Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste delavec, delavec v pisarni? Poznate definicijo tega kar ste?

Ste delavec, delavec v pisarni? Poznate definicijo tega kar ste?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10833, 01.12.2022 ob 18:50

Profesor Darwin, 01.12.2022 ob 18:45

PRIPOVEDUJEM vam RESNICO “oni” pa jo PREPOVEDUJEJO.

Še vedno nisi povedal, na čigave stroške živiš, čigava je nepremičnina, v kateri bivaš??

Zase se brigaj ti anonimno, kdo pa si ti, da bi tebi račune polagal?!

Ma podobno kot una kokoš. S tem da un oddaja nepremičnine od staršev in ima za sproti, tukaj pa klofa 24/7, tale pa podobno, najbrž iz otroške sobe v stanovanju staršev filozofira o nesmiselnosti dela.

robi9, 01.12.2022 ob 19:00

Če ne maram kriminalcev na oblasti in mafije, še to ne pomeni, da se počutim kot drek. In ker ne maram zabite črede, ki na volitve hodi podpirat kriminalce in večje zlo in si nabija nagobčnike, kot največji sužnji.

Največji suženj????????????

Torej se tebi zdi, da si superioren, ker nekega sužnja ne prebavljaš, ker je večji suženj od tebe, ki naj bi bil tudi suženj in kot je razumeti manjši suženj?

Kaj ni bistveno le to ali si suženj ali nisi ter ali se zavedaš ali ne, da si?

Profesor Darwin, 01.12.2022 ob 19:01

Zase se brigaj ti anonimno, kdo pa si ti, da bi tebi račune polagal?!

Mislim, da je bistvo to, da poveš, kako se ti preživljaš, če tukaj vsak dan nakladaš o tem, da je delat butasto.

Ljudje te potem lepo vprašajo, kako si to zamišljaš v reali, kar tukaj pridigaš, pa se izkaže, da nočeš povedat. Že veš zakaj. Saj te ne sprašujemo, da poveš, kaj objavljaš in kje objavljaš, pa kje točno živiš. Ampak s tem, ko nočeš nič povedat, samo potrjuješ to, kar že vemo: živiš na tuje stroške, zato pa lahko bluziš o tem, da je delo in plačevanje davkov nesmiselno.

Anonimno 9123, 01.12.2022 ob 19:01

Ma podobno kot una kokoš. S tem da un oddaja nepremičnine od staršev in ima za sproti, tukaj pa klofa 24/7, tale pa podobno, najbrž iz otroške sobe v stanovanju staršev filozofira o nesmiselnosti dela.

IDIOTSKO ANONIMNO TROLOVSKO GNILO, tega nisem nikoli trdil, da je delo nesmiselno.

Fuj gniloba tvoja podla zavajajoča.

O človeškem položaju je beseda. Ne pa, da delo je nevredno in nesmiselno.

Profesor Darwin, 01.12.2022 ob 19:04

Največji suženj????????????

Torej se tebi zdi, da si superioren, ker nekega sužnja ne prebavljaš, ker je večji suženj od tebe, ki naj bi bil tudi suženj in kot je razumeti manjši suženj?

Kaj ni bistveno le to ali si suženj ali nisi ter ali se zavedaš ali ne, da si?

Saj tudi ti si suženj, ki se ne zavedaš, da si suženj.

Če zato, da ti preživiš, dela tvoj oče, ki ti daje streho nad glavo, ali pa je delal 40 let in je zdaj v pokoju, ti pa koristiš njegove usluge, si ti v bistvu še večji suženj kot on. Pravzaprav si kapitalistična rit, ki izkorišča sužnja, da lahko lagodno živi in predava o tem, kako je delati glupo. To počnejo najhujši izrodki.

Profesor Darwin, 01.12.2022 ob 19:07

IDIOTSKO ANONIMNO TROLOVSKO GNILO, tega nisem nikoli trdil, da je delo nesmiselno.

Fuj gniloba tvoja podla zavajajoča.

O človeškem položaju je beseda. Ne pa, da delo je nevredno in nesmiselno.

