Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek štedilnik Gorenje – pečica “zažiga” – kakšen nasvet

štedilnik Gorenje – pečica “zažiga” – kakšen nasvet

Imam štedilnik Gorenje – starejši od 5 let. Vedno mi je pečica normalno delala, zadnje čase pa mi “zažiga”. Dajem na manjšo temperaturo kot prej, pa mi potemni tudi peki papir, skoraj ga zažge. Termostat po mojem dela, ker slišim, da se vklopi oz. izklopi. Kaj bi bilo narobe?

sigurno bo nekaj kar regulira temperaturo fuč.

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Pokliči serviserja od Gorenja, da ti bo štedilnik pregledal. Morda je kakšna majhna napaka, ki jo mora odpraviti.

Pri meni podobno, le da v obratno smer: ne speče dovolj. Je pa res, da sem prvo leto in pol uporabljala to novo pečico kakšnih 2x 3x na mesec. Nisem prepričana, če je sama pečica drugačna ali je kaj narobe, ker zdaj ga pa sračka. Zato pečem bolj preizkušene recepte, tako da sem poštudirala tajminge in koliko minut imam za dodat, da bo pečeno. Če ti je škoda denarja za popravilo, bi ti svetovala, da poštudiraš nov čas peke že znanih receptov.

Pri nas uporabljamo več pečic pa je pri vsaki drugačna zgodba….z istim receptom samo nobena pečica ne žge papirja :(…..najbolje poiskat servis…

New Report

Close