Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ste probale obrezanega?

Ste probale obrezanega?

Obrezani so lepši.

Drži.

Ker tista pomečkanina na glavici kurca ni za nikamor… Je pa dobra za tiste ženske, ki imajo rade sir z plesnijo… 🙂

Pa NISEM musliman.

Meni je fuj, ima poseben vonj.. bljak.. sem probala pri enem muslimanu fuj…

Odgovor na objavo uporabnika
suzy730, 19.01.2025 ob 22:17

Obrezani so lepši.

Boljša higiena, bolj vse opereš, vem ker sem tud obrezan

Mrš obrezani preko Kolpe

Čeladar, 23.01.2025 ob 18:24

Mrš obrezani preko Kolpe

[/quote🤣🤣 po sredini čela te z glavičem udarim da bo kalibracija narejena

Kolpa je prijetno hladna,tok dokaj močan, tako da ne moreš faliti obljubljene dežele, pa se dol parite čeladarjj 😂😂

Falio je tebe oči, bolj da ga je u kolpo streso kot tebe naredil NACIONALISTO 🤣

Lahko ti šenkam tudi rešilni jopič, moj praslovan😁

Nisem tukaj da bi raspravljal z nacionalistima, se druzim dost z Slovencima in so ok ljudje sam od njih 1000 se najde 1 budala tak kot ti, ajd adio in upam da si boš najdo kaj sam takšne pameti so šanse zelooo majhne

Si za fafanac

Operi sam dobro zobje

Pred leti, ko sem bila še srednješolka, sem ga povlekla enemu očetu od sošolke, ki je imel obrezanega. Lep obrit in kar velik kurac z izredno izbočeno glavico…..cca 15 minut intenzivnega fafanja in lizanja, sem za na nagrado dobila ogromno količino tople lepljive in goste sperme, ki sem jo veselo pogoltnila in se obliznila. Obrezani so zakon.

🥰🥰🥰

Mrš še ti u vukojebino..

A pes ti je pa mamo fukal 😂

Ja ih ne voljim, baš su gadni I mali

Star dec, 19.01.2025 ob 22:24

Drži.

Ker tista pomečkanina na glavici kurca ni za nikamor… Je pa dobra za tiste ženske, ki imajo rade sir z plesnijo… 🙂

Pa NISEM musliman.

CE je tvoj pomeckan in plesniv ti moram povedati, da niso vsi enaki. Zato ne sklepaj po sebi. Tale Suzi je pa itak dec muslic, ki.pise da si dvigne svoj ego. Ne vem zakaj hodite v druge drzave in posiljujete ljudi s svojim bedastim prepircanjem!

Anja484, 21.01.2025 ob 16:21

Meni je fuj, ima poseben vonj.. bljak.. sem probala pri enem muslimanu fuj…

A bi neobrezanega?

Piši

[email protected]

Fukajte se južno od Kolpe banda turška 😎

New Report

Close