Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Ste za neodvisno Kosovo ali proti?

Ste za neodvisno Kosovo ali proti?

ČE JE KDO TU NESTRPEN SI TO TI žOGICA !!!!!!!!!!Množijo kot zajci??????
A sploh poznaš zgodovino Kosova? Preden odpreš temo si razsvetli obzorje. Pa ne pridigaj drugim , da da so nestrpni, saj nisi nič boljša.

O tem bi se pa dalo razpravljati, najbolje da kar temo o nestrpnosti odpremo.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Tudi mednarodna skupnost izgublja zanimanje za ta del ozemlja ali pa kar za ta folk s čimer močno olajšajo delo Lavrovu. Po moje jih bodo sčasoma prepustili na milost ali na nemilost Srbom.

Po mojem bodo Srbi prepuščeni na milost ali ne milost Albancem.

Mar sem jaz edini, ki misli, da bo v primeru združitve oz. ohranitve Kosova in Srbije v eni državi koristila le albanskemu delu prebivalsva?

Kosovo Srbom, Albance v Albanijo, od koder so prišli in problem je rešen.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mhm, tebe pa v Haag.

Daj meni nevedni obnovi zgodovino Kosova, da bom tako kot ti postala vsevedna. Da so se razmnozevali kot zajci je dejstvo in ne zalitev. Poglej si statistiko prebivalstva leta 1950 in 1990, mogoce bos kaj opazila.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Kako?!?!?!?! A nisi ti nekje obsojala nestrpnosti in sovražnega govora drugih???

Siptarji sami zase pravijo, da so Siptarji. Samo naglas je drugacen, kot ga uporabljamo mi. Reproducirati se kot zajec pa zame ni zalitev. Tudi seksati kot zajec ne.

Ne bi rekla, da sem jaz toliko obsojala nestrpnost, kolikor sem hotela poudariti, da doloceni ljudje tukaj vpijejo NESTRPNOST, ko napises, da je Jansa bil komunist ali ko napises, da Cerkev skriva pedofilijo, ko pa oni druge, pozabljajo pa, koga zmerjajo z morilci, koga z neumnezi itd.

Skratka, kar se mene tice, bi jaz na tem forumu dovolila marsikatero krepko besedo. Ampak ko pa nekdo pise pritozbe na vedenje druge strani, pozablja pa, kaj sam pise, takrat pa tudi jaz zacnem obsojat.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Daj, no, Žogica, še enkrat preberi svoje sporočilo, pa iskreno povej, ali se ti res ne zdi nestrpno.

in Slovenijo Slovencem, ostale pa od koder so prišli!

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

in Slovenijo Slovencem, ostale pa od koder so prišli![/quote]

Ce zdaj jaz se dodam Ljubljano Ljubljancanom, bom gotovo v mojem primeru slo za nestrpnost.

Hudo:))

On opic: delitve ne bo, velike sile (ZDA, EU, Rusija) so se že sporazumele o tem.

Po moje bo Kosovo evropski Hong Kong…uradno bo del Srbije, v bistvu pa Srbija tam ne bo imela oblasti.

Kaj pa Štajerske, Primorske, Dolenjske, Gorenjske, Koroške …..?

Do sedaj še ni bilo teženj, da bi se prebivalci katere od naših pokrajin odcepili ;).

Bi bilo pa fino, da bi Slovenija imela eno svojo državico, t.i. davčno oazo.

V Sloveniji je delo preveč obdavčeno in bi se bilo fino registrirati v t.i. oazi.

Tako kot ima Švica Liechtenstein, Francija Monako, Italija San Marino, VB Gibraltar, itd.

Štirje od desetih Srbov bi žrtvovali vstop v EU za Kosovo. Vsak deseti pa je za to pripravljen v vojno.

Kacinova izjava razjezila Srbe

V Srbiji so ogorčeni nad izjavo Jelka Kacina, ki je dejal, da je Kosovo de facto neodvisno že od leta 1999.

Vir:
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=156376

Sem za neodvisno Kosovo in to takoj.

Nekaj ti naj bo jasno.
Ti prostori tukaj niso rezervirani samo za Slovence.
Danes jih tukaj naseljujemo v večini Slovenci, nismo pa vedno tukaj bili in tudi ne bomo.

Jaz sem tudi za neodvisno Kosovo. Hkrati pa tudi za neodvisno Republiko Srbsko. Zavzemam se tudi za neodvisno Dolenjsko.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Dolenjska ne more postati neodvisna, ker slovenska ustava tega ne dopušča.

Tudi Republika Srbska ne more postati samostojna, ker po Daytonskem sporazumu to ni mogoče.

Enako velja za Kosovo.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Za Kosovo ne velja kar tako več. Je bila vojna tam, vmešal se je NATO, OZN. Sedaj je vse le še v rokah mednarodne skupnosti.

NI nobene pravne osnove za neodvisnost Kosova.Dajte si dopovedat, da ni moč neki državi vzeti ozemlja samo zato, ker si ljudje, ki tam živijo, to želijo.

Če bi mednarodna skupnost lahko Srbiji vzela Kosovo, bi to že zdavnaj naredila.Pa ga ne, ker ve, da ne more.Zato s ezdaj čaka, ali se bo Srbija nemara odločila in sama podarila Kosovu samostojnost.To vedno lahko.

Res je, da Srbija trenutno na Kosovu nima oblasti, ker je to mednarodni protektorat pod zaščito UN, še evdno pa je to njeno ozemlje.

Mednarnodna skupnost uvede sankcije proti Srbiji.

Npr. EU zavrne vstop Srbije v EU.

In Srbija mora priznati samostojnost.

New Report

Close