Štefi!
hahaha, m..hm…
a se imaš doma tudi takrat tanartaboljš, kadar žena štrajka pa dobiš na pouštru v postelji samo kakšno deklaracijo o ženskih pravicah ?
:-=====
.-))
a?
tudi če bi te videla v kakšnem kamnolomu skale klestit, bi verjela, da je to samo kamuflaža……
saj ti sploh nisi tak….!
Še noben pes, ki je lajal, ni tudi grizel !
Ekola, kaj boš pa sedaj???!!
ko sem na radiu, nimam flajštra čez usta .-)))
se pa zmerej kej hecam, da ne misli folk, da so (vse) ženske zmerej samo zamorjene :-))))
eh, sem vedla, da ne boš prav razumel :-(((
eh
tisto je bil samo pregovor, hej, vsebino bi moral “prevesti” v realno stanje :-)))
nea se zafrkavaj z menoj…grrrr…prvo me nštimaš za enop tako fotko v ..khm..khmm………ki je na sivem trgu zlata vredna…hahahaha
polej hočeš da nekaj poštarjev menjam….ja kakšne naslov pa na naj dam:…a takile…….stefipadlanarazija.cis…hahahahah
ka noncu pa še tisto tvoje o mičkeni žemljici…daj no stara…….a te je pubertetea zagrabla…heheheh…ufff…okej te bom še malček dražil…polej pa akcija, ku bi rekel najin frend…
ps…dobro jutro, stara..upsssssssss
dobr jutr razi-razi.
no, pejt na 386mail.com pa si že enkrat odpri en pošten orng mail, da ne bom zmerej klela kot star zamorc, ko ti bom hotla ustrečt .-)))
hehe, ko sem šla lastne besede še 1 x brat, sem bila res stroga kot kakšna domina v BDSM varianti .-))))))))
ampak !
pri moških je tako, de se te nekateri morjo vsaj mičken bat, de te potem kej ubogajo .-))
če si en tak mil, nežen in srčen moški kot je SP dovoli reči, da nobena ni varna pred njim,
moraš potem tudi meni verjeti, da sem strašna, grozna, nemogoča in strah in trepet vsakemu, ki mi pride blizu :-))))