Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek STAVEK

STAVEK

“Štefanček, povej mi kak stavek.”
“Jem fižol.”
“Ni slabo, toda povej mi kaj boljšega.”
“Jem fižol s klobaso.”

Ha, ha, ane, kako je tale Štefanček pameten. Jaz pa pijem vodo z vinčkom!
Tudi meni ne fali veliko, ne de?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

štefanček je menda sin od štefke???
.-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

a kej pogrešaš

bevando pol piješ

hehehe, a ti dam cel spisek stvari, ki jih pogrešam?
a samo prvo stran?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

prvo stran recimo za začetek

okey.
Potem pa vzemi teden dni dopusta, da boš vse slišal:-))
jejej, kaj si boš nakopal na glavo:-)))

viš jest mam pa
pred sabo kar dva
Puhoglava Cefizlja (PC-ja)

pol nej pa nardi butalski škrat pogrunta kej pametnga

je pa že boljš klobaso pa fižol pomlatit

ahoooj gmajna ahojj labodka

ne benti pa že začni

ahoj skandinavka

ojla štromsi

kaj dogaja pr vas

Ahoj, lučica!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Kaj dogaja, kaj dogaja …. ???? Po fižolčku se
težko pr’ gmah sedi, anede lučica!

a iz lastnih izkušenj tole ;o))))))))))))))

mi dela tale zadeva tko počas, da nikamor ne pridem:-))
še do prvega stavka ne, kaj šele do prve strani!!!

izgovor

ja, res!!!

nikoli ne rečem,da me glava boli….saj veš ..kdaj!!

res je tole dons tko počasno, da je za znoret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kdaj bom pa roman prebral

roman ni za otroke :-)))

je še hujš kot Kamasutra:-))))

oblubla si ga

New Report

Close