Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka stekleni labodi?

stekleni labodi?

Svatom bi želela bi podarite steklene labode, velike kakih 5 cm. V MB jih ne najdem, v Rogaški jih imajo 9, veliki so 4 cm in stanejo 850 sit.
Jaz pa jih potrebujem 13.

Jih je morda katera kje videla?

hmmm…kaj pa v kaki prodajalni s steklo…jaz vem da so te steklene živalice imeli v kranju v eni trgovini s posodami in keramiko…mogoče jih pa tudi v rogaški naročijo posebaj zate? če si iz tistega konca…

Prečesala (tudi telefonsko) sem že ogromno takih prodajaln po celi Slo.
V Rogaški ni šans, ker trenutno niso v programu…

Se morda spomniš imena trgovine v Kranju?

V Ce. je nova trgovina, ki im zastopstvo za rogaški kristal. Glede na to, da je odprta slab mesec, morda bo kaj.

oh ne vem…joj…hudič ne morm se spomnit..matr! dej če bom šla mem pa pogledam ok?

V Ljubljani poznam eno prodajalno s steklom. Delajo po naročilu in vse se lahko zmeniš. Pokliči na tole tel. št. 01 425 46 62.
Trgovina Germ, šefica je pa Barbara. Pokliči, imajo res lepe labode

Hvala vsem na nasvete. Uspela sem jih dobiti po različnih trgovinah – proizvod Rogaške, velk cca 5 cm, okoli 1000 sit za kom.

Zdaj pa iščem primerno embalažo – škatlice iz kartona rdeče barve. In seveda jih nimajo nikjer v MB. Pa čas me priganja….
Živi obup. Nikjer jih nimajo, niti sanja se nikomur, kjer bi jih imeli, naročiti se takih ne da, ali pa je premalo časa….

NAJBOLJ DA JIH DAŠ ZAVITI V KAK LEP CELOFAN Z RDEČO MAŠNJO GOR PA BODO ZGLEDALI KOT KONFEKTI…

al pa jim samo rdeče mašnce na vratove zavežeš pa naj jih dajo v gostilni vsakemu na krožnik..bojo super dekoracija

jaz jih rees ne bi zapirala v škatle…

Sprehodi se po cvetličarnah in papirnicah, mislim, da bi jih morala najt-tudi v mb.

V celofan?????? Pa to je nekaj najbolj kičastega – vsaj zame. Je pa res, da okusi so različni!
Zakaj pa jih ne izdelaš sama? Ali pa daš komu, ki obvlada, da ti jih naredi?

teja

ja no to mi je na misu prvo pršlo…sej pravim, jaz bi jim dala samo rdeče mašne za vrat

v skrajni sili lahko sklatlice tudi sama naredis…sej jih nimas veliko, a ne? v papirnici kupis barvo kartonstega papirja in eno kr eno kartonsto sklatlio, ki jo potem razdres, da vidis, kako je narejena…ce res nimas druge varjante..

BB

Hja, se lahko zgodi.. Samo vem, da nisem neki umetnik. Dsnes grem še na 2-3 konce, če pa jih ne bo, pol pa na delo…

New Report

Close