Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Štefkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Štefkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

dans pa tud ti dolgo spiš????????? al urejaš štelaže szi bukvicami? ;))))))))

zjutrej sem eno pravljico pisala :-))
vstala pa že ob 5 h, kršenmatiček.-)))zdele se pa jočem, ker je zunaj tko lep toplo, pa sonček, jest pa v službi, šmrk :-)))
a ni to hudo?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hm, a se ne pišejo prav’ce zvečer? 😉

ja, tud pr nas je mega lep dan… jaz pa tle notr morm bit… skor do teme….. se nam godi krivica, … kam se čmo prtožit? ;)))

ohhhhhhhhhhhhh……….zvečer….:-)))sem rada zgodaj med cotami :-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

jaz tudi….. z razlogom….. ;)))))
hehe, čez kaki dve leti jih pa mogoče tud jaz začnem pisat, če si jih bom že morala zmišljevat, jih bom pa še na papir dala, oštjaa! ;))

če ne vprašam preveč: a to pišeš tako za domačo rabo al jih imaš že izdane…. mislem, ne vem kdo si….. a si mogoče kaka znana otroška pisateljica? :))))

papa

OJEJ…SPLOH NE ZNANA :-)))bogpomagaj..nisem desa Muck :-))
so pa že knjigce zunej, to pa .-))
pravljice pišem za dušo….kot še marsikaj drugega….

pr men mora biti najtaprvo duša “sita”, potem je še vse ostalo na vrsti .-))

pa lep se mej

kak si srce????

a veš kaj ….daj ti meni kakšno povedi…hihihihi

kar se pa duše tiče…hmmm…..a veš v čem je lapsus???

KO telo se stara- duša pa ostaja mlada!?…hihihihihi

leta letijo - iščem stevardeso.....

hehehe, a da se to res dogaja?
Moje telo je še strašno mlado, čvrsto, čilo, prožno, smelo, lepo obloženo, nežno, svilnato, po kolenih in po nosu porjavelo, zanimivo…….pa še kaj…..
:-))))))))

… dan že tako dooooooolg, da je že celo teeeeeeeema……..

in zato se jaz počasi že odpravljam ležečki……. :))))))))) juhejjjjjjjjj

no, kaj pa vem kolk si znana…. sej Desa pa ni tolk znana… po moje marsikdo ne ve, da je že kdaj kaj napisala……….. znani so recimo Ivan Cankar, France Bevk, Josip Jurčič……… itd……. no ja, zdej sem same rajne naštela……….. ampaaaaak ni zlodej, da še nisem slišala zate…….

he he, en dan te bom izsledila……. tako kot sem pred leti Sprevržkota……. (ki je tudi en znani Slovenec) :)))))))))))) zdej me bo pa tepu ;))))))))))

nočko Štefka

pa midva sva bila tudi že čisto blizu…upssssssss…….še sreča, da me ni želja premagala…ahhahahahahah

pa pa mala…………

a te še kaj preganjam ponoči????heheheheh

ja, vem da si enkrat pršu k meni v službo, pa si samo ogledoval….. rečt pa nisi upal neč……….. ma kaj ti čem, če te je pr tvojih letih še tolk sram……

ponoči me pa nihče in nič ne priganja………. spim kot polhica :))

sram…..ne ni me sram……….samo veš, tud men se zgodi, da obnemin,sploh če takole pupiko dobim…hihihihi…..

ps……saj sem napi*dil polej tiste, ki so rekli, da nisi neč posbnega…grrrrr……heheh…sem ugotovil, da so te sam zase hotli, koštruni grdi…..

a ne mala, mal boš pa tud moja…..al pa velik???kaj se ve…..

hm? a se ti zdim kaj posebnega? a me sam pecaš z lepimi besedami?

verjetno si me namreč s kejšno drugo zamenju……….. sem namreč zdravo kmečko dekle………. skratka nič posebnega………. ne izstopam….. razen po……….. hihi…………………. no ja, čeladi………….. se me že na daleč vidi……..

ps: kateri koštrunček me je pa zase hotu? dej, namigni mi, mogoče mi pride kdaj prav………….. ;)))))))))))

me pa mal jezkaš….a jaz, da bi te pecal z lepimi besedami???daj no, kaj pa je s tabo…….a veš, da sploh ne poznamo tak lepih besed, s katerimi boi te lahko popecal….upsssssssss

ne ne mala……vse lepoo se skrije pred tabo, ko boš….

Vjeruj u ljubav,
jer ljubav je sve,
vjeruj u ljubav,
ne živi bez nje,
vjeruj u ljubav,
i sačuvaj nju,
vjeruj u ljubav
u dobru i zlu. …..

pa pa

…v službi pod zemljo,da ne vidiš lepega dneva(pardon:noči)!?
😉

New Report

Close