Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Štefi!!!????

Štefi!!!????

Nekaj zate.
danes sem posadil tri vrtnice in dve smrečici.
Spomni me prosim,kako gre tisti kitajski(?) pregovor……ko naj bi vsak človek v življenju posadil drevo…in kaj temu sledi…?
Spomni me prosim.
Dobiš ljubčeka za lon…..
🙂

pravi moški v življenju zaplodi sina, posadi drevo in napiše knjigo.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

P.S.
pregovor velja samo za moške , Sp.

P.S.

:-)) ker imam precej moških značilnosti v razmišljanju, sem se tega pregovora že večlrat držala :-)))

P.s.2

ko se boš pa ti men upal lupčka dat, se bom pa tudi jaz Hu-Hau-Kong pisala…..-))))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Ne me žalit!Sem moški!
Pismo…saj mam dve jajci pa motorček!
😉

zajebal sem!!se mi je zdelo!
Meni je ratala HČI!!!!

Fak!

Pa sem zelo ponosen nanjo!
🙂

kar sn rekla, sn rekla :-)))))))))9

Torej bova kmalu seksala….če prav razumem ta tvoj nedvoumen namig?
😉

ja, seveda bova Sp. Normalno.
a ne bo to fajn? ti pa jest pa sexat ?
samo jagode v smetani mam še rajš kot tvojo idejo.-)))

kaj pa če bi to združila?
Se bi v jagodah in smetani?
Uaaaaaaaaaa!!!
Štefi!!

ja…okey…sem takoj za..
ampak, da bi do združitve prišlo kje na Štajerskem, ker vem, kako ljubiš ta delček tvoje drage domovine :-))))

Koroško mam rajš!

jest sn pa mislila, da najbolj ljubiš svoj dimnik, svojo streho pa štajerce:-)))

Hihihi, ne Štajerce, ampak Štajerke 😉 :)))))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

NE ME JEBAT!!!!!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Miši?
A mi pošlješ kako nago fotko….sam tolk,da mnenje o Štajercih spremenim…
😉

hahahaha
no ja, no ja.

A pol bi se?
😉

seveda bi se.
Z letalom se zlo rada vozim.

Jest tudi!
A na skretu od letala tud kaj rada delaš?
😉

Ah, saj bi, pa ti tako ne bo nič pomagala… Smo pod obleko bolj ali manj vse enake – vse imam ali dvoje ali pa samo eno. Nič drugega ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ne posplošuj preveč,ker to sploh NI RES!
Zato,kar urno pošlji kaj…pol ti povem,kako in kaj…
😉

New Report

Close