Ste za neodvisno Kosovo ali proti?
Daj meni nevedni obnovi zgodovino Kosova, da bom tako kot ti postala vsevedna. Da so se razmnozevali kot zajci je dejstvo in ne zalitev. Poglej si statistiko prebivalstva leta 1950 in 1990, mogoce bos kaj opazila.
Siptarji sami zase pravijo, da so Siptarji. Samo naglas je drugacen, kot ga uporabljamo mi. Reproducirati se kot zajec pa zame ni zalitev. Tudi seksati kot zajec ne.
Ne bi rekla, da sem jaz toliko obsojala nestrpnost, kolikor sem hotela poudariti, da doloceni ljudje tukaj vpijejo NESTRPNOST, ko napises, da je Jansa bil komunist ali ko napises, da Cerkev skriva pedofilijo, ko pa oni druge, pozabljajo pa, koga zmerjajo z morilci, koga z neumnezi itd.
Skratka, kar se mene tice, bi jaz na tem forumu dovolila marsikatero krepko besedo. Ampak ko pa nekdo pise pritozbe na vedenje druge strani, pozablja pa, kaj sam pise, takrat pa tudi jaz zacnem obsojat.
in Slovenijo Slovencem, ostale pa od koder so prišli![/quote]
Ce zdaj jaz se dodam Ljubljano Ljubljancanom, bom gotovo v mojem primeru slo za nestrpnost.
Do sedaj še ni bilo teženj, da bi se prebivalci katere od naših pokrajin odcepili ;).
Bi bilo pa fino, da bi Slovenija imela eno svojo državico, t.i. davčno oazo.
V Sloveniji je delo preveč obdavčeno in bi se bilo fino registrirati v t.i. oazi.
Tako kot ima Švica Liechtenstein, Francija Monako, Italija San Marino, VB Gibraltar, itd.
Kacinova izjava razjezila Srbe
V Srbiji so ogorčeni nad izjavo Jelka Kacina, ki je dejal, da je Kosovo de facto neodvisno že od leta 1999.
Vir:
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=2&c_id=156376
NI nobene pravne osnove za neodvisnost Kosova.Dajte si dopovedat, da ni moč neki državi vzeti ozemlja samo zato, ker si ljudje, ki tam živijo, to želijo.
Če bi mednarodna skupnost lahko Srbiji vzela Kosovo, bi to že zdavnaj naredila.Pa ga ne, ker ve, da ne more.Zato s ezdaj čaka, ali se bo Srbija nemara odločila in sama podarila Kosovu samostojnost.To vedno lahko.
Res je, da Srbija trenutno na Kosovu nima oblasti, ker je to mednarodni protektorat pod zaščito UN, še evdno pa je to njeno ozemlje.