Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ste v zvezi zaradi strasti ali stabilnosti?

Ste v zvezi zaradi strasti ali stabilnosti?

Pa peesda, a si res tako trd, al si sam kaj takega zaužil danes? Logično, da ženske fair playa ne poznajo, saj jim je že sam koncept tuj. Nepredstavljiv. Povsem izven dojemljivega. Kar pa ne pomeni, da je tvoje pisanje nerazumljivo. Nasprotno. Je površinsko in se ne dotika vzrokov. Je jamranje, ki ne daje temeljev za drugačen pristop. Sorry, no, ampak…. to, kar pišeš je povečini jadno vsakemu hohštaplerskemu copatarju. Saj živi s tem in če si še tako meče pesek v oči, ne more mimo dejstev. Pustimo blaženje bolečine z litri opjnih substanc ob strani. Ne pizdakaj, saj veš, da pri meni šteje pragmatična vrednost. Tvoje nebuloze je žal nimajo. Tako da… čakam na kaj od tebe.
[/quote]
Eno je pragmaticnost cloveka za zapahi, drugo pa svobodnega, lol.

To kar ti intepretiras kot “jokanje” je zgolj opozorilo tistim, ki se prav trudijo, da bi se znasli v tvoji vlogi. Ker, ko je clovek enkrat tako globoko v vsem tem kot ti, ujetnik s sirokim spektrom obveznosti in resnih tveganj, si lahko zavrtis le “Udri jace manijace” od D.D, lol. Ker v feminiziranem svetu ni glavna masina ampak tisti, ki jo drzi za jajca, lol. Jaz vem kaj bi naredil. Ampak tega ne bi tukaj pisal.

Desiderius prosim umakni se s teme, ker si res cisto adijo. Poznam enega takega, tezak, napiflan iz knjig, nihce ga dolgo ne more prenasat v druzbi.

Kemija je na prvem mestu. Vse ostalo se uredi lahko naknadno, če le imata podobne vrednote, se spoštujeta in enako dolgoročno vizijo glede bistvenih stvari (otroci, idr).
Prav v tem he štos. Dokler je kemija, si se prpravljen prilagajati v zvezi. Če si pa v zvezi s človekom, ki ti je neprivlačen, se vsakič ob intimi verjetno počutiš posiljenega, gojiš zamero in odpor, težave se pa kopičijo. Srečno!!!

V zvezi je tudi treba odkljukati “Nisem robot” kot na forumu 🙂 Potem pa preveriš ujemanje (slikic), kot na forumu in štartaš :))

Opisujes moderne zveze, ki se bazirajo na romanticni “ljubezni”. In ravno to je problem. Namrec, vsake kemije je slej kot prej konec. Potem pa… ?

V zvezi z možem sem več kot 15 let, temelj najine zveze je še vedno spolnost. Ne vem, ali je najina zveza moderna. Po moje nisva nič bolj moderna, kot moja starša, ki sta se tudi vzela iz zaljubljenosti in strasti ter pričela zvezo pri 17ih. Osnovne vrednote imava pa enake: družina, zvestoba.. Moje mnenje je, da ko v zvezi škripa ali je preveč zamer, se nam fizično upre in gremo iskati seks drugam. Zato se je treba vzeti iz strasti, potem pa vse pucati sprti spore in zamere, se kregati spoštljivo in včasih tudi eden drugemu postavljati mejo v spoštovanju. To ni lahko, včasih pa pomaga strokovnjak, ko kriza mine, se še bolj povežeš. Ali pa kriza ne mine in greš narazen.

Midva sva bila najprej kar nekaj časa prijatelja. Potem smo šli pa skupno smučanje ena večja družba 😁😁😁
Men je to dbest kombinacija – ko imaš enega na katerega se na svetu najprej obrneš za vse, pa še v spolnosti se ujameš. Tko da ja, upam da bo stabilno😊

Torej sta si z možem precej podobna, seks vama ni najbolj pomembna zadeva, ker imata še veliko (pomembnejših) stvari, ki vaju družijo. Good for you!
In točno to je tisto, kar pravim tudi jaz – podobnost želja in temperamentov je pogoj za uspešno zvezo. Problem nastane, ko je nekdo v ogenj, drugi pa voda.
[/quote]

Torej sem zdaj voda? A v prejšnji zvezi z bivšim sem bila pa ogenj? Potem se ogenj lahko spremeni v vodo in obratno?

