Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ste v zvezi zaradi strasti ali stabilnosti?

Ste v zvezi zaradi strasti ali stabilnosti?

Izpod prstov dežurnega forumskega nedojebanca, ki ga frustrira, da je šele v srednjih letih odkril tisto, kar je večini o razlikah med moškimi in ženskami kristalno jasno že v času adolescence in zdaj jezno cepeta, ker svet ni tak, kot si je to v svoji narcisoidni zaslepljenosti predstavljal, to zveni kot kompliment. Zato bom to tako tudi vzel. Hvala.
[/quote]

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Izpod prstov dežurnega forumskega nedojebanca, ki ga frustrira, da je šele v srednjih letih odkril tisto, kar je večini o razlikah med moškimi in ženskami kristalno jasno že v času adolescence in zdaj jezno cepeta, ker svet ni tak, kot si je to v svoji narcisoidni zaslepljenosti predstavljal, to zveni kot kompliment. Zato bom to tako tudi vzel. Hvala.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Velika večina ljudi po 30. je skupaj zaradi ekonomske računice.

Exactly! S tem, da to velja za 95% zensk, kvecjemu 5% moskih. Kar se ne pomeni, da ni prisotna strast. Je. Ampak brez ekonomske racunice se v resno zvezo spustijo redke “zrele” zenske.
Moski si sicer lahko domislja karkoli hoce. In pogosto tudi si. Tudi to, da je zenska agenda njegova.

So pa tudi primeri kjer se zenska tipu prepusti, ker se ji alternative zdijo slabse. In moski dejansko vodi. Ampak se v taksnih primer le do tocke, ko zenski ustreza.

Izpod prstov dežurnega forumskega nedojebanca, ki ga frustrira, da je šele v srednjih letih odkril tisto, kar je večini o razlikah med moškimi in ženskami kristalno jasno že v času adolescence in zdaj jezno cepeta, ker svet tak, kot si je to v svoji arcisoidni zaslepljenosti predstavljal, to zveni kot kompliment. Zato bom to tako tudi vzel. Hvala.
[/quote]
Desiderius kaj se spet paviš? Si povprečnega videza, povprečne inteligence, imaš povprečno ženo, povprečen avto, povprečno izobrazbo in povprečen zaslužek. Nič posebnega nisi!😎

Hahaha…

Mislim, da oba veva kdo je in kdo ni nedojeban. Kaj kdo ve oz. zna vedenje tudi izkoristiti za ves kot forumsko duvanje, pa je razvidno tudi iz prvega stavka. Sljakaj jace, manijace, za fantazijsko predstavo svoje vloge, lol.

Hahaha…

Mislim, da oba veva kdo je in kdo ni nedojeban. Kaj kdo ve oz. zna vedenje tudi izkoristiti za ves kot forumsko duvanje, pa je razvidno tudi iz prvega stavka. Sljakaj jace, manijace, za fantazijsko predstavo svoje vloge, lol.

Na splosno si upam trditi, da vecina moski v zvezi zivi v utvari, prividu. Ta utvara, privid, jih lahko motivira, da so strastno to ali ono, se vedno pa je zgolj utvara.

Hahaha…

[/quote]
je beta copatar pripel sliko svoje žene. Nobena lepotica ni, taka kmetica deluje.
~LOL~

Maj pojnt igzekli.

Iz tvojega pisanja ni razbrati, da bi ti kaj dosti vedel, zato se ne ülepaj z dvojino name.

z tvojega pisanja ni razbrati, da bi ti kaj dosti vedel, zato se ne šlepaj z dvojino name.

Iz tvojega pisanja ni razbrati, da bi ti kaj dosti vedel, zato se ne šlepaj z dvojino name.

Desi vam je v bistvu neke vrsta tale tip:

Vaš link

Namrec, tudi tega tipa neskoncno inspirira zenska. Zene ga, da se trudi, da…
In razvija svoje teorije, da vztraja s pozitivnim prepricanjem.

in tička na veji, ki si izkazujeta naklonjenost s kljunčki… 🙂

DXB
vam je neka vrsta tega tipa. Oba govorita slovensko.

Sarkazem OFF

Si sploh kdaj bil v zvezi? Nikoli? Ker nočeš? Ker ne moreš? Ker se bojiš? Si bil vsaj 1x v zvezi? Bil, pa te zapustila, strla srce, ko te je zamenjala za drugega in boljšega in te naredila za večno zagrenjenega jamrača, ki je še bolj patetičen od Polarca?

Kaj ti drekač toliko gobezdaš o zvezah, torej o stvareh, o katerih iz svoje lastne prakse ne veš čisto nič in samo teoretiziraš???
Dolgočasen si kot posušen kuurac.

