Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Starševski čvek bi moral biti kot Cosmopolitan forum

Starševski čvek bi moral biti kot Cosmopolitan forum

Starševski čvek: ves čas ena negativa, prepiranje, zgražanje, obupavanaje.. Teme so vse zasmetene. Svojo negativo sproščate od sebe in se pritožujete. Včasih sem rada prebirala ta forum zadnje čase pa samo še bolj rutinsko kliknem na to..

Medtem ko Cosmopolitan forum sicer res, da ni več tako dejaven pa vseeno bi ga lahko ‘prebudili’. Admini redno čistijo nepotrebne komentarje tako, da forum prav z užitkom berem. Ljudje po večini ženske ampak se tudi moški najdejo, drug drugemu nesebično svetujejo, se pogovarjajo itd.

Cosmo forum bi nam moral biti vzgled!

Se pravi, prepovedat pisanje tistim, ki se ne strinjajo s teboj in upajo to tudi napisati.

Ddaj odhajaš?? Ti bomo pomahali.

O tej pikrosti govorim. Tam so skupaj poiskali rešitev, tukaj pa je na način ‘ko te jebe, adijo’

Če ti je v tolažbo, teh ta pikrih in nesramnih sploh ni tako veliko, samo zelo so glasni, zelo so vztrajani, predvsem pa vedno prisotni. Jih brišemo, seveda jih, ampak ko jih zbrišeš, so potem še bolj nesramni, seveda se jim je zgodila krivica, odpirajo teme o teh krivicah, žalijo moderatorje …

Eni pravijo brišite več, ko brišeš, se jih spet toliko oglasi, da si diktator. Ne moreš zmagati.

Če ti je v tolažbo, teh ta pikrih in nesramnih sploh ni tako veliko, samo zelo so glasni, zelo so vztrajani, predvsem pa vedno prisotni. Jih brišemo, seveda jih, ampak ko jih zbrišeš, so potem še bolj nesramni, seveda se jim je zgodila krivica, odpirajo teme o teh krivicah, žalijo moderatorje …

Eni pravijo brišite več, ko brišeš, se jih spet toliko oglasi, da si diktator. Ne moreš zmagati.[/quote]
Dokler se bo preferiralo uporabo multinickov in neregistriranost, bo tako kot je.

Eni pravijo brišite več, ko brišeš, se jih spet toliko oglasi, da si diktator. Ne moreš zmagati.[/quote]
Dokler se bo preferiralo uporabo multinickov in neregistriranost, bo tako kot je.[/quote] Ko bo reg. ovbezna za vse, bo zelo padel rating. Folka kle gor skor ne bo več. To pa šef ve in dopušča pač skor vse.

Dokler se bo preferiralo uporabo multinickov in neregistriranost, bo tako kot je.[/quote] Ko bo reg. ovbezna za vse, bo zelo padel rating. Folka kle gor skor ne bo več. To pa šef ve in dopušča pač skor vse.[/quote]
Kako pa lahko večina ostalih resnih forumov laufa ?
Pravzaprav ima vsak resni forum obvezno registracijo.

Ta forum je dober dokaz, kakšna štala bo v realnosti, ko bo v državi vedno več neregistriranih.
Tudi takrat bomo lahko rekli le, da ne moremo zmagati.

MON je privat firma. To je zasebno gospodarstvo, ki gara, da ima javna uprava za plače. Primož in Žogca se matrata kot davkoplačevalca tukaj. Orenk delata, garata in ustvarjata, da ima skorumpirana Slovenija od česa živet.

O tej pikrosti govorim. Tam so skupaj poiskali rešitev, tukaj pa je na način ‘ko te jebe, adijo’[/quote]
Maša me dol seka!

To je vic leta ali si res takšen kozu, da lahko kaj takega napišeš? 🙂

Dokler se bo preferiralo uporabo multinickov in neregistriranost, bo tako kot je.[/quote]

Meni je forum vsec ravno zaradi tega, ker za pisanje ni obvezna registracija, sama sem bila tule kakih 10 let, sicer pod istim nickom, a neregistrirana, registrirala sem se zaradi nekoga, ki je zacel zloraljati moj nick. A vseeno zagovarjam to, da lahko sodelujejo tudi neregistrirani.