Aha, zelo lepo si pisal o delu in delavcih:

kot pri delavcu

oseba, ki opravlja zelo težko ali dolgočasno delo

necenjeni pisarniški sužnji , ki opravljajo nujno, a dolgočasno nalogo vlaganja papirologije

: DELAVEC , DELAVEC

suženj

glagolnik

suženj ; suženjstvo ; sužnji

Krasno, da govoriš o položaju, ne da bi povedal, kakšen je točno tvoj položaj, saj ti nisi delavec ane? Delo rečeš tistim parim filmčkom, ki si jih sklamfal na youtubu.:)) No, od tega ne moreš preživet. Je pa huda skrivnost, od česa živiš.

No, jaz ti povem zase. Hodim na 8-urni šiht. Delo je okej, ampak če bi imel možnost, da isti keš dobim, če ostanem doma, ne bi hodil na delo. Vse nas zanima tvoja skrivnost, ki pa je nočeš in nočeš izdat.

hahahaaha kr hočejo nekaj sprovocirati ahahahahah

sam vi kontajte, to je dobr za miselni trening

Biti suženj je tudi subjektiven pojem.

Ljudje imamo različna merila o tem kaj pomeni biti suženj in kdaj se počutimo kot sužnji.

Če nekdo z veseljem opravlja svoje delo in je zadovoljen s plačilom, je suženj ?

Pa čeprav plačuje davke. Seveda davki ne gredo le v splošno korist, kot bi naj, ker jih prasci pri koritu požrejo. A to še ni razlog, da so vsi ljudje sužnji.

Če človek z nekim dostojnim delom živi samostojno in v svoji bajti, za moje pojme ni suženj.

Tako ali tako je nekaj treba v življenju početi.

Suženj je tisti, ki gara za golo preživetje in nima nič od tega. Ali pa živi na račun staršev. Takšen človek ni svoboden.

In ne tisti, ki plačuje davke. Brez davkov ne bi bilo šol, cest, javnih storitev….

Pa saj je Darwin enkrat povedal, da je še v stanovanju staršev, saj to ni skrivnost.

pa saj, 01.12.2022 ob 19:14

Pa saj je Darwin enkrat povedal, da je še v stanovanju staršev, saj to ni skrivnost.

Aja? Mamica mu pere in kuha, on pa tu razpreda o gluposti hoditi v službo, hahahahahahhaha.

Anonimno 9123, 01.12.2022 ob 19:12

Aha, zelo lepo si pisal o delu in delavcih:

kot pri delavcu

necenjeni pisarniški sužnji , ki opravljajo nujno, a dolgočasno nalogo vlaganja papirologije

suženj

glagolnik

Krasno, da govoriš o položaju, ne da bi povedal, kakšen je točno tvoj položaj, saj ti nisi delavec ane? Delo rečeš tistim parim filmčkom, ki si jih sklamfal na youtubu.:)) No, od tega ne moreš preživet. Je pa huda skrivnost, od česa živiš.

No, jaz ti povem zase. Hodim na 8-urni šiht. Delo je okej, ampak če bi imel možnost, da isti keš dobim, če ostanem doma, ne bi hodil na delo. Vse nas zanima tvoja skrivnost, ki pa je nočeš in nočeš izdat.

Nisem jaz pisal definicije, jaz sem jo samo delil, katera je bila že pisana.

Omenjaš šiht potem pa delo. ahhaah ja prov, če to vse isto dojemaš

Kar se mene tiče ti ne prepovedujem, da še naprej počneš, kar počneš. Dolžan ti pa tudi nisem nič.

Po drugi strani pa zakaj bi te odreševal tega, kar počneš z nekim novim zate spoznanjem mogoče, če pa že sedaj samovoljno počneš, kar počneš. Po lastni volji. Se pravi po lastnem hotenju. Torej že imaš, kar hočeš.

Pa tudi ne vem od kod vam kot kaže mislnost, da tisto, kar odgovarja meni bi tudi vam. Še nikoli ni bilo tako pa tudi ne vem, če kdaj bo v vsem in za vse. Smo si različni in mislim, da je dobro, da smo.

