Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Štefka… hihi

Štefka… hihi

sem vidla, da si gozdarje, opa gmajnarje opisala……. haha, kaj praviš, ko bi še nas…….. hihi, a si upaš? sicer mene predvsem eden zanima……. sam ne povem kateri, zato daj kar vse……… hihihi……….

joj no, pa tud mene zanima kako si me predstavljaš……… ;)))))))))))

ja, bom pa no :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

najprej RAZOČARAN (hehehe)
moški v poznih 30. letih, ki bi “rad”, pa ne ve, katero in kako .-)))
predvidevam, da je (ne)srečno poročen, toda v tej /ne/ sreči ni nič takega, kar bi bilo otipljivo in grozeče. Po mojih občutkih sta oba z ženo mičkeno navleičala drug drugega, vendar, se zdi, da tudi po njegovi krivdi, ker ima rad, da ga ženske obletavajo….več če jih je, bolje se počuti :-))))
Predstavljam si ga kot moškega tam okoli 172 cm viskokega, mičkeno bolj močnega, zelo ustrežljivega, v službi rad postreže sodelavkam, vozi malo večji avto, včasih ga boli zob, ima svetle lase, kis e redčijo .-))))
HELY
zdi se kot bi bila najmlajša hči v družini z vsaj 3 otroki, zlasti oče jo je razvajal, mama je bila bolj stroga do nje. Rada se crklja in ni zamerljiva, pri moških ceni prijaznost in nežnost.
Raje kot na hrupne zabave bi šla nekam v dvoje, kjer nje in njenega ne bi nihče motil :-)))
Uživa s prijateljicami in se ji ne zdi škoda časa za pogovor.
STELČI
predstavljam si jo kot žensko, ki bo nekoč imela veliko družino, vsaj 3 otroke, ker ima veliko potrpljenja z njimi. če slučajno naleti na probleme in težave, se rada za hip “usede dol”, da ta hujše mine, potem pa šele zaviha rokave !!!
Nekje globoko v sebi še kako dobro ve, da si bo morala svojo srečo graditi sama, da bo to najboljša odločitev, čeprav včasih še zmeraj računa, da bo dobila izdatno pomoč v tej smeri od kakšne določene osebe .-)))
predstavljam si jo črnolaso, z repom, bolj dolgih nog, rada je obuta v superge in modrček ji dela težave, ker jo tišči in nervira :-))))
SPREVRŽENEC
je izrazito dvojna osebnost, nepredvidljiv, zelo rad se dela, da je “hud”, neznosen, zajedljiv, zajebantski, siten in vse ostalo, v bistvu pa mora biti ena nežna dušica, ki nikoli ne reče NE, če ga kdo prosi za pomoč.
Predvidevam, da je bil že kdaj tudi zaljubljen, vendar poskuša te stvari urediti tako, da bo volk sit in koza cela.
Vidim ga kot moškega, že malo brez las, zelo simpatičnega, športni tip, glede na okolje , kjer , mislim, da živi, tudi ne gre drugače.
Mislim, da ga je zelo dobro imeti za prijatelja, bi rekla, da ga je kdo že peljal žejnega čez vodo, ampak se bojim, da na vse take stvari hitro pozabi…..:-))))
Ob eventuelnem srečanju z njim, sem sigurna, da ne bi kompliciral, ampak da bi dal vedeti, da se z določeno soebo XY pozna že sto let.
Ni pa nevaren.
PERLA
sorči, falila sem sto na uro :-)))))
NIKITA IN BUGNAVILEA sta mlajši osebi, verjetno še študentki, tako malo sta še pisali, da se bojim, da bi z vsem, kar bi rekla, ustrelila mimo :-)))
(ni rečeno, da tudi pri ostlaih nisem :-))))

ne mi zamerit, če komu moje predstave ne bodo všeč, bogpomagaj, take vas vidim :-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Kar se tiče mene…….. sem pričakovala, da boš napisala, da imam cca 40 let, 180 cm, 120 kg, dolge lase do (predebele) rite a la Neca Falk… itd…. ti pa mi greš pisat značaj ;))))))))))))))))

