Ste preživeli lep večer?
Jaaaaa, po zgodnji večerji (skupaj z dedkom) smo trije (jaz in sinka) zaplesali. Mali je zelo užival, ko se je v mojem naročju pozibaval v ritmih božičnih pesmi zaigranih na panflute (hecno, sploh nevem kako se po slovensko reče tem piščalim). S starejšim sinkom sva mu malo čarobnosti pričarala tudi s prskalicami. In ko sem ju gledala, kako se skupaj zabavata in se mali smeji večjemu so mi v oči stopile solzice. In danes je naš najmlajši prvič čebljal: da, da, da.
Mož je imel dopust in smo se imeli res lepo. najprej smo naredili jaslice in postavili jelko, potem sva pospravila. ja potem je padel še en dolgi sprehod, mala je sladko pančala, midva sva imel ačas za pogovarjat. Zvečer sva si naredila eno večerjico, pa potičko sem spekla. Ko je šla mala spat, sva ji ob jelkici še zapela ene par božičnih, mala je zaspančkala, potem sva se pa midva lepo stisnila na razmajanem kavču in se imela res lepo.
Ah, kako so lepi ti prazniki…. Drugo leto tak čas pa že v svoji hiški med dolenjskimi griči:o)
Pa vse najlepše punce med temi prazniki.