Ste videli, kako je Klakočarka uničila Godčevo
a zdej pa nič vzdevkov?, 22.02.2023 ob 10:39
Pogrešam serijo kritik glede teže gospe Godec. Recimo, kopijo izjav, ki so padale na račun Nataše Pirc ali Nike Kovač. No, dejmo!
Njena teža me prav nič ne briga. Pridelala jo je sama, nosi jo sama, meni je zanjo vseeno.
Mi je pa bilo patetično nabiranje volilnih glasov brez modrca.
FOTO: Uf, poglejte, kaj je poslanki SDS pokukalo iz tesne majčke
Glejte, rodila je TRI otroke, torej je ženska in to pridobitna za narod. Glede na njen vodez pa se jaz že ne bi zaljubil vanjo …. v kloako prav tako ne. Morda v Dominiko, da sprobam, če ima res tako globoko pizdo…..
Vesel oče, 22.02.2023 ob 12:17
Glejte, rodila je TRI otroke, torej je ženska in to pridobitna za narod. Glede na njen vodez pa se jaz že ne bi zaljubil vanjo …. v kloako prav tako ne. Morda v Dominiko, da sprobam, če ima res tako globoko pizdo…..
Joj, joj, oče! Ali ste “katoliški intelektualci” res tako nizko padli !?
Godčeve ni treba nič uničevati, sama največ naredi v to smer, jaz še nisem od nje zasledila, da bi o komerkoli ali čemerkoli imela povedati kaj pozitivnega, razen seveda o presvetli sds in pacientu. Niti enkrat. Niti pomotoma. Čim usta odpre, samo strup ven šprica.
Če se kdo ne strinja, prosim link na eno samo samcato njeno pozitivno izjavo, ki se ne nanaša na sds, katoliško cerkev ali pacienta.