Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ste kaj potrebne mlade ženske?

Ste kaj potrebne mlade ženske?

Ste kaj potrebne mlade ženske? Katere fantazije imate?

Vibrator, ki zna pokosit travo in pobelit stene.

Odgovor na objavo uporabnika
jaaaaaaaaaaaa, 15.04.2025 ob 16:01

Vibrator, ki zna pokosit travo in pobelit stene.

Imam ja takega, ki zna tudi to… Te bi zanimal?

Anonimno 1814, 15.04.2025 ob 16:15

Imam ja takega, ki zna tudi to… Te bi zanimal?

Ja, sam ti si očitno topel, če imaš vibrator.

so ja , dnarja.   predvsem dnarja.  ker jebače tko majo kurbetine .  brez skrbi. nobena ni brez luleka, DNAR RABIJO SVIJE BABJE.

Anonimno 3469, 15.04.2025 ob 16:20

so ja , dnarja.   predvsem dnarja.  ker jebače tko majo kurbetine .  brez skrbi. nobena ni brez luleka, DNAR RABIJO SVIJE BABJE.

Zakaj pa je tvoja mama svija?

jaaaaaaaaaaaa, 15.04.2025 ob 16:16

Ja, sam ti si očitno topel, če imaš vibrator.

Mislil sem, da moj vibrator je zelo dolg, vzdržljiv, deluje brez baterije in ti lahko tudi pobeli stene v tvoji nožnici, če bi hotela… Kaj bi želela, da ti počne neustavljiv, trd…?

jaaaaaaaaaaaa

moja mati je kurbetina levuharska. skrajna leva fašsitka. uničila tolkofolka da te mine. cinkala celi laif.  meni uničla življenje prokelta leva fašsitka. zato bo zgnila z rakom.  nezrela , otročja, lena  ugabnuica.  fse za denar svinja ena.  kučanu bi lizala posrano rit prasica ena.  učiteljica seveda kaj druzga.  se ločla, uničila familijo da je lahko hodila po gledališčih. feminsitka skrajna.    kaj bo to, prasica ena. zato p ne gre imamor in gnije doma, ker jo je strah, da ji bo kdo kaj naredil.

Anonimno 3469, 15.04.2025 ob 16:38

jaaaaaaaaaaaa

moja mati je kurbetina levuharska. skrajna leva fašsitka. uničila tolkofolka da te mine. cinkala celi laif.  meni uničla življenje prokelta leva fašsitka. zato bo zgnila z rakom.  nezrela , otročja, lena  ugabnuica.  fse za denar svinja ena.  kučanu bi lizala posrano rit prasica ena.  učiteljica seveda kaj druzga.  se ločla, uničila familijo da je lahko hodila po gledališčih. feminsitka skrajna.    kaj bo to, prasica ena. zato p ne gre imamor in gnije doma, ker jo je strah, da ji bo kdo kaj naredil.

Kaj ona se fukari na okoli za denar ali kako? Kako izgleda? Je dobra za pogledat? Koliko let ima?

A zato si tak? Jah, jabolko ne pade daleč od drevesa.

Anonimno 1814, 15.04.2025 ob 14:51

Ste kaj potrebne mlade ženske? Katere fantazije imate?

Ne, ker ni primernih moških. Srečavam vse sorte tipov, prav zateženi so eni, namrgodeni, obupani….kaj boš s takim, ki zna samo ven- noter….me normalne ženske želimo nekaj več, želimo kvaliteto.

Melani197, 15.04.2025 ob 22:41

Ne, ker ni primernih moških. Srečavam vse sorte tipov, prav zateženi so eni, namrgodeni, obupani….kaj boš s takim, ki zna samo ven- noter….me normalne ženske želimo nekaj več, želimo kvaliteto.

Bla bla bla

New Report

Close