Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste že kdaj svojemu frocu prisolili klofuto?

Ste že kdaj svojemu frocu prisolili klofuto?

Odgovor na objavo uporabnika
Bogpomagaj, 17.07.2022 ob 14:45

Ne. Sem jo pa enkrat ugriznila. Imela je obdobje, pri cca 2,5 letih, ko je grizla. Kljub vsem pogovorom, razlaganju, prigovarjanju ni nehala. Ko je bila jezna, je ugriznila. Neštetokrat sem ji razložila, nič ni narobe s tem, da smo jezni, razumem, da ji ni všeč, ko česa ne sme, naj mi z besedami pove “mami, jezna sem!”, grist pa ne dovolim. Vse razumela, kimala, ni da ni. No, ko me je enkrat spet ugriznila, sem jo nazaj. Ne preveč, ampak dovolj, da je bolelo. Od takrat zna povedat, da je jezna in hoče mir. Grizla nikoli več po tistem.

Bravo!

To je zgledna vzgoja. Lahno agresivna, dostojno efektivna! To je pa tudi formula fizičnega kaznovanja.

Šeptanjon, 17.07.2022 ob 12:10

Evo. Poglej ka mi je naredlaa! Sn reko neee mami. Tačno ču iči na socialnu. Ej dobr da sm dal roke pred sebe ce ne bi kel na obrazu to. Na sliki se bolj tako vidi.

20220717-115847

Za pedra si ravno pravšnja.

BOŽO zdaj pa objavi še sliko Dokolenkota.

Nohte si postriz.

tema za sč, 17.07.2022 ob 11:48

No, starši na starševskem čveku: ste že kdaj? Ali pa izvedli kakšno drugo hujšo obliko discipline na svojem otroku/cih? Tako iz besa?

Kakšen je vaš pogled na telesno kaznovanje? Šiba novo mašo poje, ali pač?

Dajmo malo razpredat o tem. 🙂

Nikoli, star je 20, pa ga tudi nebi, tudi iz besa ne. Mojemu je bila kazen, da se mama samo obrne in utihne in je takoj ubogal in se opravičil. Tudi mene niso pretepali.

Boris03, 17.07.2022 ob 12:04

Nikoli nisem udaril otroka “iz besa”, vsi trije so skupaj od mene dobili tri “vzgojne” udarce po zadnjici. Starejša nikoli, srednja dvakrat in mali enkrat. To niso bila dejanja nemoči ali kaj podobnega, ampak enostavno postavljanje meje, ko besede niso zalegle. Ne mislim, da je otroke potrebno fizično kaznovati.

Mene je mama kaznovala že s tem, ko sem si moral iti sam po šibo… Vzgoja 80tih 🙂.

Enako kot Boris. Enkrat čez rit, potem ko sem bil že čisto umirjen. Kar hudi mi je bilo, a dal sem mulcu besedo in držal sem jo.

Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 17.07.2022 ob 14:59

BOŽO zdaj pa objavi še sliko Dokolenkota.

Daj no BOŽO.

rok-1, 17.07.2022 ob 15:11

Enako kot Boris. Enkrat čez rit, potem ko sem bil že čisto umirjen. Kar hudi mi je bilo, a dal sem mulcu besedo in držal sem jo.

No, mojje zaradi take obljube dobil loncek jogurta na glavo. Je utrujal, da ga bo jedel, pa sem vedela, da ga ne bo. Ker je se kar tezil, sem mu rekla ok, samo ce ga ne bos, ga dobis na glavo. Po tistem sva oba pazila, on, kaj hoce in jaz, kaj obljubim. Itak sem pa sebe strafala, saj je bilo potem potrebno tisto pocistiti.

New Report

Close