa še bajdvej, nobena ne švica/smrdi tok k bajsa.
http://www.viva.si/Huj%C5%A1anje-in-diete/432/Debelost-je-bolezen

Spoštovanje ? Bajse bi rade spoštovanje ? Same se ne spoštujejo oz. svojega telesa (“treba vsega po mal popapcat, mam take gene ipd…), dokler se svinjsko ne zredijo (točka brez povratka), če ne prej pa ko so malo starejše, v mladosti je morda prenekatera pametna, da se ne more zrediti. Če želite spoštovanje se morate prvo same in bajse se ne, prima vista. To je začaran krog, ko se začne rediti je potem depresivna in ker je depresivna potem žre itd.. Potem je pa samo še debela in večno na “dieti” in polna izgovorov, da bo shujšala za “pravega”, če jo ta “pravi” potem želi “spreminjat”, ga spraska po obrazu oz. zamenja za še boljšega “pravega”, ko ji vrednost, ob morebitnem uspelem hujšanju, naraste. Bajse nosito diplomo s sabo “Sem debela, ne morem oz ne želim si pomagati, ne znam se obvladati, ne spoštujem se”. In kaj bi rade potem ? Da vas za eno vitko piško zamenjamo, ker ste noranje lepe, haha. Ste sploh že vidli bivšo bajso ? Ja kakšni na milijon pa uspe in postane nabrekel penis v prepotenci, to so kot jara gospoda. Pa še bajdvej, nobena ne švica/smrdi tok k bajsa.
http://www.viva.si/Huj%C5%A1anje-in-diete/432/Debelost-je-bolezen%5B/quote%5D

Kaj nabijaš sedaj sredi noči neke svoje neumne poglede . Gluponja.

Ja res, kdo bi pisal take gluposti. Pravi zreli moški ljubijo debele, saj so polne najboljšega kar ženska premore. Brez kompleksov, notranja lepota in vse 😀 F OFF

Ampak men te MONovke niti navznotraj ne delujejo lepotice. Take ukazovalne, prepirljive, maščevalne so vse. Še psujejo bl kt jst. Kuhat jih tud večina ne zna, al hodijo v restavracije, al jim pa “ljupček” čara pred štedilnikom.

Potem pa reče, pa sej si znam tud sama kuhat. Samo, če je to res, potem je pa lena, kar pa tud ni neka vrlina. Nič si nimaš za pomagat z njo. Razširit noge zna pa glih tko vsaka…

Ma ja res je, jebeš bajse.

No mlada, čeprav debela, je vedno bolje kot stara, saj debela še lahko shujša, čeprav je malo možnosti, medtem k stara niti dneva ne bo mogla shujšati 🙂 Je pa eno ali drugo za obvozit, če oz. dokler imaš možnost izbire, preprosto kot je to.

Starost je relativna. Za mladeniča 20-27 let je ženska stara 42-46 že oma (stara mama), za 60 let starega pa je mladenka.

http://www.viva.si/Huj%C5%A1anje-in-diete/432/Debelost-je-bolezen%5B/quote%5D

Keksić, potem imaš ti takšno, hočeš pa vitko piško, ampak se mi zdi, da ne dobiš ne eno in ne drugo? Pa se tu malo spoveduješ in iščeš podporo drugih razočaranih samskih gospodinjcev? 🙂 Ali čemu bi te zanimale druge ženske, koliko so stare, koliko jim tehtnica pokaže, koliko imajo št. čevljev in da tebi odgovarjajo samo one do 41 in pol s kitajsko fizonomijo stopal in rdeče nalakiranimi nohti. 😀 A to briga katero od teh? Mislim, da ne, zato je verjetno čisto irelevantno, kaj druge ženske počnejo, saj zakaj bi nas to brigalo, razen če ne gojimo nekih osebnih zamer do nasprotnega spola, ki je pri moških najpogosteje povezan s “trdoto”? Če je neka ženska debela, suha, okrogla, pravokotna – njena stvar.

Tako je. 10 let mlajša ženska bo pri tvojih 30-tih, 40-tih, 50-tih…. 🙂

Sploh ne razumem o čem govoriš ? Kaj zdej, vezano razočaran al samski razočaran ? Kaj pa je to za eno čudo “samski gospodinjec” ? WTF Kje si prebral, da koga zanima kok ženski pokaže na tehntnici ? Važno je kako zgleda na videz. O čem ti kvasiš res ? 41, kitajska stopala, rdeči nohti ? A ti je vročina kam udarla ? “A to briga katero od teh? ” Katero ? A maš privide al misliš na obiskovalke tega foruma ? “zakaj bi nas to brigalo” Zakaj tebe briga kakorkoli ? Razen če sam sebe analiziraš preko tujih postov in iščeš vzrok za tvojo impotenco, ki jo povsod vidiš ?Ne ni njena stvar, če želi partnerja ampak skupna stvar! Se boš moral malo bol potruditi ker tole kar si zgoraj spacal sploh nima kategorije.

Taki kot je mehki matjažko ženske samo še spodbujajo (v upanju da pridejo do močno željenega, četudi debelega, mednožja, k je za njih fantazija – boginja pussolaja) k zanemarjanju same sebe, namesto da bi se jim jasno povedalo, da debelost odbija. Tako pa se tega ne zavedajo, po zaslugi takih, k jim s tem pihajo na dušo in potem osvajajo.

