Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste že kupili apartma v Savudriji?

Ste že kupili apartma v Savudriji?

V tem super luxuznem Petram resortu?

Če še ne, vas mika?

Sem lih kliknil na novico… prazen clanek… oz da je 100m bazen kao najvecji v evropi… pa video…

😂ki ga nisem gledal.

Že oddajam. Julij je poln, za avgust so pa na voljo še trije tedni.

Že živim v betonu in asfaltu v bloku v lj.

Savudrija je zmeraj bila za siromake, pa naj ima 1 km dolg bazen…

Odgovor na objavo uporabnika
Jožefina406, 01.07.2023 ob 21:10

Savudrija je zmeraj bila za siromake, pa naj ima 1 km dolg bazen…

V Savudriji je hotel  Kempinski…ta ni za vsakogar…in siromaki nimajo  za najem apartmaja, niti za prikolico in pavšal.Doma so in noge namakajo v lavorju..

Bila na babjem vikendu v Savudriji. Ves čas smrdelo po kanalizaciji. Smo se po tistih skalah probale spravit v morje, v vodi do pasu, gledam kje bo moj naslednji korak…in mimo mene priplava ogromen drek, je se ga je še papir držal. Sem se samo obrnila  ven iz te svinjarije, FUJ! V kaficu pol preplesale celo noč, fajn je bilo, pol tudi smradu ne zaznaš več! Fuj in fej!

Sem kar zadovoljna s svojim aparmajem v Novigradu.  Ga ne zamenjam za dolgočasno Savudrijo…

V Savudriji t.j. na Alberih so že nekaj zgradili (betonske kocke) in še gradijo. To je  osnovnošolski primer uničevanja narave. Da zelo grdo izgleda in ne paše v tisi prostor, niti ne bi. Katastrofa, uničili bodo še en od redkih neokrnjenih delov tistega dela obale.

Savudrija mi pa res nikoli ni bila všeč.  Tudi ta resort ji ne bo dosti v pomoč …Umag in do Poreča je čisto druga pesem.

Če bi foušija gorela…..

Kimi824, 02.07.2023 ob 07:56

Sem kar zadovoljna s svojim aparmajem v Novigradu.  Ga ne zamenjam za dolgočasno Savudrijo…

Spomnim se Savudrije, tistega konca, kjer so sedaj hoteli, apartmaji (Crveni vrh). Sedaj je vse pozidano, kopljejo tudi dol na obali, proti rtu Savudrija. Tam ne bi imela vikenda. Pa nekdo piše o foušiji. Česa bi bila komu fouš?

Anonimno 9295, 01.07.2023 ob 20:02

Že živim v betonu in asfaltu v bloku v lj.

Točno to. A da bi sedaj šla v beton in gužvo še tja? Ne. Pa še fino bi bilo za to treba plačat. Baje so cene nepremičnin (betonskih) v nebo segajoče.

Ti apartmaji so za srednji sloj, da se tja skrije pred revščino, ki mu grozi. Zdaj ko se jogurt in žemlje tako nesramno dražijo, je srednjemu sloju še posebej težko.

Sem si šla včeraj ogledat ta resort. Prava umetnina! Luksuzno, vse urejeno! Ognjemet ki smo ga gledali z balkona je bil veličasten! Na bookingu gledam sobe, zelo lepe. Ana Roš ima tudi tu svojo restavracijo.

Meni je všeč. Drago pa je!

New Report

Close