Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek stephanie…..bo?

stephanie…..bo?

Nihče in nikoli nima pravice nad drugim!
…….ne vem, kako naj začnem…recimo…….če bi nekoč nekdo nekomu izpovedal svoje življenje, bi tako lahko storil na tak ali drugačen način……lahko bi se prikazal in naredil vtis neodvisne,hrabre in srečne osebe.Toda, sogovornik ne bi nikoli ugotovil(mogoče), da je vse daleč od prave resnice…gr…ma kaj bluzim…bom raje pisal v prvi osebi ednine,mi je lažje..pa tudi razumeli me boste…ehehheheheheh….da to nisem jaz…no vsaj upam….hihihihskratka, vse je lahko daleč od resnične stvarnosti, ker mi je prepovedano, da opozarjam na edino pomembno stvar, ki je mnogo pomembnejša od teh par minutk…to je Ljubezen!
Vse življenje sem pojmoval ljubezen kot neko vrsto prostovoljnega zapora.Toda to je laž: svoboda obstoji edino takrat, ko je v sožitju z ljubeznijo.Tisti, ki se popolnoma predaja takrat ko se počuti svobodnega, tisti Ljubi s celim telesom,celim jaz-om.In ravno zaradi tega, je potrebno želeti, da čas hitreje poteče,kako bi se ponovno lahko posvetil iskanju samega sebe,…da ponovno izkusim potrebo, željo,raziskovanje,minljivost…se pravi iskanja samega sebe,iskanja nekoga, ki me-te ne bo razočaral…..Uff..kakšne klobasam…traparije…..saj vendar vemo, da v Ljubezni ni mogoče nikogar razočarati…..Vsak je sam odgovoren za tisto, kar občuti in nihče nima pravice, drugega kriviti za to.Mislim, da v pravi ljubezni Nihče nikogar ne izgublja, kakor tudi nihče nikogar ne poseduje.
Skratka, hotel sem le povedati, da je poanta svobode: Imeti najlepšo stvar na svetu, ki pa nam ne pripada samoumevno!

Še tole…nekoč mi je ena pupa rekla:…Kupi si psa, to je edini način, da boš doživel, da te nekdo resnično potrebuje in ima rad.To je ljubezen, ki ne mine (do smrti), vse ostalo je navada…??!!!

Ps…pa še nekaj za mojo dušo……

Lane moje ovih dana
više i ne tugujem,
pitam samo, dal’ si sama
ljude, koje ne čujem.

Lane moje nočas kreni,
nije važno bilo s kim,
nađi nekog nalik meni,
da te barem ne volim.

(Da te poljubim
use ti nudim
da tebe lakše ne volim)

Lane moje ovih dana
više i ne tugujem,
pitam samo, dal’ si sama
ljude, koje ne čujem.

Lane moje nočas kreni,
nije važno bilo s kim,
nađi nekog nalik meni,
da te barem ne volim,
da te barem ne volim

leta letijo - iščem stevardeso.....

vidim, da imaš dar za besede, znaš jih med seboj povezovati, veš, kje se morajo misli prepletati, čemu dati poudarek…..
Ne vem, s čim se ukvarjaš, mogoče je pisanje celo del tvojega poklica, pa vendar.-)
lepo je, ko si, vsaj zdi se tako, iskren in o ljubezni govoriš tako kot čutiš in ne tako kot o njej “mora govoriti pravi moški!”
dajem ti petico za napisano !!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

A šta si nam ti?
nastavnica?
😉

po osnovnem poklicu, ja.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Pol pa raje mal pozabi na osnovno profesijo…in mal zašušmari!
😉

tak je frend…a veš kaj pravijo prfokse……ponovi…hihihihi

mater a mislišl da bi zdržala???hehehe

hehe, velikokrat mi rečejo, naj “pozabim”, da sem ženska..naj pozabim , kdo sem.-))
toda kaj, ko so moji geni zelo izstopajoči in sitni, da kar naprej ne dajo miru .-)

ni težko…s.amo romantična postani…….hehehehe…….tega doma ni mogoče, verjemi…upss

poglej, kdaj nazadnje pa ti je kdo rekel….

Lako je kad te neko ni ne zavoli
Tad samo tamna strana srca zaboli
Tesko je kad za nekog jedinog i svog postanes zrnce soli
Tesko je kad Tvoj Neko prestane da te voli..
Nju da sam ženio, ne bih tako uvenuo
Starim ja, a u ljubav vjere nemam
Svoju djecu sam sanjao
Njenim ih imenom nazvao
Starim ja, a u ljubav vjere nemam

Dušu sam potrošio, zbog toga ne žalim
U šta sam se pretvorio, sretan ili nesretan
Ja samo jedno znam

razo je govoru o profesiji…in ne o spolu!
😉

učiteljica je moj osnovni poklic, za dušo in srce delam nekaj drugega, za socialo in zato, da politiki lahko goflajo, pa moram početi nekaj tretjega….

A sem te slučajno zvečer v Udinah vidu?
😉

ponovi ponavadi rečem ene trikrat
odvisno kdo je zraven :-)))

hehe..nisi
bom pa verjetno že letos..enkrat..na vašem koncu :-))

nekoč so mi bili všeč duško lokin pa mišo kovač, pa novi fosili, pa še taki :-)))
da so kr solze tekle ob tisti v srce segajoči romantiki..smrk

V kateri ulici…in kolk keša moram pripravit?

Mislim za častit?!
;-)))

JA SAM ZA PLES
Novi fosili
[27.04.2003]
I wanna dance! O ho…
Ja sam za ples! O je…

U nekom bistrou kod nas na moru ja pila sam sok
A tamo za valom, na đuboksu starom su svirali rock
Odjednom se stvori, ja čujem govori, “this is okay”
Pogled mi sretne, i kaže mi hej…

Čujem nešto kao “do you wanna dance”
Mislim da me pita da li sam za ples
I wanna dance! O ho…
Ja sam za ples! O je…

.-)))
nimaš ga tolk .-))

hvala ti Raz.
Tole besedilo mi bo še prav prišlo…..
hvala, res

neč hvala…se pod mizo vala…heheheheh

kofi?

YES
bo kofi .-)))
boš vidu, kaj se bo od njega kadil :-))

New Report

Close