ste slišal? porazni rezultati malih pekarn in njihovega kruha
Domače pekarice!
Kje kupite moko? Ali veste kaj vse je v moki? Vsa žita so poškropljena s pesticidi, uporablja se umetna gnojila, mlini so zelo močni in zmeljejo vso svinjarijo. Res je, da vsaj kemije za ukuse in trajnost ne dodate. 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} svinjarije je sigurno manj v domačen kruhu, ampak samo 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Od nečesa je pa tako treba umreti. V Sloveniji in pa tudi na svetu je ljudi preveč.
Vse bi morali zsapreti, če že osnovnih higienskih pogojev ne izpoljnjujejo, kaj je šele z nadaljnimi postopki
peke, če bi vzorcde jemali, res bolj ne razmišljat
Tudi vse dopeke po štacunah zapret, tam se nima kaj pečt.
Kruh naj pečejo v zato namenjenih objektih, za to šolani, usposobljeni ljudje, ne pa v nekih predelanih hišah in lokalih, neki Xljudje
Imeli v soseki pred leti eno tako pekarnico, je vsako jutro že ob zori tako smrdelo, da te je zbudilo, tako da smo vsi srečni da so se odselili.
Ko se pravi kruh peče DIŠI.
DIŠI.mnjamii