Ajmo dalje…

Darko, pa ravno ti si pred dnevi razlagal, da te sistem in pravo silita ali prisiljujeta v to situacijo v kateri si in se tega sistema ne moreš osvoboditi.

Tako nekako si pisal.

In dejansko si s tem opisal sužnja. Ti se počutiš kot suženj, ker se čutiš v sistem ujet.

robi9, 01.12.2022 ob 19:13

Biti suženj je tudi subjektiven pojem.

Ljudje imamo različna merila o tem kaj pomeni biti suženj in kdaj se počutimo kot sužnji.

Če nekdo z veseljem opravlja svoje delo in je zadovoljen s plačilom, je suženj ?

Pa čeprav plačuje davke. Seveda davki ne gredo le v splošno korist, kot bi naj, ker jih prasci pri koritu požrejo. A to še ni razlog, da so vsi ljudje sužnji.

Če človek z nekim dostojnim delom živi samostojno in v svoji bajti, za moje pojme ni suženj.

Tako ali tako je nekaj treba v življenju početi.

Suženj je tisti, ki gara za golo preživetje in nima nič od tega. Ali pa živi na račun staršev. Takšen človek ni svoboden.

In ne tisti, ki plačuje davke. Brez davkov ne bi bilo šol, cest, javnih storitev….

No, zanj suženj očitno ni tisti, ki živi na račun staršev. Kaj so se pa cepci starši zajebavali s službo in bili sužnji, njihov problem. V bistvu je on lahko nemoralnež in dvoličnež, ni pa suženj po njegovo, saj je popolnoma svoboden. Dokler ima oče penzijo, seveda.:))))

ane ane, ti TROL ogaben lažniv

fuj fej fuj

Profesor Darwin, 01.12.2022 ob 19:19

ane ane, ti TROL ogaben lažniv

fuj fej fuj

Za@pa saj

robi9, 01.12.2022 ob 19:17

Darko, pa ravno ti si pred dnevi razlagal, da te sistem in pravo silita ali prisiljujeta v to situacijo v kateri si in se tega sistema ne moreš osvoboditi.

Tako nekako si pisal.

In dejansko si s tem opisal sužnja. Ti se počutiš kot suženj, ker se čutiš v sistem ujet.

Ma to je bilo, ko so njegovemu očetu rubežniki prišli na vrata in so staremu odnesli nekaj premičnin, ker se je Darko zadolžil nekje. Tam je pizdil čez sistem.

Profesor Darwin, 01.12.2022 ob 17:47

se ti bomo pridružili, 01.12.2022 ob 17:28

Profesor Darwin, 01.12.2022 ob 12:43

suženj

samostalnik

Glej slovarsko definicijo

kot v služabniku

oseba, ki velja za lastnino druge osebe

kot pri delavcu

suženj

glagolnik

neprehodni glagol

: zelo trdo delati dolge ure ali v težkih pogojih : DELATI

———————————–

ZBUDITE SE

Da, Darwin, vsi bomo postali nakladači in snemali YouTube videe in potem bomo svobodni.

Zelo žalostno je videti ljudi, ki zavestno ostajajo v suženjstvu in se z njim strinjajo in samovoljno ostajajo suženj. Kruto pa se mi zdi, da človeka, ki jim ne želi tega in bi jim rad odprl oči smatrajo za nebodigatreba.

Žalostno, kruto.

Bedasto pa za sužnja, ko se smeji lastnemu suženjstvu. Vendar pa tudi upajoče in dobro, saj edino s pozitivno naravnanostjo in dobrim elanom bo lahko pregural to v čemer je.

In še bolj žalostno je to, da o svobodi govori nekdo, ki je daleč od te 🙂 Kaj res misliš, da se o vsem odločaš ti sam? Polnozavestno? Da zares počneš le to, kar želiš, izbereš? Da se kaj dosti ali sploh razlikuješ od delavcev, sužnjev, kot jih imenuješ? Globoko razmisli. Zares globoko, enkrat za spremembo. Ni vse tako zelo črno in belo kot si predstavljaš. Mogoče belo niti ni črno in obratno 🙂 Ne bodi preveč razočaran nad odkritjem, vsakega med nami čaka trenutek osvoboditve.

