Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Štemanje za vgradni kotliček

Štemanje za vgradni kotliček

Ti ni logicno, da ce ti primanjkuje prostora, da je taksen sistem vgraditve kotlicka zelo dobrodosla zadeva? Ali kaj ti ni jasno…stene moramo prebiti v vsakem primeru zaradi menjave odtokov, tako da mi kaksna dodatna ura dela ne predstavlja nobene tezave, saj kopalnica se ponavadi dela za 15+ let. In ce je enim vsec podometno in tebi ne, je pa to tvoj problem.

Saj pravim, boš bolj tekoče srala, kot si do sedaj.😅 Pa kje to živiš, v bunkerju, da imaš betonske pregradne stene 30 cm debeline?

Ojej, sele zdaj vidim da si nek siromak, tako v dusevnem, fizicnem in tudi financnem pogledu. Bodi brez skrbi, da mi na vseh podrocjih gre precej bolje od tebe,kar se verjetno izraza tudi pri nacinu pisanja oz. javnega izrazanja, torej se mi zdi zelo zelo neumno se spuscat na tvoj nivo “debilnosti”, ali kako ti to imenujes. Pa lep pozdrav

Itak.😁 Ne vem kaj bi še rado, odgovor si dobilo že davno v tej temi, pnevmatska štemarca ali pa betica, to imaš zagotovo dovolj trdo za štemanje. Kaj še pričakuješ, neko višjo znanost? Ni moč razumet, kaj bi sploh rado, razen da driskaš mimo školjke in brez kotlička.😁

Knauf bo zdržal brez problema, če te skrbi daj dvojne plošče….podometni kotliček je funkcionalen zgolj če bo školjka viseča, da je lažje čistiti…in če boste res premaknili školjko za tistih 15 cm bolj proti steni…drugače nima smisla….in ja včasih je tudi s kotličkom kaj narobe, tesnilo, vodni kamen in skozi tisto odprtino od tipke je kar hudič popravljati…imam raje nadometnega…se pokvari vržeš dol namontiraš novega in serješ naprej.

New Report

Close