stenska obloga v kuhinji – svetujte prosim
Med spodnje in zgornje elemente bi namesto ploščic dala stensko oblogo v barvi pulta (kuhinja je bele barve, pult in stranice so javor, za poživitev pa sta dva večja predala v barvi ploščic, ki so na tej strani v predzadnji vrsti – jana ).
Ploščicam bi se rada izognila predvsem zaradi fug, steklo je pa absolutno predrago za nas. Poleg tega imava zdaj podedovano kuhinjo precej udarnih barv in mi gre po treh letih, kar živiva v stanovanju, zelo na živce zato si želim nekaj bolj umirjenega.
Tal še nimava izbranih.
Kako se vam zdi?
Kako se vam obnese takšna stenska obloga, če jo imate?
Načeloma zgleda OK, če je isti material, ki je na pultu, tudi za njim.
Samo ne vem, kje si ti gledala steklo, da se ti zdi drago. Jaz sem pri steklarju naročila steklo ustrezne debeline z narejenimi izvrtinami za vtičnice, nato sem ga dostavila avtoličarju, ki mi ga je pobarval z željeno barvo. Pobarvana stran je nalepljena na zid, tako da je zunanja stran gladka. Stalo me je natanko 13.000 SIT
Glede na to, da kuharica omenja, da ji je že steklo predrago, je kerrock sploh nesmiselno omenjati.
Midva imava isto stensko oblogo kot pult in izgleda ful dobro. Je pa res najboljše, da je enake barve kot pult. Pred kratkim je mizar zamenjal en del (približno 20cm x 100cm) pa je bilo okrog 10.000 sit…tako za info. Je pa verjetno odvisno točno od materiala in vsega.
Lp
Hvala za vaša mnenja.
Trenutno se informiram predvsem preko interneta, ker sem na bolniški in tako sem na zaledila, da je cena kvadratnega metra stekla 15000 sit.
Kerok ne pride v poštev, čeprav je lep.
V stanovanju bova le še ene pet let, če bo sreča mila, če ne pa malo dlje in res ne misliva preveč investirati vanj. Odločila sva se, da dava za celo kuhinjo največ 1 mio in to je to (je pa za ene tri metre kuhinje).
Skrbi me to kar je zapisala ma3, da lahko tale plošča odstopi.