Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Starši pozor – Tik Tok – mladi smrtno nevaren izziv

Starši pozor – Tik Tok – mladi smrtno nevaren izziv

Preberite na:

Svet 24.si

Starši pozor : med mladoletniki v Sloveniji nov smrtno nevaren izziv.

Kam gre ta svet?

.https://svet24.si/novice/slovenija/avto-mladostnik-otrok-najstnik-nesreca-1809323

Prilepim članek…

Jaz ne razumem tega… Mi je jasno, da mladostniški možgani se niso do konca razviti, ampak zaboga o varnosti na cesti se jih uči že od malega… In to da se ne skače pred avto bi morali vsi razumeti… In ni mi jasno kaj jim je v tem zabavnega in smešnega.

Ko bo nekoga zbilo, bo invalid za vse življenje,ali celo umrl… In še huje a pol bo voznik kriv in imel koga na vesti …???

Kaj dogaja z možgani in glavami ljudi???? Mene je to popolnoma nerazumljivo.

In ta družba je znorela cela ker vrednot pravih ni, delo, poštenje ne šteje nič več, poštenosti ni, vsak ki je na položaju izrablja svoj položaj mimo zakonov in pravic drugih, odgovornosti za to pa nikoli ne doživi nikoli.. Potem pa taki odrasli družbi dodamo še bebav vpliv te družbe in omrežij in  je vse totalno v anarhiji

Darwin?

To je tudi šok za voznika, ko ti mularija skoči pred avto. Ti odpove srce na mestu.
Tole bi bilo potrebno zatreti v kali. Pogledati kamere v bližni, poiskati mulce in staršem v opomin na njihovo (zgrešeno) vzgojo sončkov, napisati kazen 2.000 e. Ko se bo med mularijo izvedelo, kakšne kazni plačujejo starši zaradi njihovih smrtno nevarnih izzivov, bodo prenehali s temi norostmi.

Ojojoj.. Ne moreš verjet no.. Dajte ta Tik Tok skenslat no.. Marsikje ni dovoljen pod 18 let.. A se ne da blokirat na ravni države..

Glupi sončki glupih staršev,…nič novega v Sloveniji. Začne se ko shodijo in jim glupi starši dovolijo tekanje, lovljenje, vreščanje,…po trgovinah, da imajo mir jim pa v roke porinejo telefone.

Tisti starši, ki dovolite otrokom tik tok, jim ne znate razložiti zakaj to ni ok za njih, dobesedno prosite naj vašim otrokom možgani zgnijejo. Verjetno tudi vaši niso kaj hudo aktivni. Odgovornost na njih dajati, kako so lahko tako neumni, medtem ko jim odrasli to omogočate….no ne vem kako lahko nek intelekt od otrok pričakujete če ga sami nimate. Hinavci. Vaše delo je njih zaščititi in vzgojiti. Ne njihovo.

Ah dejte bit najbolj pametni ravno tisti, ki nimate mladostnike.

Če ne bo doma vsaj nekoliko pod nadzorom, bo pa pri sošolci ali sosolki…službe so do 16h, šole je konec ob 12h ali 13h.

Pri nas smo imeli v razredu eno, ki so jo doma pripovedovali bonbone. Pa je zicala vse povsod, v 8 začela krasti bonbone v trgovini in vase zbasala celo vrecko…

Ne moreš biti skos zraven, lahko se pogovarjaš, pa ko so z vrstniki…je slika popolnoma drugačna…

A snemal pa ni nobeden? Pol to ni tik tok. Tam se zadeva snema, v tem je ves smisel.

Očitno debilni kmetavzi, ki si s tem malo popestrijo vsakdanjik. Kaj takoj tik-tok tlačite v vsako kretenijo, ki si jo debilna mularija izmisli?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimmio, 07.04.2025 ob 11:43

Ah dejte bit najbolj pametni ravno tisti, ki nimate mladostnike.

Če ne bo doma vsaj nekoliko pod nadzorom, bo pa pri sošolci ali sosolki…službe so do 16h, šole je konec ob 12h ali 13h.

Pri nas smo imeli v razredu eno, ki so jo doma pripovedovali bonbone. Pa je zicala vse povsod, v 8 začela krasti bonbone v trgovini in vase zbasala celo vrecko…

Ne moreš biti skos zraven, lahko se pogovarjaš, pa ko so z vrstniki…je slika popolnoma drugačna…

