Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste vse dobile otroški dod.??

Ste vse dobile otroški dod.??

jaz ga namreč včeraj ko naj bi bil nakazan nisem.Pa tudi danes ni nič.Oddala sem pravočasno in res ne vem kaj bi lahko bilo še narobe!!

Jaz sem dobila včeraj.
Kdaj si pa prejela odločbo ? Mislim, da je fora v tem, da oni čakajo tisto poštno povratnico, da pride nazaj, preden začnejo nakazovat.
Po mojem boš dobila naslednji mesec dvojno.

Oddala si pravočasno… si osebno nesla tja in si sigurna da so dobili? Si ti dobila odločbo?

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

ja dobila odločbo 15.11.sama sem nesla vlogo tja

Januarja, ker si oddala v enajstem mesecu in je prvi za december, ki bo nakazan v januarju. Tako so lani razložili meni, ko sem pozabila oddati in sem oddala teden kasneje, pa izgubila dva meseca.

ja sej sem šla pogledat na lansko odločbo ki je veljala do 31.10-oddala pa sem 10.11.-ampak kakor jaz razumem se mi je prekinilo za nazaj pa ne dobim :(((((((((Pa ravno December je ko sem hotla obdarit moja dva otročka-to sem žalostna

Vidim da si bila ravno takouspešna kot jaz, ne za nazaj ne dobiš nič, za nazaj pobira samo država…. mi ne dobimo.
Pred 31.10. bo morala oddati, si se vsaj za vse večne čase naučila tkao kot jaz.
Žal mi je, jaz sem bila lani pošteno besna pa ni nič pomagalo.

New Report

Close