Štefi in tisti,kr se včasih mal resne delate tu
Dol pred Intersparjem, tam čez mejo, pred vhodom v tisto palačo je stalo eno bitje ženskega spola in fehtarilo s tistim obrazom device Marije na obrazu.V polomljeni italijanščini je neki bluzila,da ima en kup otrok in da je lačna pa da otroki krepujejo od lakote in bla,bla,bla……
Saj bi ji še verjel,če Romunka(vsaj mijavkala je,da je) ne bi imela kakih 100 kil, lepo zavita v kar spodobne cunje in sploh ni blo opaziti kake sestradanosti na njej.
S Saškotom bi jo nagonila(al pa odvalila,saj je bla skor širša ku višja) dol do Udin…pa bi ji hitro kako bolj primerno “stojišče” našla, se mi zdi.Marš delat,mater leno balkansko!
;-))
Nič ne rečem………..so res tudi taki, ki “znajo” imet ljudi za norca….ampak so pa tudi taki, ki pomoč resnično rabijo…………
In zame je človek – človek….ne pa Bosanc, Romun, Italijan…bla, bla, bla….
In ljudje naj bi si med sabo pomagali……..
Hja…kaj pa če je ženska res rabila pomoč??? Čeprav………eh…….
Morda sem pa jaz spet malo preveč naivna in predobra???
Hm……………………….
Sprevrži………..mi smo pač tak narod……….ki zagotovo kaj takega ne bi naredili…………da bi šli “fehtat” pred Interspar a ne??? Pač…oni so malček drugačni………zato tisti ženski tudi ni problem it tako fehtarit…………Kaj naj rečem? Morda pa res hoče na “hitro” kaj dobit…..
Ma ja no……………saj priznam……….da nekateri res pretiravajo……….
Pomoč pa………zlati moj…………vsak ima probleme………verjemi………..in če to niso finančni…………..so pa druge vrste probleme……………..
Bo bolje. Garantirano… Zakaj? Zato, ker jaz tako ukažem…!!!
:))))))))))))))))))))))))))))))))
CMOKCA
JEST DELAM. CELO NOČ.
PA JANIJU KRI PIJEM.
ČE HOČEŠ, SP, PRIDI ŠE TI SEM, PA JO BOM ŠE TEBI:-)))))))
P.s:
mislim, da se človek vsega navadi. Cel kup jih poznam, ki pred mikrofonom ust ne bi odprli, ampak, jest sn se navadla, pa mi je čist fajn.
Če bi bila sila, bi šla pa tudi fehtat. Sigurn.
Že tko me prime, da včasih bi……..
:-))))
Ma kaj bluziš stari? heheh kaj spet problemi..hihihihihii
Dej no dej,tistih par eurov-zarad njih nauš obogatel,pa obubožal tudi ne..Mogoče le ena toplina pri srcu,da si pomagal,da si človek,četudi me veliko..
Ugotavljati al tako spretno služi s tem al ne je zmotna..Jaz se vsekakor nebi tak izpostavjala,četudi bi padali mastni denarci na tak način…Fehtat je pa zadnje ,kar bi….In če razmišljaš malo dalj..misliš da ji je v užitek tak stat in prosjačit? Mislim da ne……en razlog je že,pa ne tak ,kot ti misliš…..
kej pa je tu božja usmiljenost…
ma v cratowil bi je peljal, da se revica napapca in napupca, pa mal da se ti izjoka in potem bi ji še kakšne evre stisnil v rokce in se prijazno poslovil….heheheheheh
čuj frendek, dejva mdva mal ekšen……….spet bo leto okoli midva pa s trdim….
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.