Ste s kom privat v super odnosu, pred ljudmi se pa ne bi kazale z njim?
Ne mislim romantičnih razmerij, niti ne toliko M in Ž odnosov, bolj odnose z istim spolom.
Recimo, imate frendico, s katero se ful dobro zastopita, se tudi dobivata za kak čet in kavico. Ampak z njo pa ne bi hotele it “med ljudi”, na primer v družbo svojih (ne pa tudi njenih) prijateljev, ker bi vas bilo preveč sram, da bi bila ona zraven (ker se, recimo, čudno oblači ali ful na glas govori ali je že na pogled revna, pač nekaj, zarad česar bi vas bilo sram, da bi drugi videli, da se s táko družite).
Sej si kul, ampak …, 13.04.2025 ob 07:50
Ne mislim romantičnih razmerij, niti ne toliko M in Ž odnosov, bolj odnose z istim spolom.
Recimo, imate frendico, s katero se ful dobro zastopita, se tudi dobivata za kak čet in kavico. Ampak z njo pa ne bi hotele it “med ljudi”, na primer v družbo svojih (ne pa tudi njenih) prijateljev, ker bi vas bilo preveč sram, da bi bila ona zraven (ker se, recimo, čudno oblači ali ful na glas govori ali je že na pogled revna, pač nekaj, zarad česar bi vas bilo sram, da bi drugi videli, da se s táko družite).
Ali ni takšno ravnanje definicija zlaganosti?
ne. nisem hinavka in hinavcev ne prenesem in se v reali nisem družila s tako osebo ne glede na odnos. službeno pa distanca torej zgolj službene zadeve.
se mi je pa zgodilo tule na monu virtualno, zasebno mi hvalospeve pisali, javno na forumu me pa ignorirali, gledali, kako me napadajo in me ni nihče branil, se raje zlagali, da nič ne vidijo, jih ni gor bla bla blaah. seveda ja, največ napadov sem jaz doživela, pogrom na veliko, oni se pa delali mutave, a zasebno hvalospeve pisali.