Ste že spekle potičko?
Ti si v sredo in četrtek pekla potico za nedeljo ali samo za trening in boš pekla še eno v soboto zvečer?
Al boste do nedelje vse pojedli?
Al boste nadrobili ptičem za veliko noč?
Potica je dobra prvi dan, drugi dan recimo še, pod pogojem da je testo zelo tanko in je zelo sočna fila, potem jo pa lahko samo še v mleko nadrobiš.
Pravite, da je 2 dni stara potička suha, seveda če jo suho spečete, moja je bila enkrat, ko sem jo pozabila v mrzli shrambi 14 dni pa nihče ni vedel da je tako stara, ker je bila sveža maslena in vlažna.
Tiste, ki pravite, da jo ne jeste, seveda če spečete zanič potico oziroma kupite potičko, kupljena je res samo en kos za pojest, drugi pa že čutiš vso kemijo v njej.
Potička se tudi zelo lepo zmrzne in je enako dobra.
Spekla sem pa lepo orehovo – kolač in eno čokoladno.
Lepe praznike!