Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste že bili v Aleji

Ste že bili v Aleji

Jaz še nisem bila. Čeprav je odprta že nekaj časa. Sem rekla, da bom sedaj šla v poletnih mesecih, ko je manj gužve. Zanima me, kje se lahko parkira pred samim nakupovalnim centrom, ali imajo samo parkirna mesta v garaži?

Ne vem zakaj bi parkirala zunaj. Jaz vedno raje parkiram v kleti. Če je sneg mi ni trea gazit, če je dež, se mi ni treba z marelo in vozičkom jeb**, če je vročina, pa je avto v kleti.

To je že vse res, ampak najbrž nisi pomislila, da vsi pač neradi parkiramo v garaži. Zato sem tudi postavila vprašanje.

Jaz sem bila, a sem totalno razočarana – čisto nič novega, česar ni že v City parku – oz. sta 2 meni čisto brezvezni trgovini slabši od Newyorkerja, sicer pa veliko manj trgovin kot v City parku. Sicer pa vse ogromno – ne same trgovine, ampak hodniki, Wc-ji – en kup enega praznega prostora, od trgovin pa vse skupaj en velik nič.

To je že vse res, ampak najbrž nisi pomislila, da vsi pač neradi parkiramo v garaži. Zato sem tudi postavila vprašanje.
[/quote]

Pejd z lpp, vlakom, biciklom peš…..

bil.
Parking je OK.
Štacune pa … nič, kar ne bi bilo že drugjein manj kot v Supernova Šiška

2x, ampak sam v lokalu 🙂
Parking imaš uzun.

[/quote]

Parkiranje je enostavno v Aleyi. Najenostavnejše od vseh garaž in parkirišč v Lj.. Ni strmih uvozov, svetlo, široko, za kartico ne ustaviš na klancu z ročno. Parkiraj v drugi kleti ki ni nikoli čisto polna. Še veš ne da si v kleti, tako je svetlo. Na stebrih je označen tvoj parkirni prostor in dvigalo. Presenečena boš.

Parkiranje je enostavno v Aleyi. Najenostavnejše od vseh garaž in parkirišč v Lj.. Ni strmih uvozov, svetlo, široko, za kartico ne ustaviš na klancu z ročno. Parkiraj v drugi kleti ki ni nikoli čisto polna. Še veš ne da si v kleti, tako je svetlo. Na stebrih je označen tvoj parkirni prostor in dvigalo. Presenečena boš.
[/quote]

Hvala za vzpodbudo. Ne maram parkiranja v garaži ravno zato, ker so mi tako temne in se ne počutim fajn. Ampak ker praviš, da je svetlo bom tokrat parkirala v garažo.

Hvala za vzpodbudo. Ne maram parkiranja v garaži ravno zato, ker so mi tako temne in se ne počutim fajn. Ampak ker praviš, da je svetlo bom tokrat parkirala v garažo.
[/quote]

še dobro, da si bejba – tipi parkiramo cu.rake v čisto temo … pa znamo priti z njimi ven ☺

Razocarana nad ponudbo, res nic novega. Govorilo se je, kako bi veliko novih znamk in veliko trgovin, a velika vecina trgovin, kot povsod drugje.
Je pa res garaza ena lepsih, svetlejsih in bolj preglednih, zelo veliki parkirni prostori in ce parkiras kaksno vrsto stran od vhoda, je tudi vedno dovolj prostora.

Nič posebnega. Ena čudna energija je notri. Interspar mi je pa prav odbijajoč.
Tako, da sta mi City park ali pa Supernova veliko bolj sipmatična.
Aleja pa je postala očitno tudi zbirališče za lokalno mularijo iz Celovških dvorov (12 – 17 let), ki tam preganja čas …
Tako, da zame to ni noben presežek. Prej razočaranje.
Sem se pa najprej veselila odprtja, ker sem mislila, da bo središče nekako tako kot City Arkaden v Celovcu.

Pol je isto kot v Kranju v teh centrih. Taka čudna energija je notri, da po teh trgovinah sploh nočem več hoditi…. Res čudna. In dobesedno sem šla v nek podoben center v drugem kraju in je bila ful boljša energija notri.

Kranj je uročen, očitno. Ali pa mafija ima to pod nadzorom ali pa goljufa… nekaj je. Pa tako energijo sem opazila še na marsikje.

Kranj je pristal v rokah neke čudne magijske mafijske grupe… PAZITE SE. Energije so res postale tako zanič, da ni za povedati. Je pa Kranj preplavljen s šiptarji. To pa ve vsek in vidi vsak, ki se samo ustavi v mestu. Najbrž je povezano….

[/quote]

Če nerada parkiraš te najbrž ne bo pobralo, za en obisk Aleje, da na lastne oči vidiš kaj tam je in kaj ni?

Bila sem, parkiranje kot so napisale ali zunaj ali notri
Trgovine…vsec mi je miller, drugo pa…se najbolj pogresam boljso izbiro za otroska oblacila. Mislim da so 4 ki imajo za otroke.

Bila enkrat, pa ne bom šla več. Res popolno razočaranje. Hodiš od trgovine do trgovine, iščeš nekaj novega, zanimivega, pa ni ničesar. Res ničesar. Vse že videno, prežvečeno. Niti ene zanimive trgovine, zaradi katere bi se splačalo iti tja. Počutiš se kot tretjerazredni potrošnik, za katerega mislijo, da je očitno vse dobro in jih ni treba z ničemer pritegnit. Zaradi garaž pač ne bomo hodili tja.

Šoping centrov itak ne maram. Vsi so delani po istem kopitu. Enake štacune, enaka ponudba, enaki lokali. Včasih zaidem v katero od slaščičarn. Neke čudne energije so notri, se čuti.

Nisem. Verjetno še neki časa ne bom, ker me po trgovinah ne vleče. To kar rabim imam pa v bližini.

Tudi jaz ne maram po trgovinah hodit, sploh pa ne po teh nakupovalnih centrih. Zato tudi odlašam tako dolgo z obiskom. Verjetno se bom drugi teden zapeljala tja, da vidim kaj ponujajo in ali je res boljši kot City Park. Jaz sem kar na City Park navajena, ker imaš tam blizu tudi tržnico in še vse ostale velike trgovine.

Kakšen je pa kaj H&M? Sedaj bolj preko spleta nakupujem.

Ta center bo stagniral kot Mercator Šiška. Prebivalcem spalnih naselij ni pomembna bližina takega centra, temveč bližina centrov ki jih lahko obiščejo gredoč iz služb. Ostali nakupujejo v bližini postajališč LPP. BTC, Rudnik in po Lj nametani Lidli zato popolnoma zadoščajo, kar je vidno tudi pri obisku obeh centrov v Šiški. Aleja- še en drag spodletel eksperiment, takoj za stadionom Stožice.

Bila sem enkrat dva tedna po odprtju, šla le skozi. Drugič sem šla v Spar, me je razočaral. Lokali so sploh pesem zase. Ena in ista klientela. Na kavo bi sigurno šla kam drugam.

Šla iz firbca, posebej zato v Lj.
Kaj naj recem, totalno razocaranje.
Interspar obup, 3/4 iskanih stvari niso imeli ali pa jih nisem nasla…
ostalo pa, nic posebnega. Enako kot povsod.
Citypark ga prehiti v vseh pogledih.

Jaz tudi tam ne bi šla na kavo. Kafiči sozasedeni z eno in isto klientelo. Tudi hrana ni nič posebnega. Aleja je čisto brez potrebe. Kup trgovin je v Šiški. Sicer pa sta BTC in Rudnik .

New Report

Close