Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Štefka… hmmmm

Štefka… hmmmm

poglej kako smo iz tvojega “krutega” posta naredili eno humoresko :))))))))

a bi še kdo povedal kakšno anekdoto na račun sebe? obožujem anekdote ;))))))))))))))))

Jest mam take anekdote, da bi lahko knjigo napisal.
Ampak bi morala prist na plano šele,ko mene ne bo več,hehe…
;-)))

a take svinjske so se ti zgodile, da niso za javnost? ijaaaaaaaaaaoooo, fant…………

daj, pa spremeni imena……….. ni hudič, da se ne bi prepoznala, če nastopam v kejšni……………….. hihihi……….

Si bla premalo aktivna,hehe….
;-)))))

hehe,
skor dve leti nazaj sva bla na vezi z enim pobom s foruma (eeee, sva šeee), pa sem nekemu drugemu pobu s foruma omenla, da se tistim taprvim dobiva, da mi je faca itd…… hehe, pa je ta tadrugi začel, da naj se ne dobim z njim, ker zna bit to nevarno zame, ker je tist fuuul luštkan, pa kakšne lepe oči, da ima itd………. hihi

evo, potem pa le pride dan, ko se s taprvim dobiva….. in božček lepotček…. ravno en dan prej ga je veja čez obraz, da je bil popraskan… pa najprej najdem jaz njega…. haha, se je božček v avtu v špegu gledu in pridem jaz, pa nekej bleknem, pa se je božček še v špegu butnu……… auččč, buška…

ampak un tadrug je imel pa prav, res je simpatičen tisti taprvi…… hihih

Le kdo bi to bli?

hihihihi……………. se ne prepoznaš? ;)))))))))))))))

Jest v tej zgodbi?
Pa saj ni blo nobenga sexa….kako naj bi pol jest bil zraven?
Ne.Se ne prepoznam.

hihihihihihihiih

kooooooooooooolk mi je smešnooooooooooooo

meni pa ne.

hihihi………….

jah, je anonimna anekdota, zato ti ne povem imen…………….. ti pa namignem, da poznaš vse tri……………. hihihi…………. aaaaaaučč moj trebuh……………………. hihihih

Še vedno mi ni smešno……
Se moram česa druzga spomnit….

pa nič…….. očitno nimaš smisla za humor ;)))))))))

Imam smisel za umor,hehe…
😉

hehehe, veš Helly, tale post je isto kot tista igrica, ki smo se jo igrali v OŠ:-)

Prvi je napisal en stavek, in ga zakril, drugi je napisal svojega in tako naprej.
na koncu je nastala jara kača različnih mišljenj, ki smo se jim od srca smejali:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

kako anekdoto? Hmmm jest nimam neč takega….

Pa napiš,kako sva se midva mečkala….saj itak noben ne bo verjel, kr vsi sam nakladamo tu….
;-))))

haha bom pisala k se bom res enkrat hihihihi

saj sva se dvakrat,haha!
;-))))

ja ziher..ti kje sem pa jest takrat bla…..da sm zamudila to..aaa?

Te je odneslo v nebesa……
hehehehe…
;-)))

ojeje……a to je to bilo? hmmmmmmm a čva ponovit,sem mal pozabila že..heheheh

kaj pa vem?A misliš?
;-))))

ti si mi en cagav fant!:)))9

cagav fant še nkol ni pr punc spal :-=))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

New Report

Close