Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ste s svojo ženo že seksali v rit?

Ste s svojo ženo že seksali v rit?

Rit smrdi,zato jo pust pr mir!!!!!!!!

Žena ne pusti, ljubice pa vse po vrsti hočejo v rit, če že niso, pa vsaj probat. Ker možje nočejo 😉

Vsak normalen človek razume, da si hinavec prve klase. Imaš se za brezgrešnega vernega kozla, hkrati pa blatiš in zlivaš svoj gnev do vsakega, ki ti ne odgovarja. Kaj je to drugega kot hinavščina?
[/quote]

hinavci ste za mene tisti, ki bolj pogosto menjate nicke kot jaz gate…
[/quote]

Ne menjaj teme. Jaz ne zanikam. Včasih sem hinavska, ampak še zdaleč ne toliko kot ti. Ti se pa tega še zavedaš ne, kaj šele, da bi priznal, da hinaviš, hkrati pa se imaš za vernika. Si že pozabil, kaj je papež rekel? “Bolje je biti ateist, kot pa hinavski katolik”. 😉

Nehajte že s tem porivanjem žensk v rit po forumih, lepo vas prosim….. Ko se dva ljubita (kar naj bi bil poglavitni razlog za seks), se telesno združita na način, ki pripelje do novega življenja 🙂 Ko se ljubite, se predajate čustveno in telesno in vas – tudi moske, vaginalni seks zadovolji. Jaaaa….. če pa samo natepavate nekoga, da se spraznete, je pa drugo…po mojem taksno spolno življenje na dolgi rok izprazni vas same, vašo duševnost.. zato pa tudi ljubice tako tolerirajo analni seks, da le ‘imajo nekoga in spolno življenje’..pa tudi njih prej ali slej dohiti občutek samosti in praznine.

Tak cirkus okrog tega analnega natepavanja je povzročil, da danes že 15-letnice mislijo, da je to obvezen del spolnosti.

a pišeš iz samostana?

Zeno v vseh letih ene dvakrat, ljubico skoraj vedno.

Nekoč sem bila samo ljubica, danes sem svojemu možu in žena in ljubica vsaj v sexu se obnašam tako in to je tudi ena od rešitev za dolg in srečen zakon. Jano vse kar počneva v sexu paše tudi meni.

Na lep način ti hoče namignit, da imaš preohlapno češpljo. Zakaj le taka želja po seksu v rit? Zato, ker rit bolj stisne in je več trenja. Pi*ke imajo babe že tako raztegnjene, da dedci nič ne čutijo…

Thus Spoke Zarathustra …

Lej ti idiotkinje s čem se ona hvali …

ti si bolan

Lej ti idiotkinje s čem se ona hvali …
[/quote]

z nečim, česar ti nimaš..

se tudi a tak način sproščava

Z mojo to počneva skoraj vsakič. No je pa res da mora bit moj tič precej trd 🙂

V zdajšnih časih je redkost nedožen/a v zakon. Nekako mi je šinilo v glavo tako,da sem na poročno noč ženo tudi v ritko. Rekel sem: “draga moja žena izgubila si nedolžnost” :)) Obema je všeč in tudi sedaj prakticirava… obvezna higiena oz. “praznenje” tudi brez svečk se da… Menim, če enemu od partnejev ni všeč, postane vse skupaj too much 🙂

…si prepričan, da ji je to bilo prvič v ritko?

ti ne veš kaj je užitek …

Kot zenska naj dodamse svoje: sicer nisva uradno porocena, sva pa se 7+ let v zvezi in imava dva otroka in se vedno me tudi v ritko 😁 V bistvu sem bla zdaj presenecena nad odgovori… zakaj ne bi zene v ritko? Meni bi postal brezvezen, ce ne bi bil sex tako zanimiv kot na zacetku in bi se ga navelicala… no, sex je pomembno podrocje in za zeno je treba poslrbeti tako dobro kot za ljubico. Ce me dobro posexa, ko pride domov, se seveda ne spomnem pomislit kje pa s kom je bil do takrat… ste pomislili tako? Ce me s sexom preprica, pozabim na vse drugo 😉

Sm enkat probou pr biuši…to je k da bi ga porinu v pusto skuto…ja…nepasirano… morda ti ga za spoznanje malce bolj draži… mah ka jst vem… poseben občutek… enkrat za probat

meni moj partner nudi vse kar rabim…sva dobra zaveznika, partnerja, starsa dvema otrokoma in seks imava rada. s tem se imava rada in oba poskusava zadovoljiti sebe in s tem drug drugega..ko se predajava se mu prepustim in mu dam vse kar mi je v volji in mi pase..naj me v usta, v ritko, med zize…meni je z njim noro.

Za v rit ne vem zakaj bi…sem jo pa že po riti,

Jaz pa mojo punco bi v ritko. ampak noče, ker pravi da jo preveč boli, čeprav imava lubrikant in vse ne vem no…

ožent ;))))

Sem jo že in jo še bom. Nama je ok. Fajn jo zmasiram, namaženm in postopno prodrem. Ji paše.

Svojo ženo sem že velikokrat in velikokrat jo še bom. Sem mislenja, da ce bi vsak moški malo bolj kvalitetno in malo bolj kvantitetno obdeloval svojo ženo bi bilo bistveno manj prevar in ločitev. Kot mi je nekoč rekla kolegica… če me mož dobro poseksa ne mislim da druge neumnosti in sem potesena ker prejmem dnevno dozo… 🙂

New Report

Close