Če česa ne rabimo je še en nedejaven forum kjer danes vprašaš in že čez par dni ti nekdo odgovori.

Dokler se bo preferiralo uporabo multinickov in neregistriranost, bo tako kot je.[/quote]

Meni je forum vsec ravno zaradi tega, ker za pisanje ni obvezna registracija, sama sem bila tule kakih 10 let, sicer pod istim nickom, a neregistrirana, registrirala sem se zaradi nekoga, ki je zacel zloraljati moj nick. A vseeno zagovarjam to, da lahko sodelujejo tudi neregistrirani.[/quote]

Enake pravice za vse, celo za neregistrirane homoseksualce.

Če česa ne rabimo je še en nedejaven forum kjer danes vprašaš in že čez par dni ti nekdo odgovori.[/quote]

Nedejaven je samo zato ker so dekleta tam že odrasla.

Ne razumem, zakaj bi moral bit ta forum kot nek drug forum? Vsak si izbere forum, ki mu bolj ustreza.

Samo dvomim, da bi želel biti kdo dejaven na forumu kjer je sama negativa. Se strinjam z avtorico teme.

Ravno registrirani in med registriranimi, izjeme potrjujejo pravilo, je nekulturnost, forum je njihov fevd ter vsi neregistrieani.
Vidi se, da forum sam zaradi tega sploh eksistira, ter, da tudi sam producira teme, ki potencirajo sovražnost.
Če je ni, jo pa sam ustvari.
Vidi se, ksj so administratorji dolžni brisati.
Ravno teme, ki nikomur ne škodujejo, pač pa osveščajo, obveščajo.
Puščajo jo toliko časa, da cenzorji vidijo javna mnenja, nato zaklep in/ali izbris.
To poznamo že iz Reporterja.
Janša in njegovi satelitki so na ra način kar nekaj let zbirali javno mnenje, po katerem se je IJJ prelevil v lažnega domoljuba, poleg križanega trpina, v lažno podobo, s katero igra svojo lažno vlogo dalje.
Ta forum je dejansko politično trobilo, podaljšana roka politike, ter jasni pokazatelj, v kakšnem sistemu v resnici živimo.
Kar bodo seveda zanikali, za to so plačani.

To je vic leta ali si res takšen kozu, da lahko kaj takega napišeš? :-)[/quote]

Kozu je samo tolk kozla, kolikor je potrebno, da komu v rit zlezeš.
Drugače zelo vzpodbuja sovraštvo med bravci.
On že ve, verjetno tudi on gara, da s spodbujanjem sovraštva dobi svojo plačo, magari drugje.
Ker so vsi ti zelo dobro prepoznani.
Vsaj enkrat mesečno morajo udrihat čez Slovenijo, Slovence in slovenstvo.

Bralec -bralci
Gorjancev naših jezik potujčvavši, si kriv da kolne kmet molitve bravši!

Bralec -bralci
Gorjancev naših jezik potujčvavši, si kriv da kolne kmet molitve bravši![/quote]

Torej imam prav.
Zgleduj se po F. Miklošiču, ne po poturčinu, nedolgo tega umrlemu.
Je bilo namenoma, da jezim poturice, ne tebe, ki imaš pretanjeno uho in oko.
Mimogrede, poznaš morebiti Miklošičevo Teorijo o petih slovenščinah?

Bralec -bralci
Gorjancev naših jezik potujčvavši, si kriv da kolne kmet molitve bravši![/quote]

Torej imam prav.
Mimogrede, poznaš morebiti Miklošičevo Teorijo o petih slovenščinah?[/quote]
Sedenje na ušesih v šoli, ti ne daje pravice, da pripisuješ zbadljivko nekomu drugemu!

