Ste že seksale s črncem?
Je vztrajal in vztrajal, da se je tudi meni začelo dogajati. V mladih letih je bilo blazno težko mi priti do orgazma z načinom ata na mamo. Ampak njemu je uspelo. Pa vsa pogrižena sem bila po vratu kot da bi me kdo davil :))). Sem potem na veliko skrivala te modrice. Glede velikosti vam je pa že tako jasno :).
Dolazi crnac u javnu kucu. “Sta ima za deset dolara?” “Izvolite u sobu 10, tamo imate jednu crnkinju!” Crnac ulazi u sobu i odmah izlazi. “Ne mogu, to mi je rodjaka!” Dovedu oni njemu neku Holandjanku, crnjo ulazi u sobu i odmah izlazi. “Ne mogu, i ovo mi je rodjaka!” Sad mu privedu neku Engleskinju, a crnjo opet izlazi… posle pola minuta i rece:”Izvinite, ali i ovo mi je rodjaka!” Sad se i ovi iz javne kuce zabrinu, pa pronadju neku Spanjolku, odvedu je u sobu, ali odluce da malo spijuniraju crnca. Udje crnjo u sobu, skide gace, a Spanjolka se, kao i ostale, zaprepasti i rece: “AUUUUUUUUUUU, BRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!”
Hey, moj fant je črnec. skupi sma že dobrih 7mescev. bozanski je. res mi ni zal, da sem z njim. res je, da imajo drugacen vonj kot belci, mene ne moti, nasprotno, vzburja me in to zelooooooo. poljubljajo se bozansko. kaj se tiče dolzine, moj ima nekje 17cm, se najde kaksen, ki ma vec ampak meni je super. res pa je, da se med nama poznajo razlike v kulturi, za katere upam da jih boma uspela prebrodit. drugace pa so definitivno vredni greha (cim veckrat)