Ste gledali oddajo ?
Hjm, 23.01.2023 ob 12:19
Sem skusala, a nisem mogla. Tri minute zdrzala… Mozina se mi je smilil, je zgledal precej napet. Po moje so mu ukazali da mora imet tega gosta.
Jaz sem pa trikrat gledal , da je toliko takih in takih komentarjev , pomeni da pač resnica boli . Dobre knjige izdajajo , ki se po novem lahko kupijo v njihovi trgovini v btc -ju . Knjige , ki ti dajo zelo zelo za misliti .
Vav475, 23.01.2023 ob 12:32
Gledanost 100 procent, vse je prav povedal, resnica boli, a res ne vidite kaj ta golobnjak dela? Sedaj bodo novi davki, dvig delovne dobe, draginja, vi pa še vedno plešete!
pod jajceglavom je bila draginja, samo še zraven smo bili omejeni v vseh najhujših človekovih pravicah… zadnji, ki nam je dvignil upokojitveno starost je bila Janševa vlada in takratni minister lopovski vizjak in je tudi konkretno znižal osnovo za odmero pokojnine… vsi še pomnimo janševega zujfa, ki je vsem nam odvzel… o zdajšnji dohodninski mi ne lapaj – ker z njo je dal bogatim svoje vrste po več stotakov na mesec več, reveži na minimalcu pa bi dobili par 10 e več… zato samo začepite s tem, da se raje ne spmimo kako je delil covidne dodatke svoji – seveda dohtarjem ja – ker uršika je dohtar… kar da dohtarjem oba z veliko žlico k njim domov prinese… pa kako je talal dodatke upokojencem do 700 evrov več stotakov inu, ki ima pa pokonino 701 e pa ni dobil NIČ… glih tak kot da je bogat s to mizerijo…
je to pošteno??? NEEEEEEEE… še zagovornik načela enakosti je ugotovil diskriminacije pri tem…
da raje digitalnih bonov in kolk dnarja je zagonil s tem sploh ne omenjamo…
Golobova vlada, je z vsemi kiksi, ki jih tu pa tam kakšnega nardi, ampak potem popravi – odličnaaaa proti temu tvojemu avtokratu janši.
če bi bil on na oblčasti bi še danes tiščali pod prisilo palce v nos ljudem, še danes bi krek grozil dnevno in una logarca isto… ta ko pa brez tega dnevnega terorja lahko družba normalno živi…
aja pa sem ziher da bi po vzoru svojega oboževanega Orbana uvedel izredno stanje zarad vojne v ukrajini al nekaj bi si že izmislil – tako kot je toorban naredil,da bi lahko naprej še samovladal z odloki in ignoriral parlament…
Tako da odličnoooo je da ga ni več na oblasti, več kot odličnoooooo.
Kakšne bolane mečete ven desnaki, da te te kar na wc pritisne. Dokler bo takšna neumnost dopuščena in, ko bodo luzerji spregledali, tako dolgo bomo v dreku, kjer smo. Nikoli ne smemo dopuščati, da nas nekdo izkorišča za svoje ambicije, ker sit je samo tisti, koliko ljudi naheca, da ga ščitijo pri kraja in lumparijah. Mogoče imate otroke in pomislite kakšno prihodnost jim želite. Jaz si želim, da stari butli, ki so nas vodili, izginejo s politike, ker nikoli ne bo boljše, če so kje pri koritu in jemljejo samo za sebe in svojim bližnjim,za vas pa nič in jih še pri tem podpirate. Ubogi, kako se mi smilite, da vas lahko tako vodijo gole čez reko. Glava je zato, da jo uporabimo in ne samo za frizuro, a ne. Hvala bogu, da je desnakov vedno manj in, da so ljudje spregledali.
Obnoves, 24.01.2023 ob 13:49
Super oddaja, imela sta jajca, da sta povedala resnico in to prav v osjem gnezdu.
Hočemo več takšnih oddaj! Še več resnice, ki boli levičarje.
phuuu, krele jajohojsasto, itak., osje s(d)s odvratno gnezdo, ki ga je pacient spletel, ko je vladal s prevaro vsaj polovico volivcev strank smc in desus.. Oba modela sta bila v svojem osjem gnezdu.