Ravno registrirani in med registriranimi, izjeme potrjujejo pravilo, je nekulturnost, forum je njihov fevd ter vsi neregistrieani.
Vidi se, da forum sam zaradi tega sploh eksistira, ter, da tudi sam producira teme, ki potencirajo sovražnost.
Če je ni, jo pa sam ustvari.
Vidi se, ksj so administratorji dolžni brisati.
Ravno teme, ki nikomur ne škodujejo, pač pa osveščajo, obveščajo.
Puščajo jo toliko časa, da cenzorji vidijo javna mnenja, nato zaklep in/ali izbris.
To poznamo že iz Reporterja.
Janša in njegovi satelitki so na ra način kar nekaj let zbirali javno mnenje, po katerem se je IJJ prelevil v lažnega domoljuba, poleg križanega trpina, v lažno podobo, s katero igra svojo lažno vlogo dalje.
Ta forum je dejansko politično trobilo, podaljšana roka politike, ter jasni pokazatelj, v kakšnem sistemu v resnici živimo.
Kar bodo seveda zanikali, za to so plačani.[/quote]
Seveda je tudi med reg. nekulturnost, vendar je reg. lažje obtožiti in jim nekulturnost dokazati.
Multinickom je možno dokazati takšne in drugačne psihične motnje, zblojenost, dvoličnost….A to je dandanes v nemoralni družbi že vse bolj ali manj normalno.

Registriranemu lahko izbrišeš račun. Seveda se lahko spet registrira z drugim računalnikom, z drugim e-mailom….A mu bo hitro zmanjkalo volje. 🙂
Neregistriranemu ne moreš nič.

Da karkoli obstaja na podlagi negativnosti in zblojenosti, je pa žalostno.

Torej imam prav.
Mimogrede, poznaš morebiti Miklošičevo Teorijo o petih slovenščinah?[/quote]
Sedenje na ušesih v šoli, ti ne daje pravice, da pripisuješ zbadljivko nekomu drugemu![/quote]

Vidim, da poznaš le zbadljivke in srži sploh ne razumeš.
Pa veš, da je slovenski jezik najstarejši na svetu in, da je Fran Miklošič napisal raziskavo, kjer razlaga o petih slovenščinah, ena je npr. v Bolgariji, druga v Srbiji itn.
Ohranjene ena bolj, druga manj.
Na Hrvatskem so so nasilo pomendrali slovenski jezik z nekim izmišljenim, kot so si tudi izmislili Hrvate, ki jih do tedaj ni bilo itd.

Zelo zanimiva naša zgodovina, kor tudi to, da knjiga še do danes ni prevedena v slovenski jezik.
Tega je še in še.
Čebela, npr. ima v slovenskem jeziku veliko izrazov, pčela bučela, bečela itn. in vsi so pravi, naši.

Učiti so nas morali, kot je politika velela.
Mi se učimo še danes.hb.
Drugače bi lažem še vedno verjeli.

Sedenje na ušesih v šoli, ti ne daje pravice, da pripisuješ zbadljivko nekomu drugemu![/quote]

Vidim, da poznaš le zbadljivke in srži sploh ne razumeš.
Pa veš, da je slovenski jezik najstarejši na svetu in, da je Fran Miklošič napisal raziskavo, kjer razlaga o petih slovenščinah, ena je npr. v Bolgariji, druga v Srbiji itn.
Ohranjene ena bolj, druga manj.
Na Hrvatskem so so nasilo pomendrali slovenski jezik z nekim izmišljenim, kot so si tudi izmislili Hrvate, ki jih do tedaj ni bilo itd.

Zelo zanimiva naša zgodovina, kor tudi to, da knjiga še do danes ni prevedena v slovenski jezik.
Tega je še in še.
Čebela, npr. ima v slovenskem jeziku veliko izrazov, pčela bučela, bečela itn. in vsi so pravi, naši.

Učiti so nas morali, kot je politika velela.
Mi se učimo še danes.hb.
Drugače bi lažem še vedno verjeli.[/quote]
Ne mi pisati disertacij, o katerih vem več kot ti.
Jaz o Prešernovi zbadljivki, ti o vsem ostalem!
Tisto o najstarejšem jeziku ima pa vsak narod za svojo dušo!

New Report

Close