Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Ste že seksale s črncem?

Ste že seksale s črncem?

Jaz ja. Ko sem bila še mlada, mlada. Moj prvi orgazem, mmm.

Dej mal bolj podrobno opiši, da vidim, če se splača. Jih srečujem vsak dan pa bi pol enga ubodla, če je tako mmmmm :)))))

Je vztrajal in vztrajal, da se je tudi meni začelo dogajati. V mladih letih je bilo blazno težko mi priti do orgazma z načinom ata na mamo. Ampak njemu je uspelo. Pa vsa pogrižena sem bila po vratu kot da bi me kdo davil :))). Sem potem na veliko skrivala te modrice. Glede velikosti vam je pa že tako jasno :).

Nisem in ne bom …. trpela bolečin … baje imajo (pre)dolge :)))

Dolazi crnac u javnu kucu. “Sta ima za deset dolara?” “Izvolite u sobu 10, tamo imate jednu crnkinju!” Crnac ulazi u sobu i odmah izlazi. “Ne mogu, to mi je rodjaka!” Dovedu oni njemu neku Holandjanku, crnjo ulazi u sobu i odmah izlazi. “Ne mogu, i ovo mi je rodjaka!” Sad mu privedu neku Engleskinju, a crnjo opet izlazi… posle pola minuta i rece:”Izvinite, ali i ovo mi je rodjaka!” Sad se i ovi iz javne kuce zabrinu, pa pronadju neku Spanjolku, odvedu je u sobu, ali odluce da malo spijuniraju crnca. Udje crnjo u sobu, skide gace, a Spanjolka se, kao i ostale, zaprepasti i rece: “AUUUUUUUUUUU, BRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!”

Nisem, imam pa na seznamu pod “zelje za svaki slucaj”

Črnci sploh ne znajo fukat na način, ki ga prakticira npr. Rocco…on je taprav fukač…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Si sprobal oboje, da veš? 🙂

Si sprobal oboje, da veš? :)[/quote]

Črnce je gledal na plazmi, Rocca pa na lcdju, odtod drugačna izkušnja.

jasno za popolne monovke slovenci niso dovolj dobri

preklete ku….

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

ja,sem imela enega fanta ko sem bila studentka(uh kje so ti casi),super sva se imela.

Nisem, odkar sem gledala na tv, da ima pol Afrike aids, pa sploh ne. Razen če bi si bila res blizu, bi mu zaupala, da ne hodi za kiklami in bi se šel v razmaku 6 mesecev dvakrat testirat za spb.

Črnce je gledal na plazmi, Rocca pa na lcdju, odtod drugačna izkušnja.[/quote]

O HUDO. To pa je prijava tedna.

Urbane legende 😉
Po raziskavah sodeč nimajo črnci v povprečju nič daljših kot belci. Imajo pa Azijci krajše 😉

moj partner je mulat (oče afričan). Ko sva bila prvič intimna, sem si rekla, joj tole pa ne bo šlo….
pa je šlo… in gre še zmeraj 🙂
tako da, ja, geni se mu tam spodaj zelo poznajo, ne samo na lepi koži. Pa še zelo dobro ve, kaj dela 🙂

bejbi blu
o kaki dolžini govoriš (če veš)?

Mavro, rajši s črncem, kot pa s tabo!!!

He, he, to sem tudi jaz pomislila, vendar, saj vsi vemo, da se DRRR spozna popolnoma na vse. 🙂

Znanstvene raziskave niso potrdile povezave med raso in dolžino.

A črnci živijo samo v Afriki po tvoje?

Hey, moj fant je črnec. skupi sma že dobrih 7mescev. bozanski je. res mi ni zal, da sem z njim. res je, da imajo drugacen vonj kot belci, mene ne moti, nasprotno, vzburja me in to zelooooooo. poljubljajo se bozansko. kaj se tiče dolzine, moj ima nekje 17cm, se najde kaksen, ki ma vec ampak meni je super. res pa je, da se med nama poznajo razlike v kulturi, za katere upam da jih boma uspela prebrodit. drugace pa so definitivno vredni greha (cim veckrat) 🙂

ali je fajn seksat s črnci

Jaz sem z dvema,bilo je božansko,sicer sem se najprej malo bala,ampak je šlo.Kar se dolžine tiče,ja eden 18,drugi 20,je šlo,supersko.Zaželela sem si dva,bla sta lepo nežna,še nikoli prej niti potem me ni tzako poseksal.

Oh… Si se zbudila s svizcem, folijo ali čokolado?

Aja, dolžine kurcev si pred seksom sama izmerila ali sta ti jih sama povedala?

New Report

Close