Ste že pekle ta peciva?
Prvo je super, krasno-nisem ga še delala, jedla pa velikokrat.
Drugo komplicirano zgleda, tudi ne vem če ti bo uspelo tako natančno kot je na sliki.
Ko sem delala nekaj podobnega, se je vse nekam prelivalo-pa meje med eno in drugo plastjo niso bile tako jasne kot na sliki. Srečno-kakorkoli se odločiš.
Oboje je super, poizkusi pa še to:
http://www.kulinarika.net/recepti/8100/sladice/skutino-pecivo-za-pozresne-sosede/
in to:
http://www.kulinarika.net/recepti/8293/sladice/gibanica-na-hitro/
Ta dva pečem kar naprej:)
Kako to misliš – prestar??
A če je star recept, se ga pa ne sme več uporabljati, ali kaj?[/quote]
nisem napisala, da je prestar, ampak, da je prastar, da ga ljudje že dolgo poznajo, da ni neka novotarija… v tem smislu…. ja madona no, preberi bolje, preden začneš skakat v luft in se repenčit[/quote]
Si ti malo živčna?
Avtorica ni vprašala koliko je star ali mlad recept, vprašala je, če poznamo te recepte, če smo to že pekle!
nisem napisala, da je prestar, ampak, da je prastar, da ga ljudje že dolgo poznajo, da ni neka novotarija… v tem smislu…. ja madona no, preberi bolje, preden začneš skakat v luft in se repenčit[/quote]
Si ti malo živčna?
Avtorica ni vprašala koliko je star ali mlad recept, vprašala je, če poznamo te recepte, če smo to že pekle![/quote]
pomirite se no nihče ni živčen.. prva replika je bila čisto ok, atomski —- je napisala, da pozna, in to že dolgo, avtorica druge replike je pa malo narobe prebrala