Vzela ga je zaradi finančne varnosti.😁😂
[/quote]

Vzela sem ga, ker je PRAVI MOŠKI. Ker je odgovoren in se nanj lahko zanesem. Od bivšega sem imela nor in strasten seks, pa nič drugega. Nor in strasten sex ni dovolj za uspešno zvezo, to je vse, kar želim povedat.

Eno je pragmaticnost cloveka za zapahi, drugo pa svobodnega, lol.

To kar ti intepretiras kot “jokanje” je zgolj opozorilo tistim, ki se prav trudijo, da bi se znasli v tvoji vlogi. Ker, ko je clovek enkrat tako globoko v vsem tem kot ti, ujetnik s sirokim spektrom obveznosti in resnih tveganj, si lahko zavrtis le “Udri jace manijace” od D.D, lol. Ker v feminiziranem svetu ni glavna masina ampak tisti, ki jo drzi za jajca, lol. Jaz vem kaj bi naredil. Ampak tega ne bi tukaj pisal.
[/quote]

Brezupno. Zapravil si podeljeni privilegij vrednega naslavljanja v 2. os. edn. Spet sva na tem, da bom zgolj morebiti komentiral vsebino zapisanega.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Jaz ne bi svojega moza zamenjala za nikogar. Ne morem rect da sva zaljubljena vendar en z drugim odlicno shajava. Ujameva se skoraj v vsem, imava iste prostocasne dejavnosti, veselja….,
Spolnost je edino, kjer se razhajva, jaz bi vedno on skoraj nikoli.
To pa se tudi da resit, obcasno ljubimec vskoci in je to to. Moz za njega ve in je to sprejel….
Ce povzamem generalno odlicno shajava…

Opisujes moderne zveze, ki se bazirajo na romanticni “ljubezni”. In ravno to je problem. Namrec, vsake kemije je slej kot prej konec. Potem pa… ?
[/quote]

MA kakšna moderna ljubezen. Svet temelji na energija, naravnih zakonitostih, kemiji. Spolna šla oz zaljubljenost, ki jo le ta povzroči, je gonilo sveta. Brez tega nas ne bi bilo. Človek si je izmislil neko ekonomsko skupnost, zvezo na podlagi razuma… In si nakopal nesrečo. Če greš v zvezo zaradi kemije in je zaljubljenost dovolj močna, boš, verjemi, tudi ostale spektre zadovoljujocega partnerstva uredil. Zakaj? Ker močna obojestranska kemija vzpostavi tudi vzvode za vse ostalo, ker imata partnerja motivacijo, da drug grugemu ustrežeta. Brez kemije in zaljubljenosti iti v zvezo je pa loterija. Ce sta oba dovolj zavrta, bo morda res trajalo, v nasprotnem primeru pa bo eden prej ali slej nekoga začutil na tak prvinski način, da mu bo zamajal tla pod nogami in bo pripravljen za to uničiti vse… Kemija ne mine, prav nasprotno. Pri tistih, pri katerih je je na začetku bolj malo, je je vedno manj in na koncu zamre. Pri tistih, pri katerih se v postelji iskri, je eksplozivno tudi po mnogih letih. Torej ja, temelj zveze bi moral biti strasten seks, potem pa še uredijo tudi ostale stvari. Če je obojestranski interes, seveda.

