Starši ali dovolite v manjšem stanovanju
Imamo tri najstnike 16+. Vsak lahko vabi obiske, ampak med tednom jim pa kar jaz pridem povedati, da grem spat okrog 22ih in naj se odpravijo počasi domov. Možu gre na na živce, ampak bo potrpel dokler ne gredo od doma. Imamo bivalni kuhinjo, ki jo zasedejo. Za vikend lahko tudi prespi kakšen, pa punca od sina tudi.. Hvaležna sem, da so zdravi, družabni in da se imajo lepo;))
Prodaja avtomobilov, 04.05.2025 ob 17:04
Vprašanje za starše najstnikov. 17, 18l. Koliko ljudem dovolite v 3 sobno stanovanje? Najstnik star 18let, ima svojo sobo in obiske v njegovi sobi. Jaz dovolim, mož ne dovoli, ker je premajhno. So pa po 4 skupno, vključno z sinom.
Dve prijateljici, zelo občasno. Mir ima svojo ceno. Ne vidim razloga za nudenje hotelske oskrbe in vse komoditete doma. Odrast in na svoje.
Pri treh fantih smo imeli vedno polno stanovanje otrok, v najstnistvu sploh, kakor so naredili izpite za avto, so se ti obiski zmanjsali, potem zelo zredcili, zdaj sta se 2 ze odselila in je bolj prazno.
Res je mir, a vcasih pogresam tisto mladostno energijo najstnikov.
Pri nas je bilo tako, da sva oba z mozem rada videla, da so pri nas, da ‘na skrivaj’ lahko veva, s kom se druzijo in kaj pocnejo, ocitno je bilo tudi prijateljem fajn, saj so radi prihajali.
Imam dva sinova in hcerko, stari so 12 do 17 let. Imamo duplex stanovanje kjer je spodaj kuhinja, dnevna in najina majhna spalnica, zgoraj imajo pa otroci vsak svojo sobo. Vsem trem dovoliva neomejene obiske glede kolicine otrok. Pri sinovih so veckrat (recimo 3-4 krat na teden) 2-4 sosolci/prijatelji/sosedje, ki zivijo v istem naselju, igrajo playstation in jim pustiva med tednom do 19h, vikende do 21h. Ker potem se je potrebno pripravit za naslednji dan, za solo,… Tudi hcerka ima veckrat na obisku prijateljice, ampak deklice so mirne, one so lepo tiho v sobi. Fantje so bolj glasni… So pa vedno samo v otroskih sobah, edino ko si pridejo v kuhinjo iskat za jest in za pit. Vcasih mi gre na zivce ko pridem po sluzbi ob 17h domov, pa en kup celjev pri vratih… Nama je boljse da so doma na varnem, kot pa kje zunaj. Naj se druzijo, me ne moti
Živimo sicer v hiši, a imamo 3 najstnike. Se kar pogosto dogaja, da imajo vsi obiske naenkrat. In to vsak po 3, 4, 5, 6,7…pogosto je pri nas samo obiskov 15, 20 naenkrat.
A se z možem zavedava, da bo to prav kmalu minilo in bo hiša prazna.
Teh nekaj kratkih let, pa naj se družijo, naj se zabavao. Vsaj vem, kje so, s kom se družijo.