Si sploh kdaj bil v zvezi? Nikoli? Ker nočeš? Ker ne moreš? Ker se bojiš? Si bil vsaj 1x v zvezi? Bil, pa te zapustila, strla srce, ko te je zamenjala za drugega in boljšega in te naredila za večno zagrenjenega jamrača, ki je še bolj patetičen od Polarca?

Kaj ti drekač toliko gobezdaš o zvezah, torej o stvareh, o katerih iz svoje lastne prakse ne veš čisto nič in samo teoretiziraš???
Dolgočasen si kot posušen kuurac.
[/quote]
Hahaha, a to mi iz lastne prakse delis napotke? lol

Magnetizem + medsebojno razumevanje in sorodne vrednote

Ljubezni do? Denarja? Ugodja? Partnerja?

Razmišljati enako kot moški je tvoja interpretacija zapisanega. Smisel vsakega občevanja naj bi bil zbliževanjedveh svetov. Ko človek ugotovi, da ne gre, odneha, sicer bi zašel v prisilo.

Povsem enak koncept tudi pri poznejšem komentarju: nobena ženska ni prisiljena spolno (ali kako drugače) občevati z menoj. Nasprotno… želim občevati zgolj s tistimi, ki ob meni čutijo poželenje. In ne želim (spolno) občevati s tistimi, ki ob meni poželenja ne čutijo.

Kot sem zapisal poprej: moje poslanstvo ni izpolnjevati pričakovanja drugih, temveč svoja. Če obstajajo drugi, katerim so izpolnjena določena pričakovanja s tem, da izpolnjujem svoja (in obratno), potem sva kompatibilna, sicer sva si bolj kot ne v breme.
[/quote]
Torej mora čutiti poželenje le do vas osebno, nobenih drugih lastnih poželenj, fantazij.. fetišev?

De omnibus disputandum..

Torej mora čutiti poželenje le do vas osebno, nobenih drugih lastnih poželenj, fantazij.. fetišev?
[/quote]

Ne razumem obsedenosti s toliksno ekskluzivnostjo. Primerov simbioze in sinergije je v naravi kar nekaj. Pa tudi parazitizma in podobnih zadev. Jaz izhajam iz aspekta simbioze in sinergicnih ucinkov in zavracam koncept zajedalstva (seveda z vidika dolgorocnosti, kratkorocno oz. “akutno” naj bi vsak izmed nas bil pripravljen tudi dolocene zrtve za dobrobit drugega/skupnosti).

Ce se vrnemo na partnerski odnos in na pozelenje. Moja dolznost je postaviti meje, kjer posledice ravnanj drugega ogrozajo (ovirajo, onemogocajo) udejanjanje mojih lastnih zelja in pricakovanj. Ko torej sla drugega preseze to mejo, ko torej ravnanja drugega z namenom potesiti to slo pricnejo predstavljati nevarnost/oviro/skodo/… zame, je cas za razhod.

Ne razumem obsedenosti s toliksno ekskluzivnostjo. Primerov simbioze in sinergije je v naravi kar nekaj. Pa tudi parazitizma in podobnih zadev. Jaz izhajam iz aspekta simbioze in sinergicnih ucinkov in zavracam koncept zajedalstva (seveda z vidika dolgorocnosti, kratkorocno oz. “akutno” naj bi vsak izmed nas bil pripravljen tudi dolocene zrtve za dobrobit drugega/skupnosti).

Ce se vrnemo na partnerski odnos in na pozelenje. Moja dolznost je postaviti meje, kjer posledice ravnanj drugega ogrozajo (ovirajo, onemogocajo) udejanjanje mojih lastnih zelja in pricakovanj. Ko torej sla drugega preseze to mejo, ko torej ravnanja drugega z namenom potesiti to slo pricnejo predstavljati nevarnost/oviro/skodo/… zame, je cas za razhod.
[/quote]

Ne vem, če se razumemo (ali je pač spet en Scipovski manever pred Ilipo oz. klasični kvazi-zafilozofirano prodajanje megle, ko zmanjka stvarnih argumentov).

Vprašanje je sila preprosto: “Mora ženska čutiti poželenje le do vas osebno, nobenih drugih lastnih poželenj, fantazij.. fetišev?”

Kar pa seveda spominja na viktorijansko skrb gospode, ki ni marala, da ženske sedaj lahko berejo.. saj se ni vedlo, kaj ženske sedaj mislijo in katere le vse nevarne misli jih sedaj rojijo po njihovih (nerazumnih?) glavah”

De omnibus disputandum..