Torej sem zdaj voda? A v prejšnji zvezi z bivšim sem bila pa ogenj? Potem se ogenj lahko spremeni v vodo in obratno?
[/quote]
Ti si se vedno ogenj,sicer pogasen. :))
Ne more se ogenj v vodo spremenit,ga pa voda gasi,samo tak ogenj je nesrecen ogenj in ko se ta enkrat spet vzge ….
Cim rece nekdo seks je lep ampak ,ni tukaj ampak, resnica je da je nezadovoljiv ,pa govori kar hoces ,saj ti lezis z njim in ne mi,nam je cist vseen v koncni fazi :))
Sem pa prestara da bi verjela v ampak…

Greš iz strasti in kemije, ostaneš, če ostaneš, zaradi stabilnosti, enakih vrednot, ipd… Mislim, da brez obojega po malem ne gre najbolje.

Vzela sem ga, ker je PRAVI MOŠKI. Ker je odgovoren in se nanj lahko zanesem. Od bivšega sem imela nor in strasten seks, pa nič drugega. Nor in strasten sex ni dovolj za uspešno zvezo, to je vse, kar želim povedat.
[/quote]

Saj te razumemo.
Vso srečo, da ti pot ne prekriža moški, ki te bo spet vnel. 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Haha, dobra tale. 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

BTW, gre za slovnično napako… shajava… SHAJAMO, saj ste vendar trije.

Zakonski jarem je tako težak, da ga morata nositi dva. Včasih celo trije. 😉

Itak prav imas😁😁😁
Ko kolesje obstane mora prid krepki mladic, da ga potisne hihihiiii

Desi ne se jezit ker sem te sahmatirala
Najprej je znanje za njim hodi vse ostalo. Imas obleko ce ne ves da grejo gate na rit in ne na glavo ti nic ne pomaga.
Lahko si tud doktor nevem cesa , vprasaj se kako si postal doktor zaradi znanja,ki si ga pridobil ali moci.? Ja znanja ane
No pustimo tiste ki kupujejo spricevala,znanja pa vseen nimajo
Tvoje delo temelji na neznanju iz katerega se razvija v znanje ( temu se rece ucenje ali razvijanje in cez xxy let bo to novo znanje,ki se ga bojo ucili drugi,a mislis da je ajnstajn zacel z znanjem,ne naucil se je in clovestvu podaril novo znanje
Ucenje znanje ,novo znanje in tako v nedogled
Ali ucitelj ,ucenec,ucenec postane boljsi od ucitelja (novo znanje)
Pa ne spet v sovinizem zhajat iz uzaljenosti (z modnimi hisami in surovo mocjo in strastjo moskih) ker te je ena zenska( seveda jaz sicer ne filozofiram in citiram toliko mislecev kot ti) nokavtirala.
Znanje je moc,znanje pa nima spola
[/quote]

Sori, ampak daleč od šahmatiranja je to kar pišeš. Jebeš diplomo in 7. stopnjo izobrazbe, če je znanje pod ravnjo moje še ne desetletnice v četrtem razredu. Kajti še ona ve, da je udobje pomfrija posledica tega, da so določeni ljudje bili pripravljeni priznati bele lise na zemljevidih. Temelj napredka ni znanje, ampak so temelj napredka sanje. Kolumbova odpraa ni imela niti toliko znanja, da bi vedela, da se je zaletela v napačen kontinent. Imela pa je pogum in voljo zajadrati v neznano.

Znanje nam omogoča udobje. A zmotno je misliti, da sem npr. jaz to, kar sem, zaradi znanja. Znanje in izkušnje so zgolj tisti element, ki vpliva na pragmatično odločitev z vidika stroškov, saj je z vidika izdelka ceneje najeti nekoga, ki nekaj ve od tistega, ki se mora še vsega naučiti. Ni torej nepomembno, ne določa pa kakovosti mojih izdelkov. Slednje določa gorečnost, surova volja, ki kriči “Vztrajaj!” in občutek (da, intuicija), kako bo nekaj izpadlo v praksi.

