Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Štefi!

Štefi!

Se da,se da!
Štrajkajte!
takrat je taboljš radijski program!
;-)))

A grem lahko scat zdej Štefi?
Tolk se režim,da mi bo mehur razgnalo!
:-)))))))))))))))))))))

hahaha, m..hm…
a se imaš doma tudi takrat tanartaboljš, kadar žena štrajka pa dobiš na pouštru v postelji samo kakšno deklaracijo o ženskih pravicah ?
:-=====
.-))
a?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

ti kar pejt….

pri tem ti pa res ne morem nč pomagat .-)))

P.S.
pazi, da ti kaj v školjko ne pade .-)))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

dolg cajta lulaš .-))))))

Hja…če pa take klatiš…
:-)))

Veš kako je s tem?
So tud radijske postaje,ki so stavkokazi,hehe.
;-)))

tudi če bi te videla v kakšnem kamnolomu skale klestit, bi verjela, da je to samo kamuflaža……

saj ti sploh nisi tak….!
Še noben pes, ki je lajal, ni tudi grizel !
Ekola, kaj boš pa sedaj???!!

jaz sploh ne lajam bejba!
jaz sam predem!

ko sem na radiu, nimam flajštra čez usta .-)))
se pa zmerej kej hecam, da ne misli folk, da so (vse) ženske zmerej samo zamorjene :-))))

eh, sem vedla, da ne boš prav razumel :-(((
eh
tisto je bil samo pregovor, hej, vsebino bi moral “prevesti” v realno stanje :-)))

Veš kaj?
Ah….brez veze.

ti si za mene prevelik nočni ptič :-)))

nea se zafrkavaj z menoj…grrrr…prvo me nštimaš za enop tako fotko v ..khm..khmm………ki je na sivem trgu zlata vredna…hahahaha

polej hočeš da nekaj poštarjev menjam….ja kakšne naslov pa na naj dam:…a takile…….stefipadlanarazija.cis…hahahahah

ka noncu pa še tisto tvoje o mičkeni žemljici…daj no stara…….a te je pubertetea zagrabla…heheheh…ufff…okej te bom še malček dražil…polej pa akcija, ku bi rekel najin frend…

ps…dobro jutro, stara..upsssssssss

leta letijo - iščem stevardeso.....

Posli se sklepajo ponoči,srček!
😉

…… že dolgo ti nisem podelila plakete “izjava tedna no. 1”

saj .-((((
zato pa v biznisu, ki se ga lotim s teboj, zmerej ostanem praznih rok .-))))

dobr jutr razi-razi.
no, pejt na 386mail.com pa si že enkrat odpri en pošten orng mail, da ne bom zmerej klela kot star zamorc, ko ti bom hotla ustrečt .-)))

hehe, ko sem šla lastne besede še 1 x brat, sem bila res stroga kot kakšna domina v BDSM varianti .-))))))))

ampak !
pri moških je tako, de se te nekateri morjo vsaj mičken bat, de te potem kej ubogajo .-))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

na zaj se te bo pa še ustrašu, da se bo polulal kot mejhn cuci………… ;))))))))

aja, ti pa čestitam……. fajn izraz si si najdla………. domina v BDSM varianti……………. mislem………….. haha…….

vama bom dal..izjave in bat….grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

revčeki mali…..cuccasti,,.,,,,grrrrrrrrrrrrr………..si upata danes, ki nimam časa, da bi vsako posebej..upssssssssss

stepfanie……..smotka

helyka…hmm…tebe pa ne bom dražil, zdaj ku si spoštovana mamica…ahhaha

moja tiha želja je, da bi se vsaj kešnmu moškemu mal noge tresle, ko bi mene vidu :-))
mogoče mi bo pa ratal .-)))

a sam tresle………upssssss………….a si tak strašna???

če si en tak mil, nežen in srčen moški kot je SP dovoli reči, da nobena ni varna pred njim,
moraš potem tudi meni verjeti, da sem strašna, grozna, nemogoča in strah in trepet vsakemu, ki mi pride blizu :-))))

ma ne ne, Štefka….. Sprevržko je kot medo….. grrrrrrrrr renči………. in vse sladko napade (pupike, ki mu laskajo nasploh)…… resno! in pika kot jež….. itd…….. jaz se ga tud prou bojim………….. sem dolgo nucala za pogruntat zakaj mi pravi krof………… ;))))))))

New Report

Close