Do partnerja. Preizkušnje pridejo in grejo, a do sedaj nama je še vsakič uspelo rešiti vse, ker ko sva se usedla in iskreno pogovorila, sva hitro rešila vse nesporazume in trenja. Obema mora biti mar in to čustvo mora biti obojestransko. Tako je spoštovanje, strast, stabilnost, sklepanje kompromisov, … posledica in nekaj najbolj naravnega. Ko ljubiš o tem ne razmišljaš. Ne o materialnem, ne o koristih, ne o varanju,… Narediš vse, da “štima”. Ljubezen se ne da razložiti, ni to nekaj, kar znanost lahko stlači v definicijo. Ljubezen čutiš s srcem. Kdor gre v startu v zvezo brez ljubezni, je ta prej ali slej obsojena na propad ali trpljenje enega ali obeh partnerjev. Ne splača se, ne glede na “koristi”, ki jih preračunljiv partner pričakuje. Če kdo še vedno misli, da bo z denarjem in bogastvom srečen, se debelo moti. Živeti je treba z odprtim srcem in cujecno! Šele takrat lahko najdeš srečo,ljubezen, smisel,strast,.. V najmanjših detajlih, trenutkih in v skromnosti, hvaležnosti. Žal ima naša družba danes “polno rit vsega” in gleda v zaklad iz oči v oči a ga zaradi zaslepljenosti in iskanju (lažne) popolnosti ne vidi.
[/quote]

Iiiiiiii, kolk lepo. 🙂

Desi ne se jezit ker sem te sahmatirala
Najprej je znanje za njim hodi vse ostalo. Imas obleko ce ne ves da grejo gate na rit in ne na glavo ti nic ne pomaga.
Lahko si tud doktor nevem cesa , vprasaj se kako si postal doktor zaradi znanja,ki si ga pridobil ali moci.? Ja znanja ane
No pustimo tiste ki kupujejo spricevala,znanja pa vseen nimajo
Tvoje delo temelji na neznanju iz katerega se razvija v znanje ( temu se rece ucenje ali razvijanje in cez xxy let bo to novo znanje,ki se ga bojo ucili drugi,a mislis da je ajnstajn zacel z znanjem,ne naucil se je in clovestvu podaril novo znanje
Ucenje znanje ,novo znanje in tako v nedogled
Ali ucitelj ,ucenec,ucenec postane boljsi od ucitelja (novo znanje)
Pa ne spet v sovinizem zhajat iz uzaljenosti (z modnimi hisami in surovo mocjo in strastjo moskih) ker te je ena zenska( seveda jaz sicer ne filozofiram in citiram toliko mislecev kot ti) nokavtirala.
Znanje je moc,znanje pa nima spola
[/quote]

Vidiš, mi ostali bralci, razumemo, kaj želiš povedati.. tvoj sogovornik zanalašč ne (ker ogroža že tako načet njegov pogled na svet, ki mora imeti formo, kjer je on Atlas). Nič ni sveto, ne napad.. ne prodajanje megle.

Znanje je med pomembnejšimi.. ker potem lahko prideš na stopnjo, da razumeš besede Simone de Beauvire: “Avtentična svoboda je recipročno prepoznavanje dveh svobod.”
Kjerje na tebi, le to, da daš vso svobodo, ki jo zmoreš. Brez znanja je ne moreš.. se držiš stereotipnih razmerij, tradicije ali verskih zapovedi.
Ampak svoboda (znanje) je shrljiva iz njih perspektive, ker so z njo slečeni.. “izgubijo vse”. Ali kot je že star pregovor rekel: “Bolj vrabec v roki, kot golob na strehi.”

Varnost “imeti” v prvi vrsti. Znanje pa plaši. Fantazija je zato strah in trepet, orintološki preplah obstoja vseh vrst ptic tega sveta.. ko pa si človek upa držati v rokah le vrabčico (pa še to se ima raje v zlati kletki tradicionalnih vrednot in malce sodobnega potrošništva.. in ne v dlaneh samih).

Znanje in fantazija požene strah v kosti, testosteron zamenja adrenalin.. in moč je le napasti.

De omnibus disputandum..

Gotovo se ne razumeva, saj je vprasanje z mojega zornega kota butasto. Zakaj? V kontekstu pozelenja: definitivno mi je bolj pogodu, ce gre pri spolni sli za ekskluzivo. Ki sicer ni nujen predpogoj, je pa sila zazelena iz povsem pragmaticnih razlogov (SPB, ustklajevanje treh zahteva vec manevriraranja, kakor dveh, itd.)

Drugega dela vprasanja ne znam povezati s prvim. Kot na samostojno, drugo vprasanje morem zgolj odgovoriti: to je t.i. izlocitveni kriterij. Ce zenska ne bi imela lastnih zelja, sanj, se ne bi navdusevala iz sebe, se zanjo ne bi kaj prida zmenil. Sele ko je vse to prisotno, namrec moremo sploh ugotavljati kompatibilnost (zdruzljivost) le-teh z mojimi.

Vse to je bilo v mojem pisanju ze veckrat jasno zapisano, tako da… mislim, da se nekje nisva razumela. Prosim za dodatno pojasnilo.

New Report

Close