Štefi!
bom vesela, če te lahko povabn na kufe.-))
ČE SI UPAŠ SOOČITI S TAKIM PODVIGOM, MI POVEJ, PA TI DAM MOBIČEK, DA ME POKLIČEŠ .-))
pa še tole :TAKIH GOVOROV SEM NAPISALA ŽE KAR NEKAJ, Z VESELJEM LAHKO TUDI TEBI USTREŽEM, POTREBUJEM LE NEKAJ OKVIRNIH PODATKOV O ČLOVEKU………..
recimo, če je poročen (srečno ali ne), otroci, izobrazba, konjički, za kaj se navdušuje (ženske, nogomet, vesolje .-)))
Pa ti naredim en govorček…….
Kar oglasi se, danes sem itak cel dan na računalniku, ker nekaj pišem……………..
P.S.
do sedaj sem pojedla le ene 20-30 moških, pa sem jih zaenkrat sita…:-)))
Zato se me nič ne boj!
Tako, da zaradi mene lahko odblokiraš svoj mail.-)))
(Podvprašanje: zakaj, za božjo voljo, se bojiš žensk?! )
:
hehehehehe, SP, sem jaz dobr vedla, da se ti žensk strašn grozn bojiš :-))))
Okey.
Ti bomo pa samo s titovimi zastavcami mahali, pa Hej brigade navili do konca, kofe bomo pa sami spili………..:-))))
srečno vožnjo pa en zlo prijetn dan !
pupik???
hihi..ker jih je preveč…..hahaha–…..astefanie…daj na kaj te to spominja:
nisem največji, sem pa najbušji………are the best…hehehehe
okej ti meilam…
čao stara………pa še kako fotko ti pošljem zraven…s.am da je ne bi drugim kazala…s.aj veš,…povpraševanje dela čudeže….hahahaha
čauči stara….opsssss
haha
ZDEJ PA BODI DEDEC IN ODPRI EN NORMALEN MAIL, KJER SE TI BO DALO ODGOVORITI, KAR ŽELIŠ.
KRŠEN MATIČEK, tale tvoj ” *****. si ” mi gre res na živce, ker ti napišem, potem pa se mi vrne.
pojdi na 386.mail.
(najdeš ga na strani http://www.buy.si), ta je še najbolj normalen…a mi ustrežeš tole mičkeno željico, da ne bom še enkrat pošiljala v tri krasne? )
Pol imaš pa srečo!
ker sem hotel tebe in Jančija pokozlat!
Muske bolj malo, en par kmečkih žena je prodajalo od tepk do krave, največji tepkovc sem bil pa jaz,ker sem vas sploh poslušu.
Drugič, da mi šponate musko(MUSKO sem napisal!!!!) ob tvojem žgolenju. Ko bom naslednjič šel skoz vašo vas…imajo zastave na drogovih viset…pa pionirčki pred avto cvetje postiljat.Tko!
😉
hehehe, zastave so visele, godba je igrala, mažjorekte so korakale, čakale na slavnostni prihod dragega gosta, kmečke žene so naštimale domač kruh pa potico, cel špalir gollih deklet je tancalo na križišču pred pumpo…………..
le gosta ni bilo!
jest sn pa mela taaaaaaaaaaaaak faj govor napisan, da bi ti ga prebrala…
še žal ti bo.-))
za kazen si pa eno figo muzko poslušal:-)))
Še dobr, da ni bil jani gor, drgač bi ti že posvetu:-))
nisem.
moja nedelja je samo prva nedelja v mesecu in to popoldan..od 13.- 20h.
pa ena noč tudi.
ostalo je raztreseno čez ves dan….
ampak samo po posameznih oddajah.
hehehe, samo JAZ sem tista, ki se lahko valja po tleh od smeha…
kadar se spomnim, da je moja teorija o tem, da se žensk bojiš, verjetno resnična, se mi usta raztegnejo do ušes .-)))))
že tko se me bojiš, ko sem stara pa grda, kaj šele, da bi bila mlada pa lepa pa sexy .-)))))))))
ja, kršen matiček, a ti veš, kakšen program bi bil to, če bi vsakemu želeli ustreči .-))))))))
bilo bi za zmešat .-))))
odkar delam tam gor, jih je nekaj, ki bi me nosili na rokah, so pa tudi taki, ki bi me utopili v žlici vode……
za vraga se ne da vsem ustreči…..
hahaha, kako bi te šlatala, ljubi bog, saj se ne bi upal priti blizu !!!!
Sploh mi ni jasno, kakšen sloves si si ustvaril, jaz imam pa že vseskozi, kar sem tukaj, občutek, da si strašno sramežljiv moški…..čist zares .-)