Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ste šle že kdaj z družino na dopust brez predhodnje rezervacije

ste šle že kdaj z družino na dopust brez predhodnje rezervacije

STE ŽE ŠLE IN KOLIKOKRAT NA DOPUST BREZ PREDHODNJE REZERVACIJE -APARTMAJA.
STE TAKOJ DOBILE APARTMA KAKRŠNEG ASTE ŽELELE. KOLIKO ČASA STE V BISTVU PORABILI, DA STE SPLOH KAJ DOBILI. JE BILO TEŽKO DOBITI? KAKO JE S CENAMI? SLIŠALA SEM TUDI DA SO CENE NEKOLIKO NIŽJE, ČE SE DOGOVOARJAŠ DIREKTNO NA MESTU.

MI SE ODLOČAMO ZA SREDNJO ALI JUŽNO DALMACIJO. ZELO, ZELO NERADA NEKAJ REZERVIRAM VNAPREJ -MISLIM NA PRIVATNE APARTMAJE.

HOTEL SEM VEDNO REZERVIRALA VNAPREJ, ZDAJ KO GREMO PA V APARTMA SEM SI ZAMISLILA, DA BI ŠLI KAR NA PAMET.
ZA NAJU Z MOŽEM ME NE SKRBI, IMAVA PA TUDI TRILETNIKA.

BOJIM SE SAMO TEGA DA BI APARTMA ISKALI PREDOLGO IN BI BILI POTEM VSI Z OTROKOM VRED NERVOZNI IN SLABE VOLJE.
JA, ŠE TO GREMO PA V GLAVNI SEZONI.

PREDVSEM SO ME ZMOTILE NEKATERE IZKUŠNJE ENIH PRIJATELJEV, KI SO LANSKOLETO REZERVIRALI APARTMA V ZADRU. V OPISU APARTMAJA JE PISALO DA JE PLAŽA 100 M OD APARTMAJA. PLAŽA JE RES BILA VENDAR ČISTO DIVJA, TAKO DA SO SE MORALI VOZITI VSAK DAN Z AVTOM.

PROSIM ZA ČIM VEČ VAŠIH IZKUŠENJ IN NASVETOV

Da pogosto, običajno smo popldne začeki iskati prenočišče. Še nikoli nismo spali zunaj, Zadovoljni smo bili pa včasih bolj, včasih manj.
Na žalost pa z Hrvaško nimam nič izkušenj.

kimi oprosti, ker sem tako tečna in radovedna. Mi lahko malce bolj natančno opišeš zakaj ste bili včasih bolj zadovoljni včasih manj. Zaradi česa ste bili včasih manj zadovoljni? Mogoče niste našli tisto kar ste želeli, ali je bilo kaj drugega?

Res rabim čim več tovrstnih izkušenj, da se bomo lažje odločili

1000x hvala

Mi zaenkrat rezerviramo v naprej pri isti gospej že par let. V glavni sezoni je pa že nekaj let ful apartmajev praznik. Piše frei. Tako da kaj dobiš. Je pa vse bolj odaljeno od plaže. Drugače pa apartmaji niso na ven slabi kako je pa noter pa nevem. Mislim da se dobi tudi če greš kar tako na dopust. Sam vprašanje je kaj. Je pa mimo agenci bolj poceni.

Mislim, da ima tako potovanje tudi svoje prednosti, kajti če greš z agencijo včasih naletiš na pravo razočaranje, če si pa iščeš apartma sama si ga pa lahko izbiraš in se celo pogajaš za ceno.

Lahko ti povem, da smo šli pred leti proti Primoštenu in pred mestom stojijo ponudniki apartmajev ob cesti na vsake 10 metrov, apartmajev je v glavni sezoni prostih kar jih hočeš. Takrat je bil 8.avgust.
Dobili smo prekrasen nov luksuzen apartma pri prekrasnih ljudeh za 25€ na dan za 2 odrasla+otrok. Tako nas je najem prišel 250€ za 10 dni in bili smo prezadovoljni. Še enkrat več nas je prišel apartma na otoku Šolta, kjer smo bili mesec dni pred tem, in se ni mogel primerjati s tem v Primoštenu.

Apartma boste dobili brez problema, zato kar pogumno in lep dopust vam želim.

hvala pikapolonica123, tvoje izkušnje nam bodo vsekakor prišle prav pri naši odločitvi

Me veseli, bodi kar brez skrbi, prostora je povsod za vse dovolj, tudi, če boste šli na kakšen otok ne bo problema.
Ljudje, ki oddajajo apartmaje stojijo na vseh vhodih v mesta.
Boš videla, ne bo problema.
Poročaj kako je bilo.
lp

hvala, bom!

Včasih smo našli kaj za ful vredu ceno, pristali smo že v obcestnem motelu, kjer smo bili edini gosti in je izgledalo malo strašljivo, sobe ful lepo opremljene, postelje pa tako zdelane, da smo takoj vedeli za kaj se uporablja ta hotel.
Glede prenošišča nismo zahtevni, smo se pa selili, ker smo pristali v kakšnem dolgočasnem mestu, ki smo si ga pač ogledali v enem dnevu in šli naprej.
Tako, da ni panike, če vam ni všeč se pač drugi dan preselite.

Edino na Korčuli zna biti v višku sezone problem, moja izkušnja, drugače se pa strinjam z pikapolonico in ostalimi. Povsod je polno ponudnikov, res pa je, da pač moraš vedeti, da nekaj ur izgubiš, še posebej, če nisi s prvim zadovoljen. Pa resnično prej povprašati o podrobnostih, da te ne popeljejo kam zelo daleč od morja, kar verjetno ne želite…

New Report

Close