Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Ste videli???

Ste videli???

Ste videli danes po TV-ju kako se je danes poročil g. Jelenčič. Rekli so na petek pa še trinajstica je. Bil je zelo vesel nevesta isto in so jih zasipali z rižem, da bodo imeli naraščaj…
No kaj jaz vem meni je Jelenčič faca pa povejte kar hočete. No politiko pustimo na stran.
Zanima me kako to, da tako mlado dekle se poroči za tako starejšega moškega od sebe. Verjetno igrajo tukaj dinarčki kaj ne??? Ne verjetno, da igra vlogo tukaj denar ampak sigurno, da je tako hmmmmmm, za nevesto ne bi rekla, da se je z Jelenčičem poročila zaradi ljubezni. Kaj vi menite???

Lp,

ma ne vem..jest sam zase rečem da se stakim starim descem ne bi mogla poročit pa če bi mu ne vem kok dnarja!

Po moje je kr zarad dnarja – sej mogoče jo tud mal privlači (izkušenost, pač!) sam dnar pa je po moje prevladal. Pa ona je še ful mlada! Ne vem, če bo trajalo…

Ja jaz pa sem ob polnoči gledala ognjemet kar s svojega balkona, ker sem čisto blizu Brda doma. Trajal je kar 15 minut. Si lahko predstavljate, koliko denarja je zletelo v zrak. Pa končno, če si lahko privošči naj si. Sreče si s tem ne more kupiti.

sploh pa je on Jelinčič ne Jelenčič…

oj iz kje pa si= jaz sem tudi iz balkona firbcala
cau

Meni so bili vedno všeč starejši (imam pa 2 leti starejšega). Tako da….? usoda mi je sicer namenila mladega možeka, mi je pa večkrat bil všeč kak starejši (npr 15 let in gor), ne vem zakaj… tako, da jaz si čisto predstavljam tako ljubezen…

New Report

Close