Nisem ujet v sistem, ker sistema, da bi me za ud zagrabil ni. Ujet sem med ne budnimi ljudmi. Ljudje, ki so sužnji, ki se ne zavedajo, da so sužnji, ki varujejo to suženjstvo tako z lažno vero in miselnostjo, kot s svojimi telesi.

Profesor Darwin, 01.12.2022 ob 19:25

Nisem ujet v sistem, ker sistema, da bi me za ud zagrabil ni. Ujet sem med ne budnimi ljudmi. Ljudje, ki so sužnji, ki se ne zavedajo, da so sužnji, ki varujejo to suženjstvo tako z lažno vero in miselnostjo, kot s svojimi telesi.

Za@robi9

p.s. trolčku zblojenemu ki provocira kaj so nekaj rubili pa komu,ki si izmišlja pa ga ne jemljite resno.

Počne, to, da bi me uničeval na forumu s tem pa moje besede.

Je tudi eden izmed tistih, ki že nekaj let trobijo, da sem že tako ali tako mrtev. Ampak še kar nisem. Kdaj bom, ne vem.

Mhmmm, in kako si ti predstavljaš prebujenje? Damo vsi odpoved v službah? Pridemo v tvojo sekto in filozofiramo o svobodi in osvobojenosti? Kako točno bi delovali, ko bi se “prebudili” in uvideli, da smo sužnji in da delamo za svoje preživetje na šihtih? Jutri dava z možem odpoved in ostaneva doma. Otroka naj še hodita v šolo ali ju vzameva ven, da ne bodo sužnji sistema? Kaj pa potem? Pridemo lahko k tebi?

Močna…

Pisal si, da se sistema ne moreš osvoboditi, ko sem te vprašal, zakaj ne greš drugam. Kot, da te nekaj zadržuje pri nas.

To sem že razbral, da imaš slabe izkušnje s sistemom in represivnimi organi.

Vendar pa zanikanje sistema in na splošno neke ureditve z vero v pravno fikcijo, ni rešitev.

Seveda se strinjam, da je sistem gnil, ker je veliko ljudi gnilih v svojih dušah in karakterjih.

Zato je izboljšanje sistema skoraj nemogoče, ker bi moral družbi vsiliti bolj pošten sistem. Saj bodo pokvarjeni ljudje vedno znova in znova podpirali zlobo in kriminalce.

pajade344, 01.12.2022 ob 19:29

Mhmmm, in kako si ti predstavljaš prebujenje? Damo vsi odpoved v službah? Pridemo v tvojo sekto in filozofiramo o svobodi in osvobojenosti? Kako točno bi delovali, ko bi se “prebudili” in uvideli, da smo sužnji in da delamo za svoje preživetje na šihtih? Jutri dava z možem odpoved in ostaneva doma. Otroka naj še hodita v šolo ali ju vzameva ven, da ne bodo sužnji sistema? Kaj pa potem? Pridemo lahko k tebi?

No, tukaj pa on nima odgovora. V bistvu nima nobenega odgovora na nič. Vidiš, da samo opleta. Ve samo to, da če pridete k njemu potem, ko se osvobodite, njegov foter ne bo ravno vesel. Lahko vzdržuje enega lenuha, ne bo pa zdaj še vaju dva s frocovjem.

Kot prvo prebujenje ne daje takega pogleda, kot ga ti trolaš.

Kaj to pomeni zate? Ja točno. O prebujenju ne duha ne sluha.

Kaj ti hočeš za svoje potomce bi ti predlagal da se samo sebe vprašaš IN TO ZELO RESNO?

Ker če ti je smešno in se norčuješ it tega, da si suženj morda ali pa da bodo tvoji potomci bi vzel besedo, ki jo z Robijam večkrat uporabiva, ko piševa. DEBIL

New Report

Close