ste kdaj bili v Termah Krka, Strunjan? Kako je tam?
Bila tik pred korono. Hotel mi je bil ok, je pa res namenjen bolj starejši populaciji. V bazenu se res ne naplavaš preveč, imajo pa dobre džakuzije in savne. Hrana mi je bila zelo dobra, osebje prijazno. Bungalovi (Vile) v okolici so pa čisto v stilu počitniških kapacitet iz 70. let. Cene so pa odločno previsoke. Za ta denar dobiš skupaj s prevozom v tujini mnogo več.
henrika292, 08.06.2022 ob 23:38
2018. Soba lepa, čeprav veliko sob gleda na drug sklop hotela. Hrana slaba, izbira zelo slaba. Bazen za penzioniste in invalide, navadni kopalci se izgubijo v tej gruči ljudi. To je zdravilišče, ne dopustniški hotel.
ravno nasprotno, hrana je super.
pojdi, pojdi., 09.06.2022 ob 15:38
spelji se z neumnimi izjavami
Kaj pa tebe matra?? Avtor sprasuje za bazene in je dobil odgovor iz uporabniske izkusnje dodano pa je bilo priporocili tudi za Spa storitev salona pri bazenih. Prenocevati pac ne hodim v kraje 1h oddaljene od doma zato glede sob in hotelske hrane ne morem komentirati. Dooolgo nazaj je bila blizu odlucna restavracija Primorka vendar ze dolgo je deluje vec, ker je najemnik sel v pokoj.
Ne v zadnjem času, 09.06.2022 ob 12:06
Bila tik pred korono. Hotel mi je bil ok, je pa res namenjen bolj starejši populaciji. V bazenu se res ne naplavaš preveč, imajo pa dobre džakuzije in savne. Hrana mi je bila zelo dobra, osebje prijazno. Bungalovi (Vile) v okolici so pa čisto v stilu počitniških kapacitet iz 70. let. Cene so pa odločno previsoke. Za ta denar dobiš skupaj s prevozom v tujini mnogo več.
kaj od hrane nudijo?