starsi in fant in leta
Imam 22 let fant pa je 11 let starejši skupaj sva 4 leta imam pa en problem ker si ga ne upam domov pripeljat. Pripeljat pa si ga ne upam zaradi starsev in sestre ker za njih je normalno, da je paartner starejsi najvec 4 leta in ko je sestricna imela 10 let starejsega fanta so jo vsi obsojali in ineli za cudno. Ne vem kaj naj naredim ker vem da me bodo doma vsi obsojali in vem da mi bodo rekli da nej ga pustim da kaj hodim s takim starim kot da si ne morm dobit mlajsega…
Povej staršem, da nisi ti kriva, če se je on rodil 6 ali 7 let prezgodaj. Naj se tvoji starši zmenijo s starši od tvojega partnerja glede tega, če jih moti. 😉
Kaj pa ce si tiho pa reces da sta 5let razilke?
zdj nwm kok se vama “pozna” sam na uc 22 pa 33 ni tok hudo. Velik velik bol se pozna ce ma npr 14 letnica 11 let starejsga…
Če v 4-ih niso dosegli premik v tvoji glavi, ne vem zakaj misliš, da bi ga zdaj? Sicer pa…če ga do sedaj niso videli, naj še malo počakajo:).
Jaz bi malo čudno gledal, ko pa bi mi povedala, da sta že 4 leta skupaj pa bi takoj vtihnil.
Če imata koliko toliko dober odnos sta že dokazala da nekaj imata. 4 leta je mnogo več kot večina zvez. Še moj rekord si podrla haha.
Forum je zaprt za komentiranje.