Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Štefkaaaaa

Štefkaaaaa

kaj je potem z obljubljenim podpisom in fotko ledžende g. Justinčiča, opa, Gustinčiča? ;))))))))))))))))))))

čakaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ;)))))))))))))))))))

OJEJ..BOM DALA JUTR ENO FOTKO GOR NA MAIL, PA TI JO POŠLJEM:-))))
JE BIL RES TKO FAJN….

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

oooo madona tisti dolgočasko…hihihi

hehe, sej ni dolgočasko :))))))))))) ima sam svoj način govora :)))))))))))

hvala Bogu, ena manj v konkurenci .-)))
to je najbolj zanimiv moški, kar sem jih srečala !

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hmmm konkurenci? ne razumem,dej mi mal razliži..please?

rekla si, da ti ni všeč….anede?

Ka ma to s konkurenco veze….? sory sem še vedno blonda…

Neki je pa res cepnilo v moj ladlc….pa ne vem zdaj….hmmm….kako naj napišem……kaj je bilo tisto pravo od Štefi:
– tista ki razteguje joške kot harmoniko al
– ena ki enemu starčku nekaj teži?
😉

hahaha, ni pomoči…
dej, pozab .-))
ni vredno da se greva besedno igro…
se bom v bodoče mal manj hecala..
obljubin:-))

ojej..
sem poslala samo Hely.-((((

ojej….

sigurno je blo tisto z joški…

Kokr obrneš…joške je imelo!
😉

Itak,te je sram ratalo zdej……ne upaš povedat do konca……šlika pec-šlika pec….

:-)))
očitno..
včasih se tudi umaknem, to pa res…
očitno bo treba kešn čip zamenjat, ampak…tako mi zaenkrat kar paše:-)

.-)9
če je prišlo nepovabljeno v tvoj box…pa zdelitaj…saj znaš, anede?

meni tudi z joški? kaj im Gusto anke joške? uffffffffaaaaaa, a kosmate?

bom vidla jutri zjutro, ko se na stolčku narišem…….

mimgrede, ne maram gledat nagih starih stricev ;)))))

Jest šla gledat u box..pa hahah fatamorgana..katera je khm khm…ku jest no……sej veste na kaj ciljam…mislim da sem toplt vidla sebe…))))))) hehehehe

ne znam.Mi pošlješ še kako jpg da se bom naučil….če je večja količina se mi bolj splača učit kako naj…
😉

ne štekam več neč—– grem spat, ker mi glava ne radžonira več prou……..

nočkoooooooooo banda

Sp…od mene bi se lahko, teoretično, marsikaj navadil:-))
le močno dvomim, da bi ti moje znanje kakorkoli dišalo :-))))

ni “tiste” vrste :-))

Naučiti in navaditi sta dva zelo različna pojma Štefica!
;-))

mogoče v KR:..
pr nas pomeni eno in isto….
žal….ali pa na srečo :-))

New Report

Close