Jaz se strinjam, da za čisto vse neumnosti, ki se jih mladostnik spomni, ko ni pod nadzorom staršev, starši je morejo biti krivi, tudi družba potegne in ima vpliv… Zato zakonodajo bi bilo potrebno spremeniti, da bi taki mladostniki odgovarjali… Ker veste njim dol visi, če starš dobi kazen…. Oni jo morajo. Nujno kazensko odgovornost premakniti na 10 let… Nujno bi morali to narediti

anonimno894, 07.04.2025 ob 11:59

Jaz se strinjam, da za čisto vse neumnosti, ki se jih mladostnik spomni, ko ni pod nadzorom staršev, starši je morejo biti krivi, tudi družba potegne in ima vpliv… Zato zakonodajo bi bilo potrebno spremeniti, da bi taki mladostniki odgovarjali… Ker veste njim dol visi, če starš dobi kazen…. Oni jo morajo. Nujno kazensko odgovornost premakniti na 10 let… Nujno bi morali to narediti

Saj so jo hoteli premakniti na 14 let, da bi bili ti mladoletniki polno kazensko odgovorni, pa ni prišlo skozi. Levičarji v DZ se pač s tem ne strinjajo, gre za male otročiče, ki se ne zavedajo odgovornosti baje.

Največje sranje je, ker cigani svoje mladoletnike od 13 do 17 let navajajo na krajo, pretepe in ostala kazniva dejanja, ker vedo, da se jim nič ne bo zgodilo. Ustni opomin pri sodniku, ne me jebat no.

kazenska odgovornost bi se morala začet pri 12ih

in hkrati starševska odgovornost

to je vse kriva demokracvija izvirni greh je v tem, da so domobanci leta 92 naredili tole državo, Tito tega ne bi pustil, bi vse zablokiral. danes pa ti 14 letna norica skoči pred avto, glih tok nora k njeni tastari seveda, pofukat jo pa ne smem ker me bodo zaprli, pa čeprav bi na mpojmu kurcu sam uživala. nori svet do daske.

anonimno894, 07.04.2025 ob 11:11

.https://svet24.si/novice/slovenija/avto-mladostnik-otrok-najstnik-nesreca-1809323

Prilepim članek…

Jaz ne razumem tega… Mi je jasno, da mladostniški možgani se niso do konca razviti, ampak zaboga o varnosti na cesti se jih uči že od malega… In to da se ne skače pred avto bi morali vsi razumeti… In ni mi jasno kaj jim je v tem zabavnega in smešnega.

Ko bo nekoga zbilo, bo invalid za vse življenje,ali celo umrl… In še huje a pol bo voznik kriv in imel koga na vesti …???

Kaj dogaja z možgani in glavami ljudi???? Mene je to popolnoma nerazumljivo.

In ta družba je znorela cela ker vrednot pravih ni, delo, poštenje ne šteje nič več, poštenosti ni, vsak ki je na položaju izrablja svoj položaj mimo zakonov in pravic drugih, odgovornosti za to pa nikoli ne doživi nikoli.. Potem pa taki odrasli družbi dodamo še bebav vpliv te družbe in omrežij in  je vse totalno v anarhiji

Upam, da kmalu pride konec te civilizacije. Vojna, ali nerazložljiv izgin…

Po nekaterih kriterijih smo namreč v zgodovini človeštva civilizacija, ki je najgloblje zabredla…

Ko si enkrat do vratu, ali vsaj do ust v dreku, je možen le reset in nato restart.

Za zdravljenje popolnoma zblojenih ovc, pa je škoda vsakega stotina od evra, torej centa…

Mogoče bi pomagala le lobotomija: cvretje možganov z elektriko.

Zdravila, vitaminski dodatki so blažev žegn.

Ljudem je potrebno DOBESEDNO skuriti nekatere dele možgan!

No, druga rešitev je ciklon B, če ga je še kje kaj.

Stop, 07.04.2025 ob 10:53

Preberite na:

Svet 24.si

Starši pozor : med mladoletniki v Sloveniji nov smrtno nevaren izziv.

Kam gre ta svet?

In potem bi imeli v ta svet otroke haha norooo

Meni so takole v Ameriki skocili na 4-pasovnico z median na sredini pred vec kot 20 leti. Takrat je bila to tam zelo popularna igra po imenu chicken. Z enim od fantinov je slo za las. Srce mi je butalo kot noro.

pankrtje so vsega prenažrti in siti, pol pa lažejo po tv kako so v slo lačni otroci. kako je lahko panž lačen če tastar požre vs emožne doklade zastonj vrtsce zastonj kosila malice tastara skos a bolniški za panža, sej mora država crknt, puf na puf vsako leto 5 miijar dzarsid takih, ki se pol mečejo pod avto. nujno je da nas putin napade naredi koncentracijska taborišča in takole not polifra. in pol noben več ne bo nikamor skakal razen v plinske celice. njihove nore tastare pa za žajfo.nikogar ne pozivam k kaznivemu dejanju ai napeljujem , povem samo kako bi jaz to zrihtal

to gre za – mind kontrol, načrtno- pač depopulacija mladine, da ne bodo imeli otrok- nekoristnih jedcev po Harariju, enako vsi samomori mladih deklet- katera se mečejo iz višine…vsi ti tik toki, umetna omrežja, pametni telefoni- vse nalašč nastavljeno za uničevanje…seveda se tako zlo zapakira z reklamo, propagando kak je fajn in to moraš, rabiš imet in sodelovat pa to… ne, ne rabiš prav nič od tega… samo naravo… to so vedli Indijanci.. pa so jih uničili, strpal v rezervate in navajali na alko in droge… no, vaše sončeke pa ubijajo z tik toki…

