ste opazile?
Zdi se mi, da se na tem forumu punce vedno bolj in bolj kregajo… ena pac napise neko malo drugacno vprasanje in jo potem druge takoj skritizirajo. Nato ena rece da ima mere 90-60-90 in jo druge spet dotolcejo. Mislim, punce, pa to je tako tipicno zensko!!! Potem pa ena drugo simfate… clovek ja ne ve vec kaj bi rekel, če pa že pove svoje mnenje pa ga pol takoj napade ženska šimfatorska fronta. Dajte se malo skulirat pa ne bit jezne same nase in se ne kregajte. Be positive!
no, zaj pa me zbombandirajte 🙂
lp, pipika
Pipika, to kar si ti napisala, sem jez mislila napisati že nekaj časa nazaj, pa se mi ni zdelo vredno, ker mislim, da ne bo nič boljše. Je pa žalostno to, da nekateri odhajajo iz foruma prav zaradi teh stvari, ker izgleda tako, da se ne da drugače kot kar naprej kretizirati. Mislim, da ni uredu, forum se podira s takim načinom komuniciranja. Saj ne rečem, da nihče ne sme pokretizirati, ampak za vsako stvar pa res ni potrebe.
Istomisleči ostanite taki kot ste!
super! se koncno strinjamo! 🙂 da, tudi sama sem zelela enkrat zapustiti ta forum zaradi dolocenih zagrenjenih oseb. Moras pac paziti kaj napises. stereotip o slovencih pa bo res drzal! ta forum je namenjen za informiranje in ce neka oseba zeli vedeti vec o naprimer dragih in kvalitetnih kozmeticnih salonih, je ni treba nadreti, da je prevec fensi ampak ji pomagati po najboljsih moceh. Ce pa ti vprasanje ni vsec ga pa pac ignoriraj. A je tako?
Ma čisto prav imaš Pipika in me veseli, da se je našla ena punca/ženska kot si ti in si je upala rečt svoje. Jaz sem tudi hotela to enkrat povedati, ampak sem si mislila, da itak ne bo pomagalo, ker se človeka ne da spremenit. Jaz vsako kritiko sprejmem in se pol nasmejem, pa je , ostali pa prav iščejo in vrtajo in vrtajo. Forum Hujšanje je še hujši…tam se dela kdo je bolj pameten, pa čeprav ima vsak svoje izkušnje in vsak ima pravico povedati svojo verzijo. Jaz se s tem res ne obremenjujem, ker nima smisla…..Pipika….mi se smejemo pa je, a ne? Lep dan ti želim!
OK, razumem da se punce kregajo na forumu za neplodnost, ker je vsaka nervozna in želi zanosit pa enostavno ne gre in izgubljajo voljo do zivljenja. To popolnoma razumem. Na enem takem čist nevtralnem foumu kot je make-up, kozmetika in stilistika pa tega ne bi smelo biti.Ja, jaz se le nasmejem kaki kritiki pa si recem “danes je pa ta slabe volje, ampak če ona sama tega ne bi hotela, do tega ne bi prišlo”. pa nasploh opazam v druzbi da je vse več nezadovoljnih ljudi… Upam da bo moj prispevek vsaj malo pomagal.