Oz. če obrnemo na tvoj primer: tvoja kuhinja ni ljuba tvojim domačim zaradi znanja. Recepti za jedi so široko dostopni in vsak lahko pripravi posamično jed. A tisto noto, ki odloča, ali bodo tvoji domači predli od zadovoljstva ne določa tvoje poznavanje recepta in biokemičnih lastnosti sestavin, temveč predvsem občutek za prilagajanje trenutnim okoliščinam in volja vplivati nanje.

Žalostno, da pojma nimaš niti o tako preprostih rečeh, ki naj bi jih počela vsak dan. Zbudi se, punca. Življenje je prekratko, da bi ga prespala zakrita za kulisami znanja in podedovanih dobrin.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Mimiogrede, obstaja sicer precej enostavna a učinkovita rešitev za ženske, ki so sicer strastne, a gredo v zvezo zaradi koristoljubja oz. kot se temu lepše reče zaradi “stabilnosti”.

Pridobiš ene 20-30 kg, da bo za ziher še kakšno več… in VOILA… mir in stabilnost zagarantirana. 😉

Sori, ampak daleč od šahmatiranja je to kar pišeš. Jebeš diplomo in 7. stopnjo izobrazbe, če je znanje pod ravnjo moje še ne desetletnice v četrtem razredu. Kajti še ona ve, da je udobje pomfrija posledica tega, da so določeni ljudje bili pripravljeni priznati bele lise na zemljevidih. Temelj napredka ni znanje, ampak so temelj napredka sanje. Kolumbova odpraa ni imela niti toliko znanja, da bi vedela, da se je zaletela v napačen kontinent. Imela pa je pogum in voljo zajadrati v neznano.

Znanje nam omogoča udobje. A zmotno je misliti, da sem npr. jaz to, kar sem, zaradi znanja. Znanje in izkušnje so zgolj tisti element, ki vpliva na pragmatično odločitev z vidika stroškov, saj je z vidika izdelka ceneje najeti nekoga, ki nekaj ve od tistega, ki se mora še vsega naučiti. Ni torej nepomembno, ne določa pa kakovosti mojih izdelkov. Slednje določa gorečnost, surova volja, ki kriči “Vztrajaj!” in občutek (da, intuicija), kako bo nekaj izpadlo v praksi.

Oz. če obrnemo na tvoj primer: tvoja kuhinja ni ljuba tvojim domačim zaradi znanja. Recepti za jedi so široko dostopni in vsak lahko pripravi posamično jed. A tisto noto, ki odloča, ali bodo tvoji domači predli od zadovoljstva ne določa tvoje poznavanje recepta in biokemičnih lastnosti sestavin, temveč predvsem občutek za prilagajanje trenutnim okoliščinam in volja vplivati nanje.

Žalostno, da pojma nimaš niti o tako preprostih rečeh, ki naj bi jih počela vsak dan. Zbudi se, punca. Življenje je prekratko, da bi ga prespala zakrita za kulisami znanja in podedovanih dobrin.
[/quote]
Desi preboli, prenesi sportno poraz, danes je nov dan :))
Jaz o vcerajsnjem pogovoru s tabo sploh ne razmisljam vec,bilo- proslo

[/quote]
Auč to pa boli.😁

Velika večina ljudi po 30. je skupaj zaradi ekonomske računice. Dejansko si lahko odgovorite samo na eno vprašanje… bi bili še vedno s svojim partnerjem, če bi vedeli, da od njega ne bi NIČ podedovali in že za časa veze ne imeli večjih ekonomskih koristi od njega. Torej smo ljubezen, spoštovanje, seks, kvaliteto preživljanje prostega časa, čustvena opora… vse to minus ekonomski faktor. 95% parov, če ne več, neha v sekundi.

[/quote]
da imate moški težave z njenim premoženjem.😆
Folšija, ne?

[/quote]

Pomanjkanje razmišljanja je evidentno. :-))) Ne želim si predstavljati mizerije življenja nekoga, ki dano debato jemlje kot boj in ki iz vsega skupaj potegne zgolj poraz drugega. Če malo parafraziram: pejdi raje za šporget, ker tam vsaj menda obvladaš. te bodo imeli za kaj hvalit.

New Report

Close