Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ste s svojo ženo že seksali v rit?

Ste s svojo ženo že seksali v rit?

Jaz sem enkrat z svojo punco seksal v rit kajti bilo je zelo zanimivo .
Najpreje sva seksala z spredaj tako da meje ona slatala lulčka ter mi odpela hlače jas sem jo takrat stisnil k sebi ter jo poljubljal na lice vendar meje ona poljubila na usnice tako da sva se vorenk zaljuljala .
Nakoncu meje prosilače jo lahko primem za trebuh ter jo porivam v rit .

Tudi moja je pustila probat samo enkrat pred zakonom, pa ji ni bilo všeč, potem dolgo nič pa je naneslo tako da ga je v rito fasala, pa je kot nekaj bentila, pa nekaj časa nič , pa je spet naneslo da ga je fasala pa ji je bilo še bolje, ko pa ji je prišlo s tičem v riti od takrat pa ni problem, sama da vedet kje ga hoče imet, ni treba moledovat…

Jaz sem bila zelo proti,no še sedaj sem.Enkrat sem mu pustila in doživela nore orgazme,a je vseeno boleče,tako da sem si kupila analni čepek,ki si ga vtaknem v analo,sex in orgazmi so nepopisni.Ja občasno ko sem zelo ogreta mu pustim da me analno obdela.Ni ga pa čez igračko v ritki med sexom.

tudi to se zgodi, če je popolna tema al pa “garmin” zataji 😉
žena je pa tiho in še bolj uživa…

večkrat

Jaz jo kadar imava kwikija. Običajno kar stoje.

Občasno, tko enkrat mesečno približno

To gejem paše. So 1x normalni moški pisali da jim na kraj pameti ne bi padlo da bi v anus. Ko smo pisali v eni temi o tem in zakaj to moški bi sploh hoteli.

Meni pase, da svojo punco v ritko sexam in niti malo nisem gay. Mi je pac vsec to..

Jaz mojo v luknjo, ki mi jo nastavi. Včasih niti ne vem v kateri luknji ga imam 🙂 Če me prosi bolj nežno, potem vem, da ga imam v zadnji luknji.

jst mojo vedno v tednu ko ima ovulacijo, raj ne riskirava, pa jo v ritko, brez nekih velkih priprav, ritko polizem in ga dam not…ona pravi, da dozivi analni orgazem.

Ja ti jo ne (“ker jo je skoda” Baje)…Zato jo pa mi drugi na polno 😉
Zapomni si, zena je za fukat.. v picko, rito,usta….kakor ji pase/ti pase. Ce ne bos ti, jo bo drugi! LP

Jaz ga rada v ritko fasem, ko muca pociva obvezno v ritko

A te v ritko lahko tudi tvoj mož, a je to dovoljeno le ljubimcu?

Moz bolj po redko, lower pa redno…hihihi

O lepo, lepo, tako je treba, ritka je za ljubimca.

Je se tudi kaj druga za ljubimca rezervirano hehehiiii

Jst pa v ritko dam vedno samo možu, ljubimcu še nobenmu nisem dala v ritko. Zakaj? Ker tiste, ki sem jih do sedaj imela, so bili kratkotrajni in ni bilo potrebe experimentirat toliko, ker je bilo itak polno adrenalina in je bila dovolj muca. Sedaj pa imam že 1 leto rednega ljubimca in mogoče bo kmalu tudi v ritko dobil :- ) Ni še izrazil te želje, če jo bo, pa nimam težav s tem. Če moški dobro zrajca ritno luknjico mi zelo, zelo paše v ritko.

Sami P.E.D.R.I

Ta forum bi se moral preimenovati v pede.rski forum jebbote ……

Zato pa se ponujata vsaki naj vaju kontaktira,ke sta tak ok!
Zavist je hudič!
Kako kaj pešičkanje???🤣🤣🤣🤣

mmojcaa411, čudovito, da tako lepo poskrbiš za ljubimca. Ljubimec mora dobiti še kaj več kot možek.

Jaz in moj to delava redno…celo moj dobi z strep -onom redno… dva dni me prej prosi..zvečer dela klistir…Potem pa stoka…
Jaz kot ženska lahko samo rečem da uživam…mora me dobro pripravit .To zna…Potem pa napolnimo vse luknjice…cepki.. dildoti,kroglice…vse luknjice zapolneva…moje in njegove…
Eni razumejo…drugi ne bodo nikoli…tretji pa uživamo…vsi pa mislimo da imamo prav.
Zato dragi moji…vse kar se zmeniva midva…to je to.In pika.

jutri dobiš plnice.

Se veselimo…Še dobro da imamo Šparovo kartico popustov.😉
Ti pa hitro k spovedi…V mislih in dejanjih si grešil…ti pacek …..

New Report

Close