Drgač pa si zadela skoraj vse, razen: sem najstarejša izmed otrok, ki niso bili trije… in imam več prijateljev kot prijateljic…. in mama ni bila stroga do mene, je bila bolj moja frendica, čeprav me je imel tudi oče rad, je bil pa strog…. Ostalo je pa vse res…….. :)))))))))))))

Hehe, opisov drugih pa ne bi komentirala……… so me pa nasmejali, glede na to, da vse poznam…… opa, razen enega………… ;))))))))))))))

Danes prespim, jutri zjutrej te pa opišem :)))))))))

hej, Hely !!!
me zanima, kako si me pa ti (in ostali ) predstavljate !

.-)))

Pozabila si napisat, da bi ob eventuelnem srečanju z mano na skrivši (al pa tud ne!) opazoval tvoj geštil in tuhtal,kako bi te čimprej in na najmanj boleč način nabrisal!
Eko!
Zdaj pa mislim,da je kompletno.
;-))))

narobe SP.

tuhtal bi , kako bi jo čimprej POBRISAL !!!!

Sam kolk sem se nasmejala………………..:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Najprej…….črnolasa………..sem svetlolasa………..daljše lase…to ja….v čop spete….samo doma….drugače vedno spuščene lase………To, da bo imela tri otroke…….heh……..tako pravi moj možek….čeprav se meni zdi, da bomo ostali pri dveh….drugače pa…kaj vem, včasih me prime, da bi imela celo štiri:)))) Dolge noge………..he, he, he….to naj ti pove kdo drug….ki me je recimo videl v kratkih hlačah…al so dolge al ne:)))))))))))) Športni copati??? Rada nosim visoke petke…čeprav jih zdaj glih ne morem…pa sem raje v nizkih petkah….športne copatke pa tudi včasih obujem…. In to, da bom morala sama reševat probleme…oz. če si mislila nekaj takega…to pa vem ja, da bom večino stvari morala reševati na lastno pest….

Štefi……srce si………zelo si me nasmejala……….

Jaz pa se te predstavljam…pač….kot zrelo gospo….v 40 letih…kakšno leto čez….rjavolasa….srednje postave….mogoče kratke lase….zelo komunikativna in prijazna….vedno pripravljena na pogovor….

CMOKA

The best in life is free

ja!
Po dejanju!
😉

to si pa izbriši iz glave.-))
po dejanju, bi bil srečen, če bi lahko ostal .-)))

Odvisno,kakšen bi bil menu.

jaz te pa vidim takole:
aktivna gospa stara kakih 46 let, mladostnega videza (gladka koža na ličkih), visoka kakih 175 cm, max. 60 kg., laske so rjave barve, rahlo skravžlane (naravno), imaš zelo lep nos, polna usta. Vedno moraš nekaj počet, ne moreš bit pri miru, beseda ti zelo teče, tako pisno kot ustno. Rada spoznavaš nove ljudi in z njimi brez problema navežes stik. Rada imaš otroke, ker so pristni in nepokvarjeni. Rabiš zelo malo spanja.

A bo kej od tega?

Bi dodal…..da zajeba dobljene situacije!
😉

vse , razen cm .-))))

Imam zelo rada pridne otroke, samo so zelo dolgočasni. Zato mi je bog namenil same poredne:-))))

ja.-(((

to mi je pa v krvi :-)))

včasih /ali pogosto/ mi kdo kaj lepega pove, piha na dušo, vser sorte, jaz pa ga gledam pa si mislim, poglej ga, še eden, ki nalaga in nalaga .-))))

a veš ob kolk ljubimcev me je že spravilo tako razmišljanje??!!
:-((
smrk
zdej pa jokam

resnoooooooooo?
oštja, pole sem boljša šlogarca kot ti ;)))))))))))))))))))

hih, poglej v kaslček ;)))))))))

New Report

Close