Matjažko vedno začne s predpostavko da je nekaj narobe s človekom, ki tukaj kaj napiše, razen z njem samim seveda. Če nekdo nič ne napiše, potem potlačuje oz živi v zanikanju. Če kdo karkoli napiše se pa že začne s predpostavko, da mora biti nek kompleks/zamera in ker je nešolano bitje ima samo 3 razlage (zamorjena mati, odcoten oče ali pa impotenca). A boš kaj posodobil svoj template ? V šolo vem da ne boš več šel, strokovne indokrinirane knjige tudi ne boš bral seveda, tako da kaj, je na forumu zmanjkalo vzorcev ?

Pa če se probam postaviti v tvoj zmračen um poln protislovij, mi lahko razložiš kako zgleda zamera do žensk, da bi nekdo žalil debele ? V čem je to fora ? Kako to povežeš skupaj v svojem razmetanem a še vedno dokaj praznem podstrešju ? Namreč, če bi nekdo ženskam zameril, bi verjetno ženskam nasploh oz. morda prej lepim, saj te jih bistveno več zavrnejo ali se motim ? Če bi nekdo začel blatiti lepe in mlade (praksa tukaj), bi lohk šele začela to temo ali je tisto napisano plod avtorjeve močne zamere zaradi impotence, k si jo zgleda takoj “prepoznal”, saj si sklepal po sebi ? Tko pa spoh ne vem kako začet. Edino, če še prej predpostaviš, da ima nekdo močno željo/fetiš do bajs a so ga zavrnile oz. mu ni vstal, ko je hotel z njimi kaj več oziroma je probaval samo pri bajsah že v štartu ? Edin ob teh nenavadnih predpostavkah bi lahko sploh naprej govorila.

Jaz bi pa prej kontra rekel, ker ti praviš, da je čisto njena stvar, če je debela, mi je jasno, da si ti sploh ne moreš privoščit kakršnih kriterijev, zato praviš, da je njena stvar. Ker bolnik bi bil indiferenten do tega ? Ne vem če hkrati tudi žališ ženske, k se zelo trudijo, da so primerne teže, kaj šele super fit(nisirane) ? Ženska bi se trudila (predstavljaj si ta SC-FI), da bi bila suha in fit zate, ti pa praviš, da je to njena stvar, aha.. To, da je njena stvar bi veljalo, če je samska, samo če si pa želi veze, kot vse prisotne tukaj, je pa to stvar obeh. Če si moški ne more privoščit izbirat, potem se dela kot da ni njegova stvar in res ni, vendar v drugačnem smislu, ni njegova stvar izbire! 🙂

Tisti post je bil res “žaljiv”, zelo krut ampak včasih žensk ne zbudi nič drugega, saj nam že dolgo vsiljujejo, da je debelost super in da so vse ostale presušene, anoreksične, nezdrave in ne vem kaj. Sem pa tja pa moramo povedati kako je kajne, ker drugače se utegne trend širiti. Že poglej na tem forumu so ženske osveščene, da mladci radi porivajo starejše ženske, vendar so popolnoma zgrešile razlog. Dejansko mislijo, da bi mladi raje starejše (za vezo, tudi poroko), ker so oh in sploh, je pa v večini primerov samo to, da je manj dela (za fuk), se ni treba trudit, saj so vsakega vesele, medtem k za zaželjene mladenke se je treba bistveno bolj potrudit. Pa te stare imajo ponavad samo za porivat, da jih noben ne vidi v javnosti, samo med štirimi stenami, tip z izbiro jih nima nikol več kot za to, razen če ima (celostni, ne sam za seks) mamičin fetiš, to pa verjetno zelo dobro poznaš kajne. Tko da bajse se skurca, sam zato, da se zamislijo, ker so zaradi takih kot ti začele verjeti, da je morda celo IN in potem sploh ne delajo na tem in zelo neukusno je, če potem pričakujejo ne vem kaj. No pa saj je v drugi temi (http://med.over.net/forum5/read.php?124,10543167,10546578#msg-10546578) AnaBanana napisala (še hujše! – “mlada bajsa = stara bajsa :))”), da je pri bajsi isto al je mlada in debela, ker debelost tako zasenči vse, da nima veze, če je bistveno mlajša, se pravi bajsa je absolutn shit, mlada al stara, tud mladost ji ne pomaga. Kako boš to preanaliziral, a misliš, da je hotela probati z (debelo) žensko, pa jo je zavrnila oz. ga ni doživela in ima sedaj blazno zamero do debelih žensk, da je to napisala ? 🙂 Dej pejt iskat mamico raje.

Napisal si pet listov in ne vem, kaj si hotel reči.

Daj prosim te, napiši dva tri stavke.

Na kratko (enim) ni jasno 🙂 Debele so neprivlačne in nezdrave, v partnerstvu je to stvar obeh. En pederajs tukaj pa temu nasprotuje in pravi, da je to njena stvar, če karkoli kontra rečeš, gojiš zamero do njih oz. imaš trajno mehko kuhanega.

Še nekaj za našega velikomožgana..

AnaBanana je še bolj kruta do debelih (nespecifirano) žensk, čeprav mladih, lepih, napetih.

AVTOR PIŠE:

(malo kasneje se v tej isti temi odgovori…)

PREVOD:

Se pravi ne glede koliko je mlada, lepa, napeta, samo da ima težave s težo, pa sploh ni napisano koliko, je to prevedeno/predpostavljeno, da je noben (vrstnik?) noče! Se pravi debelost zasenči vse ostalo in je noben noče. Seveda tega “med vrsticami” ni razbral nihče. Ko pa en to konkretno prevede se ga pa zmerja, da ima on problem. Pazi to, ni problem v bajsah, k so dokazane v kurcu, povprašajte strokovnjake. Ampak v nekom, k to po domače, po kmečko napiše, surovo, da bo jasno. Seveda ima on problem 🙂 Nora logika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close