Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ste videli, kako je Klakočarka uničila Godčevo

Ste videli, kako je Klakočarka uničila Godčevo

V varnem zavetju Goloba se izživlja nad poslanci.

Saj ne bo dolgo …

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 22.02.2023 ob 08:44

Saj ne bo dolgo …

Do Janezovega vnebovzetja bo ziher.

Klakočarjeva je nočna mora za desnico, vsakič jih obdela tako, da ne vedo kje se jih drži glava.

bravo urška, 22.02.2023 ob 08:48

Klakočarjeva je nočna mora za desnico, vsakič jih obdela tako, da ne vedo kje se jih drži glava.

Pametna in sposobna ženska.

Pogrešam serijo kritik glede teže gospe Godec. Recimo, kopijo izjav, ki so padale na račun Nataše Pirc ali Nike Kovač. No, dejmo!

No no , pa ne se s tem hvalit , oni so v službi nas ljudi , ona nima privat firme .

a zdej pa nič vzdevkov?, 22.02.2023 ob 10:39

Pogrešam serijo kritik glede teže gospe Godec. Recimo, kopijo izjav, ki so padale na račun Nataše Pirc ali Nike Kovač. No, dejmo!

Njena teža me prav nič ne briga. Pridelala jo je sama, nosi jo sama, meni je zanjo vseeno.

Mi je pa bilo patetično nabiranje volilnih glasov brez modrca.

FOTO: Uf, poglejte, kaj je poslanki SDS pokukalo iz tesne majčke

Glejte, rodila je TRI otroke, torej je ženska in to pridobitna za narod. Glede na njen vodez pa se jaz že ne bi zaljubil vanjo …. v kloako prav tako ne. Morda v Dominiko, da sprobam, če ima res tako globoko pizdo…..

https://novice.najdi.si/predogled/novica/67f596533d691c0342850fd8684189c1/NaDlani-si-%C4%8Casopis-Na-Dlani/Dolenjska-in-Posavje/VIDEO-V-javnost-pri%C5%A1li-intimi-posnetki-na%C5%A1e-znane-politi%C4%8Darke

Pričakujejo odraslo obnašanje ljudi, a sami kot v otroškem vrtcu, kjer bi bil še v slednjem večji red.

Urška in njena aroganca sta prešla vse meje. Večina ljudi jo ima vrh glave.

Tudi ta Klakočar je vredna svojega denarja, mascevalna, zakompleksana in išče načine kako pokazati da je nad njimi. Burleska in za to govno od poslancev in predsednice parlamenta plačujemo mi.

Klakočarjeva je narcisek ali pa MOM. Ves čas provocira in napada, sploh se ne zna normalno pogovarjat

Vesel oče, 22.02.2023 ob 12:17

Glejte, rodila je TRI otroke, torej je ženska in to pridobitna za narod. Glede na njen vodez pa se jaz že ne bi zaljubil vanjo …. v kloako prav tako ne. Morda v Dominiko, da sprobam, če ima res tako globoko pizdo…..

https://novice.najdi.si/predogled/novica/67f596533d691c0342850fd8684189c1/NaDlani-si-%C4%8Casopis-Na-Dlani/Dolenjska-in-Posavje/VIDEO-V-javnost-pri%C5%A1li-intimi-posnetki-na%C5%A1e-znane-politi%C4%8Darke

Joj, joj, oče! Ali ste “katoliški intelektualci” res tako nizko padli !?

Godčeve ni treba nič uničevati, sama največ naredi v to smer, jaz še nisem od nje zasledila, da bi o komerkoli ali čemerkoli imela povedati kaj pozitivnega, razen seveda o presvetli sds in pacientu. Niti enkrat. Niti pomotoma. Čim usta odpre, samo strup ven šprica.

Če se kdo ne strinja, prosim link na eno samo samcato njeno pozitivno izjavo, ki se ne nanaša na sds, katoliško cerkev ali pacienta.

Zanimivo, nič od nič od nje, a komplicirala bo na žive in mrtve okoli pravil, ki nimajo prav nobene veze s pomembnimi odločitvami.

Kaj je dokazala gos neumna?

Klakocarjeva je nesposobna samokontrole in samokritike. Pa sem jo na zacetku zagovarjala.

problematicna, 22.02.2023 ob 14:00

Klakocarjeva je nesposobna samokontrole in samokritike. Pa sem jo na zacetku zagovarjala.

Pravilno dela. Tudi jaz nimam tolerance do tepcev.

Samo da imas toleranco do Jankovica in odpuscenih 30 milijonov, pa je vse dobro.

Zakaj pa ne s kako ciganko, ki je še bolj pridobitna za narod, saj rodi 10 otrok?

Upam, da bo zdaj ciriralo – namenjeno je veselemu očetu

Zakaj pa ne s kako ciganko, ki je še bolj pridobitna za narod, saj rodi 10 otrok?

Klakočar je skregana sama s sabo in celim svetom. Zelo težek karakter in ne predstavljam si, kako jo je bivši mož sploh prenašal.

Razumi jo, se je spet Golob s Tino kazal po Planici namesto z njo. More ta bes na neko stresti.

Ciganke niso Slovenke. Torej delajo škodo našemu narodu.

New Report

Close