Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Statističen nateg?

Statističen nateg?

Objavili so, da je bila inflacija septembra 0,4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Ne vem, ali jaz in ti ljudje, ki delajo to statistiko, ne hodimo v iste trgovine, ker meni je to zelo čudno. Je tukaj kakšen ekonomist, ki bi mi to razložil? So spet kakšne lokomotive, ki so se pocenile, uvrstili v računico?

Iz tiste njihove košarice so vrgli artikle, ki so se najbolj podražili in namesto njih dali notri tiste, ki se niso, ali pa so se celo pocenili. Primer: kruh se je generalno podražil, torej so ven vrgli tistega, ki ga ljudje največ kupujejo in so ga najbolj podražili in namesto njega dali notri belo štruco, ki so jo pocenili a je na policah takorekoč ni, če niste v trgovini eno minuto po odprtju trgovine. Enako ali podobno je z mesom, mlekom in še se da naštevati, torej plus in minus, na ta način je inflacija manjša, v oči nam pa mečejo:”zakaj pa kupujete najdražje makarone” kupite tiste najcenejše, a kaj ko tistih najcenejših že pet minut po odprtju trgovine ni več na policah, ker je celotno zalogo v voziček zmetal lokalni lastnik restavracije. Enako je naredil tudi z ostalimi artikli in tako večkrat oškodoval državljane in proračun. Da bi se ta veljak zmenil za račun in prijavo davkov, ja pa ja, kaj si pa mislite, saj vendar živimo v Sloveniji, kjer je nekaterim vse dovoljeno.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Pa kaj še ne veste, da statistika laže??????!!! No, ja, pravzaprav ne. Ladijski vijaki so se pocenili, kruh, mleko in meso pa podražili.V odstotkih………..

dej no to je laž pa propaganda lažejo pa nategujejo kar pomnim od feb do danes se je vse podražilo za ene 30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} to občutim na latni koži ta belogardizem s tem evrov je vso gospodarstvo zafural

Statistika je smešna stvar.

En je krompir, drugi zelje, statistično pa oba jesta segedin.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

krompir in zelje je k večjemu jota, ne segedin

Mislil je meso in zelje.

New Report

Close