Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ste danes dobili zastonjkarsko domovino?

Ste danes dobili zastonjkarsko domovino?

A je kdo danes dobili zastonjkarski izvod Domovine, nov projekt združenih sil Janeza Janše, cerkve in Požara?

se boste naročili’

Njihova projekcija je  dobiti 5000 naročnikov do konca leta. Bruhuhu! Še lepa afna ima 100.000 sledilcev.

Lepa afna je pač slovenceljski gornji domet.

Ne, ni je bilo v poštnem nabiralniku.

nova
Uredništvo priporoča

Če nisi član prave partije, ne dobiš tega časopisa. Oni že vedo, kje morajo fehtat za denar. So rekli, da lahko ljudje dajo tudi več kot naročnino, donacije za nove medijske diskreditacije.

Malo se zaleteli, pa bodo pristali na realnih tleh, ko bo zmanjkalo političnega cvenka. Dosti žalostno, da se morajo promovirat kot  tednik, ki bo pokopal Reporter. Potem vidiš, da so res brez ideje.

Sploh ni nekega normalnega medija več. Ali gre za ideološko nakladanje ali pa copy-paste in šokantni naslovi. Ne gre se za resnico, ampak pisanje po nareku. Čisto vsi so taki od Dela do Nove24.

V nabiralniku danes, Lj.

Od vsega na t. i. desni sredini je Reporter še vedno najbolj normalen.  Seveda se Janez in njegovi fanatiki s tem ne strinjajo, ker niso sposobni realnega uvida v svoje (psihično) stanje. Noben normalen medij, ki kolikor toliko še da na resne novinarske standarde, ne bo tulil v isti rog s to poblaznelo čredo. Saj se tega zavedajo tudi mnogi člani SDS, ampak stranka je stranka, ostaneš ji zvest. To je normalno. Nobena stranka ni en sam človek, vsaj odkar je Tito umrl. Upam, da ni. Strankarska pripadnost pa ne bi smela imeti nič s tem, katere medije kdo spremlja, ali katere knjige bere, katero glasbo posluša. tako je samo v diktaturah.  Jaz sebe osebno prištevam k desni sredini. Praviloma volim bolj stranke na desnem polu. Spremljam pa tako leve kot desne medije. Kdo mi lahko zapove drugače?  Kdo ima lahko monopol nad mojimi možgani? Žalostno je,da politiki tako malo cenijo svoje podpornike, da mislijo, da jim morajo oni povedati, kaj je dobro za njih, da konzumirajo. Kot da so to neke opravilno nesposobne osebe, ki rabijo nekoga, da jih v vsem vodi. Koliko spoštovanja imaš do človeka, če ga pozoveš, da mora nekaj bojkotirati?  koliko ceniš njegovo lastno percepcijo, njegove odločitve?  V končni fazi so to tvoji volivci, menda nočeš živeti v prepričanju,da so to sami idioti?

Ja, očitno niso ugotovili, da sem SDS-u že dvakrat vračala njihovo anketo, ki sem jo prav tako dobila v nabiralnik. Pa pri vsakem vprašanju sem dopisala svoj odgovor, njihove pa črtala, haha.

Mož je samo prelistal in komentiral, da je še peči v kurilnici škoda za tole.

 

By the way – izdajal bo Zavod Iskreni.

Čim je zraven Požar, veš da bo to polom. Njegova reklama za domovino, v kateri ne pove nič drugega, kot da želijo s tem projektom uničiti Reporter, je bila pa sploh zgrešena. Naj si omislijo strokovnjaka z komuniciranje in propagando, če se hočejo it igrice, ki jim niso kos. Požar je človek, bolan na denar. Trenutno se je prodal desnici, bo pa hitro obrnil ploščo, ko mu bodo zaprli pipco. Njegov srce je pri SD, vedno bilo in bo. To je nekdanji član partije, njegov pribočnik Aljuš pa vidni funkcionar v tej komunajzerski stranki. In oni zdaj  pametujejo, kdo je v Sloveniji desnica in kdo ne. Kaj tako absurdnega pa še ne! Res narobe svet! Me zanima, če je JJ tudi na Domovino lansiral svoje špijune, da bodo vohunili zanj in brali službene mejle, če so vsi pisuni dovolj pravoverni, da si zaslužijo njegovo naklonjenost. 🙂

 

dobila v nabiralnik, čist lahko bi me zgrešili. Kar naj ovce naročajo… ni variante niti da berem,  niti v sanjah se ne bi naročila na ta pofl.

prijela z dvema prstoma in direktno v smeti.brrr  IL.bistrica v vseh nabiralnikih, in ker živim v bloku,imamo tudi kartonasto škatlo za star časopis (otroci ravno zbirajo star papir) od 16 poštnih nabiralnikov, je bilo 8 zastonj “časopisov” v smeteh .Štirje pa ne sprejemajo reklam.

Na srečo so me zgrešili:))

A se niso šli podobnih for že pred malo več kot desetletjem?  Se trudijo, ni kaj… (ampak na naš račun, nayebal smo ga, to bruharijo bomo plačevali davkoplačevalci).

Imamo na nabiralniku tisto nalepko proti reklamam, tako da je ni bilo.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Reporter je še bolj ekstremističen od demokracije. Ko pišejo da so črnci isti marginalci kot geji in to napišejo v smislu, da je prav tako.

Odgovor na objavo uporabnika
Senza, 21.05.2021 ob 00:16

Imamo na nabiralniku tisto nalepko proti reklamam, tako da je ni bilo.

Saj res. Morda pa to pomaga. Mi tudi imamo nalepko in tega časopisa ni bilo, pa tistihle stalnih čudnih sds anket tudi nikoli ni. No, enkrat so se očitno zmotili, tako da sem se na lastne oči lahko prepričala, kako nespodobne so te ankete.

Tako kot z SDS-ovskimi brezplačniki – ki jih je finacirala Pošta, tudi te plačamo davkoplačevalci – prek zavoda Iskreni.net. Drago nas stane tale kurjava.

kolk nas stanejo šele “prostovoljni” RTV prispevki..

pa razni “kulturni projekti”..

Če lahko zbiramo prispevke usmiljenja za STA trobilo, res ne vem, kaj bi bilo lahko narobe z Domovino?

Dvomim, da za STA ti karkoli zbiraš. Tako da ne jamrčkaj.

Saj res… čas za ponovni prispevek. Takoj grem poslati SMS. STA5 🙂

Mi smo Domovino naročili.

Pri nas smo zmenjeni da gre vse od sds direkt na kompost. Že poštar zrihta za celo vas.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Odgovor na objavo uporabnika
Tara_S, 22.05.2021 ob 08:35

Dvomim, da za STA ti karkoli zbiraš. Tako da ne jamrčkaj.

Saj res… čas za ponovni prispevek. Takoj grem poslati SMS. STA5 🙂

Hvala, da si me spomnila. 🙂

Ne vem, kaj vas ta Domovina tako moti. Jo pač ne berite. Škoda, da tako očitno trolate za leva trobila. A to, da so prejšnje vlade 30 let finančno podpirale leve medije vas pa nič ne moti? Ja seveda, to je nepristransko, ha, ha,..

Odgovor na objavo uporabnika
ne vem zakaj se čutite ogrožene, 22.05.2021 ob 10:15

Ne vem, kaj vas ta Domovina tako moti. Jo pač ne berite. Škoda, da tako očitno trolate za leva trobila. A to, da so prejšnje vlade 30 let finančno podpirale leve medije vas pa nič ne moti? Ja seveda, to je nepristransko, ha, ha,..

Že vedo zakaj:-)))

New Report

Close