Dada482, 07.04.2025 ob 20:35

to gre za – mind kontrol, načrtno- pač depopulacija mladine, da ne bodo imeli otrok- nekoristnih jedcev po Harariju, enako vsi samomori mladih deklet- katera se mečejo iz višine…vsi ti tik toki, umetna omrežja, pametni telefoni- vse nalašč nastavljeno za uničevanje…seveda se tako zlo zapakira z reklamo, propagando kak je fajn in to moraš, rabiš imet in sodelovat pa to… ne, ne rabiš prav nič od tega… samo naravo… to so vedli Indijanci.. pa so jih uničili, strpal v rezervate in navajali na alko in droge… no, vaše sončeke pa ubijajo z tik toki…

Ja, ja, vse je organizirano, vse je nalašč nastavljeno, vse je vnaprej določeno. Dajte nehat trolat, teoretiki zarot. Kdo je to nalašč nastavil? Elita diktira bebavi mladini, kakšne fore naj imajo in česa naj se gredo? Ne bo šlo. So kar mladi sami sproducirali vse bebavosti, ki so na tik-toku. Pa kot en zgoraj pravi, saj ni nihče snemal zadevo. In če ni snemal, ziher ni tik-tok ne nič z družbenih omrežij.

jao no, kakšni teoretiki zarot, pač vse umetno nastavljeno…enako kot kardašianke, da potem hočejo vse take bit , neko dekle ,ki ji je to predstavljeno in zna razmišljat s svojo glavo…menite, da si bo oprana od tv šowa sama prostovoljno dala odstranit rebra , to je vse pranje možganov-mind kontrol- o tem dosti govori psihiatrinja dr. Mila Alečković iz Srbije…/ o tem je kar dosti za prebrat , kako se kontrolira um- sploh mladine, katera še nima zaključen razvoj prednjega režnja ../, enako kot je bil srbski Kosta programiran od malega preko staešev opran…

zakaj sami ne iščete informacij glede marsičesa …samo se znate usajat in zmerjat o teoretikih zarot…imate pa voljo ogromno . in ravno tukaj, ker ste naivni in zanikate …vas lovijo…in vaše otroke ,seveda so lahek plen…oibvezno vsi malčki že na telefone, omrežja, dajmo, …to imajo vsi, to je moderno…samo s svojo glavo moslit ne to pa ne…deate, no dajte…potem pa ko je nekaj pa zakaj ,pa je šola kriva pa szarši, pa kdo že…

delovanje zla je pač zapakirano v marsikaj, da privablja in uničuje, tudi znani v tem sodelujejo/ Hollwood /… -Diddy al kaj je bil, yep, seveda bo vaš sin na varnem v glasbeni industriji, kar pustite ga …pa še marsikaj…se dogaja…

Nisem vsega bral, mislim pa tako:

Pa kaj če enega glupega tik-tok najstnika pregazi avto, pa kaj. Ena budala manj.

Pa vse to medvrstniško nasilje po šolah, pa to. Boli me kurac. Naj se pobijejo med seboj in to čim prej in v čim večjem številu.

Zgleda, da bo potrebna spet ena vojna, da se svet resetira in spravi v normalo.

eden ki ve, 08.04.2025 ob 07:33

Nisem vsega bral, mislim pa tako:

Pa kaj če enega glupega tik-tok najstnika pregazi avto, pa kaj. Ena budala manj.

Pa vse to medvrstniško nasilje po šolah, pa to. Boli me kurac. Naj se pobijejo med seboj in to čim prej in v čim večjem številu.

Zgleda, da bo potrebna spet ena vojna, da se svet resetira in spravi v normalo.

@eden
ki ve

Problem je, ker bo najebal voznik.

https://www.zurnal24.si/slovenija/crna-kronika/pozor-med-mladimi-se-siri-nevarni-trend-skacejo-pred-drvece-avtomobile-439294

V Sloveniji se je začel širiti nevaren trend, ki je že terjal življenja mladih ljudi po svetu. Gre za izziv, ki je priljubljen na družbenih omrežjih, predvsem TikToku, in se imenuje ‘Angel smrti’.

Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/crna-kronika/pozor-med-mladimi-se-siri-nevarni-trend-skacejo-pred-drvece-avtomobile-439294 – http://www.zurnal24.si

New Report

Close