Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste ze med zvezo bili zaljubljeni v nekoga drugega??

Ste ze med zvezo bili zaljubljeni v nekoga drugega??

Meni se ravno to dogaja. Enostavno ne vem kako, sem samo clovek. Zaljubljen v drugo. Se je vam to ze zgodilo?

Predlogi, izkusnje?

Odgovor na objavo uporabnika
Zaljubljen v drugo, 09.01.2025 ob 21:35

Meni se ravno to dogaja. Enostavno ne vem kako, sem samo clovek. Zaljubljen v drugo. Se je vam to ze zgodilo?

Predlogi, izkusnje?

Marsikomu se to zgodi. Kaj iz tega nastane, je pa drugo. Ali si samo zaljubljen, ali čutiš da bi lahko peljala novo zgodbo naprej? Je ona tudi zaljubljena? Verjamem da se tudi take zgodbe uspešno končajo, če so čustva vmes in sta res kompatibilna.

Pozabi. Posveti se svoji ženski. Trava je zelena tam, kjer jo neguješ. Lahko si posadiš in poseješ še cvetlični vrt, montiraš klopco, vodnjak, grmičke, lipo za senco, visečo mrežo…metuljčki pridejo, ptički, čebelice.. in uživaš. Za vedno.

Ali izbereš pekel.

Pamet v glavo..

Evo to se jaz bojim pri mojem partnerju 🙁

Samo naj mi pove da se odstranim!

Zaljubljena ne,prej zagledana. To pa mine in ni vredno poskusa.

Metuljčki v vsaki zvezi minejo. In ja… Trava drugje ni nič bolj zelena… Samo za*ebal se boš.

Posveti se partnerki, osveži zvezo… Zaljubljenost mine. Pomembno je, da ostanemo s človekom, s katerim se ujamemo in shajamo.

Ne.

In še vedno res mislim, da je stavek “sem samo človek” – samo izgovor. Nič takšnega se ne more zgoditi, če svojim čustvom enostavno ne dopustiš v to smer. In to mora biti že čisto na začetku, pri prvi misli.

rok-1, 09.01.2025 ob 23:19

Ne.

In še vedno res mislim, da je stavek “sem samo človek” – samo izgovor. Nič takšnega se ne more zgoditi, če svojim čustvom enostavno ne dopustiš v to smer. In to mora biti že čisto na začetku, pri prvi misli.

Jep, zato pravijo, da je ljubezen včasih tudi stvar odločitve.

Najdi si novo in prekini to zgodbo zberi pogum no, al bos skozi trpel??

No, 09.01.2025 ob 21:53

Pozabi. Posveti se svoji ženski. Trava je zelena tam, kjer jo neguješ. Lahko si posadiš in poseješ še cvetlični vrt, montiraš klopco, vodnjak, grmičke, lipo za senco, visečo mrežo…metuljčki pridejo, ptički, čebelice.. in uživaš. Za vedno.

Ali izbereš pekel.

Pamet v glavo..

Tako je. 👍

Ja, se mi je že zgodilo. Ampak med nama ni bilo nič. Ko se sedaj po več letih spomnim, sploh ne vem kaj mi je bilo všeč na njej. Ni moj tip ženske. Je minilo.

V večini mine. Če prekineta stike še preden se karkoli zgodi, je lažje . Če pa so stiki pogosti, pa se zna hitro spremeniti v afero. Ljubezen je tudi stvar odločitev. Se strinjam, čeprav zaljubljenosti ne moremo kontrolirati, pretrese nas nekdo, čeprav ni naš tip človeka. Zakaj? Ker v nas sproži podzavestni odziv, nekaj na tem človeku nam je tako močno potegnilo, čutimo močno kemijo, čeprav ni naš tip človeka, niti si ne predstavljamo skupnega  življenja .Sem samo človek je le izgovor, kadar si želiš afero. Ker tudi to je zavestno dejanje. Morata se začeti dogovarjati, skrivati telefon pred partnerjem, da se dobita na pijači in potem sta oba samo človeka in kar padeta drug na drugega. To so še kako zavestna dejanja, to da pravite da ste samo človek, pa je le opravičilo.  Sedaj pa trezen premislek pri sebi, kaj si želiš. Adrenalin, afero, skrivanje pred partnerjem, ali umik preden se je karkoli začelo. Predvsem pa trezen razmislek, zakaj se je to sploh zgodilo. Kaj nam manjka v zakonu, zakaj smo se zaljubili v drugo osebo. Resna čustva, zgolj dolgočasje ali želja po avanturi .

Ne, ker ne bi mogla biti v zvezi z nekom v katerega nisem zaljubljena.

Meni se vsake toliko kak zalepi za oči. Pogledam, počakam da mine  in to je to.

Ker vsaka zagledanost mine, moj pa ostaja vselej na prvem in zadnjem mestu.

Njega ljubim.

Kako pa to zgleda?

No ja, razn, da sm v zvezi kr z enim, drugač si pa tega res ne znam predstavljati, imet enga rad, žvet z njim, pa se zaljubt v druzga.

Če gre stran super, drugače rabiš iti stran ti, od trenutne 😉

Ne.

Zartrose, 10.01.2025 ob 19:10

Ne.

Pijane besede, trezne misli! Vertijeva nežna poezija in neizprosno hrepenenje sta popolnoma zmokrila a ti trapa si gledala samo za lusijem

New Report

Close